Over de Internet Marketing Universiteit
Video Aspect Ratio: 4:1

Team IMU

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Wij helpen jou aan meer resultaat met online marketing!

De IMU is er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s en trainingen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze bruisende IMU Community. Ook faciliteren we jou als ondernemer, middels onze Phoenix Software om je website bezoekers, conversie, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.

Onze diensten

Internet Marketing Unie

IMU Premium Lidmaatschap

Wil jij ook meer resultaat behalen met je online marketing maar heb je het gevoel dat je er als ondernemer alleen voor staat? Zie je soms (door de vele nieuwe ontwikkelingen) door de bomen het bos niet meer? Word dan lid van de IMU en krijg direct toegang tot al onze expert cursussen + onze community met 1.200+ internet ondernemers + onze IMU Events.

Phoenix Website Software

Phoenix Website Software

Met Phoenix zet je in een handomdraai een professionele website online zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit systeem is volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google (SEO) en de beste conversies (CRO) te behalen. Je groeit automatisch mee met de innovatie van het systeem en je krijgt toegang tot de Phoenix Community met andere gebruikers.


Onze huidige trots

Tonny Loorbach

Tonny

Eigenaar

Martijn van Tongeren

Martijn

Eigenaar

Ester Gennisse

Daniëlle

Chef Klantgeluk

Dennis van Hal

Daniëlle

Chef Content Marketing

Vacature Programmeur

Joost

Phoenix Klantsucces

Tim Wouters

Dennis

Phoenix Front-end

Douwe Scheer

Douwe

Phoenix Back-end

Aron

Phoenix Front-end

Jelle

Huddle Front-end

Robert

Coach

Jij?

Open sollicitatie

Onze partners

Huddle Community Software

Huddle BV

Huddle is de ideale alles-in-1 community software voor jouw doelgroep. Start razendsnel en eenvoudig je eigen social media platform op je eigen domein!

Switch Online Marketing BV

Switch Online Marketing BV

Je Facebook Marketing uitbesteden? Bij Switch Online Marketing BV verzorgen wij je volledige Facebook Strategie voor een vast bedrag per maand!

SalesPassie BV

SalesPassie neemt jouw leadopvolging en telefonische verkoop voor je uit handen. SalesPassie werkt op no cure, no pay basis en helpt tevens bij de optimalisatie van je funnel.