Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

WordPress Tips

WordPress Tips

WordPress is een CMS (Content Management System) waarmee je vrij eenvoudig je website kunt beheren. WordPress is “open source software” en is dus gratis te downloaden en te gebruiken. Hierboven vind je enkele artikelen met handige tips en plugins (uitbreidingen).

Wil je dat wij een perfecte website voor je opzetten in WordPress of wil je jouw huidige WordPress met onze hulp flink verbeteren? Check dan eens Phoenix!

Comment Section

13 reacties op “WordPress Tips


Door Marco op 15 juni 2011

Tonny, welke plugin gebruik je om “gerelateerde artikelen” te tonen?


Door Maaike op 21 juni 2011

Hallo Tonny, ik ben ook zeer benieuwd naar de plugin voor gerelateerde artikelen.Door Paco Vermeulen op 26 juli 2011

Hoi Tonny,

Ik vroeg me af welke plugin je aangepast hebt om de kennisbank weer te geven in de zijbalk? Voor seo zou ik ook graag zo’n widget willen gebruiken en een kennisbank opbouwen.

Alvast bedankt!

Groetjes,

Paco


Door Richard Meijer op 22 augustus 2011

Hoi Tonny,

Ik heb de zelfde vraag als Paco. Ik vroeg me verder af of je als alternatief gekeken hebt naar een Wiki plugin.

Ik vroeg me af welke plugin je aangepast hebt om de kennisbank weer te geven in de zijbalk? Voor seo zou ik ook graag zo’n widget willen gebruiken en een kennisbank opbouwen.

Alvast bedankt!

Groetjes,

Paco


Door Sander op 19 oktober 2013

Ik ben erg benieuwd welke plugin je gebruikt om de kennisbank weer te geven. Het kan natuurlijk ook een bepaalde template zijn die je hebt gebruikt, of een modificatie aan het thema. In elk geval ben ik benieuwd naar de techniek achter de kennisbank.

Overigens is het wel zo dat door een fout de sidebar niet word ingeladen op http://internetmarketinguniversiteit.nl/internet-marketing-kennisbank/ Misschien kun je daar even naar kijken.Door Mike op 21 oktober 2013

Hoi Tonny,

Ook ik ben benieuwd net zoals Paco, Richard en Sander hoe je die kennisbank hebt gerealiseerd.
Kan je dat even uitleggen?


Door Tonny Loorbach op 21 oktober 2013

Dit is een eigen ontwikkelde plugin welke wij alleen beschikbaar stellen in ons Winstmodel Programma. Ik weet niet of er vergelijkbare plugins beschikbaar zijn.


Door Agnes op 11 december 2013

Waar vind ik DEZE plugin? Dus de ‘Plaats een reactie’ , zoals hier gebruikt?


Door Anoniem op 1 maart 2017

Beste Agnes: Ga naar instellingen -> reacties en vink “Sta toe dat bezoekers kunnen reageren op nieuwe artikelen” aan. Als je taalinstellingen op Nederlands staan.


Door Anoniem op 1 maart 2017

Ga naar instellingen -> reacties en vink “Sta toe dat bezoekers kunnen reageren op nieuwe artikelen” aan. Als je taalinstellingen op Nederlands staan.

Plaats een reactie