arrow_drop_up arrow_drop_down

Internet Marketing Unie - In Vrijheid Verbonden

IMU staat voor Internet Marketing Unie en wij zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze IMU Community. Ook faciliteren we je - middels onze software - om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten. Phoenix, Huddle en Plug&Pay zijn 3 dochterbedrijven van de IMU.

Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach

Eigenaren van de IMU

Tonny Loorbach startte in 2010, thuis aan de keukentafel, de IMU om ondernemers online marketing te leren en hen te helpen middels zijn website software (Phoenix). Tonny specialiseerde zich in zoekmachine optimalisatie en schreef hierover zijn boek 'Doelgerichte SEO' waarmee hij een #1 bestseller scoorde. Vanuit zijn passie voor psychologie verschoof hij zijn focus later naar conversie optimalisatie en neuromarketing. Tegenwoordig houdt Tonny zich - naast flauwe woordgrappen en next level powerpoints maken - bezig met de strategie van de IMU (directeur morgen).


Martijn van Tongeren begon ooit als klant van de IMU maar hielp stiekem liever andere ondernemers bij hun websites. Hij kwam al snel bij de club en groeide door van klantenservice, naar Chef Klantgeluk (community building), naar manager, naar mede-eigenaar van de IMU. Martijn is met name expert op het gebied van marketingfunnels en segmentatie. Hij runt het bedrijf op de werkvloer (directeur vandaag) en is - als zijnde een blije bedrijfslabrador - de bindende factor is ons team. Zijn motto is 'hard gaan is goed gaan' en met Tonny is hij het altijd vrolijke gezicht van de IMU.

De IMU Familie

Dennis van Hal

Daniëlle

Chef Content

Ester Gennisse

Daniëlle

Chef Klantgeluk

Martijn van Tongeren

Joost

Online Marketing Held

Tonny Loorbach

Maartje

Online Marketing Held

Douwe Scheer

Douwe

Phoenix Partner

Tim Wouters

Dennis

Phoenix Partner

Alex

Huddle + P&P Partner

Vacature Programmeur

Martijn

Plug & Pay Partner

Bas

Phoenix Back-end

Matthijs

Phoenix Back-end

Aron

Phoenix Front-end

Jelle

Huddle Product-owner

Wil jij een impact maken in de wereld met jouw skills en werken bij één van de leukste bedrijven van Nederland?