Meer resultaat met online marketing?

Kom bij dé online marketing community van Nederland en België

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

Kom je bij de club?

De afgelopen jaren hebben we talloze cursussen, seminars, masterminds en coachingstrajecten in verschillende vormen aangeboden om ondernemers te helpen met online marketing. Deze maken nu plaats voor één complete totaaloplossing waarmee wij jouw online succes onvermijdelijk maken.

Met gepaste trots presenteren wij: IMU+

Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die meer bezoekers, leads, klanten, omzet, fans, vrijheid en overall business groei wil behalen.

Direct aanmelden


Dit is wat je krijgt als lid van IMU+

IMU Event agenda

IMU+ LIVE Sessies

We weten uit ervaring dat boeken en cursussen na aanschaf vaak op de plank belanden... (shelf help). We verwachten niet van jou als ondernemer dat je jezelf naast je drukke agenda ook nog eens op eigen wilskracht om gaat scholen tot online marketing expert...

Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld wordt om een stap vooruit te zetten met je business. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door succesvoorbeelden, trends en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Hieronder zie je de invulling:

Iedere maand LIVE in IMU+

Online marketing coaching sessie


1x per maand: IMU expert sessie

Elke maand een concrete LIVE training inclusief vraag- en antwoord door Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren of een IMU expert. Ontdek de beste online marketing inzichten, kijkjes achter de schermen, nieuwe trends, casestudies van succesvolle campagnes en de diepte in rondom specifieke topics of tools.

Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om je business te laten groeien.


Gastexpert sessie


1x per maand: Gast expert sessie

Een "allround" online marketing expert bestaat allang niet meer, daarvoor is het vakgebied simpelweg te groot geworden. Een SEO-specialist is niet persé ook een webdesigner of een Pinterest expert.

Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis en cases ongeremd, verdiepend en zonder verkooppitch met IMU+ leden


Advies op je website


1x per maand: Website review marathon

Wil je graag advies op jouw website of webwinkel van een specialist? Weten wat er beter kan om te scoren in Google? Wat er beter kan op je landingspagina? Of gewoon even sparren over je aanbod en hoe je dit presenteert? Dat kan!

Maandelijks organiseren wij een website review marathon waarbij jij jouw link in kunt zenden en LIVE advies krijgt van onze IMU experts en (wanneer je wilt) ook van andere aanwezige ondernemers / website eigenaren in deze sessies. Iedere website is uniek en de frisse blik van een ander kan je net even die blinde vlek aanwijzen!1x per maand: W.v.t.t.k.

Naast de 3 bovengenoemde sessies houden we maandelijks 1 weeksessie open voor wat er verder te tafel komt. Wanneer er zich trends, ontwikkelingen, nieuwe systemen, wetgeving of grote kansen aandienen dan willen we daar snel informatie over kunnen geven. Op deze manier kun je als ondernemer focussen op je business in plaats van het nieuws en weet je toch zeker dat je altijd voorop loopt.


Online marketing challenges


Stimulerende Challenges

In de LIVE sessies zullen wij regelmatig ook een challenge organiseren. Ga met ons en de andere leden de uitdaging aan om enorme sprongen met je business of op persoonlijk vlak te maken en verdien toffe prijzen. 

Denk aan challenges om je bezoekers uit Google x10 te krijgen, je mailinglijst te verdubbelen, betere e-mails te schrijven, een social media detox te overleven of de beste black friday deal van het land te lanceren. Terwijl je speelt... groeit je business!


Opnames trainingen


Inclusief opnames (je hoeft niet altijd aanwezig te zijn)

Elke week iets op de planning... dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Het is ons doel om je een diverse agenda te bieden waarin er iedere maand wel een positieve prikkel voor jou is om een stap vooruit te zetten in je business.

Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst bij alle andere cursussen en opnames (hierover straks meer).


david-boone-imu-plus
Sinds ik lid ben van IMU+ heb ik alles van jullie bekeken en pas ik alles toe op mijn business. Hierdoor heb ik in minder dan 1 jaar een business gestart van 0 naar 100.000 euro!
David Boone - iPhone Fotografie

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

IMU+ Community

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

IMU+ Community

Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei.

In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform vind je ook mastermindgroepen voor leden binnen bepaalde regio's, branches en niveaus.

Het ideale warme bad voor ondernemers!

Kennis delen

Leer van andere ondernemers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je website / groeiplannen

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. Stap op de bagagedrager!

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende ondernemers en vind samenwerkingen.

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.

Masterminds

Ontmoet ondernemers in je regio, branche en/of niveau en start je eigen Masterminds!


Deel jij binnenkort ook je resultaten in de victory lounge in de IMU Ledensite?

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

IMU+ Academy

Alles over online marketing

IMU+ Academy

Krijg direct toegang tot al onze online marketing dieptecursussen (t.w.v. 2.179 euro) in de IMU Ledensite. Leer met aan de hand van 250+ praktische video's de fijne kneepjes van alle aspecten van online marketing en garandeer jezelf van meer bezoekers, leads, klanten, fans en vrijheid!

Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze trainingen altijd en overal bekijken.

Online marketing cursussen IMU

+ Opnames IMU Events

De afgelopen jaren gaven wij verschillende (meerdaagse) online marketing seminars waarin de beste online marketing en business experts uit de praktijk hun inzichten deelden. Had je voor alle events sinds 2011 een kaartje gekocht? Dan was je 2.687 euro aan entree kwijt geweest...


Als IMU+  lid ontvang je echter de opnames van al onze events altijd gratis in de ledensite.


Een kleine greep uit de vele sprekers van de IMU Events

Albert Sonnevelt


Zarayda Groenhart

Mitchel van Duuren

 

Wilco de Kreij

   

The Social Good Girl

   

Tom Barten

Martin van Kranenburg

Sanny Verhoeven

 

Simone Levie

   

Thijs Lindhout

 

Youri Meuleman

    

Chris van der Krieke

    

Joost de Valk

      

 Bas Urlings

Mark Tigchelaar

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Beste keuze

Jaarabonnement

497,-
Je bespaart 15,6%
  • 12x LIVE IMU sessie - t.w.v. €2.997,-
  • 12x LIVE Gast expert - t.w.v. €2.997,-
  • 12x LIVE Website reviews  - t.w.v. €1.997,-
  • Toegang IMU Community
  • Alle IMU Event opnames - t.w.v. €2.687,-
  • Alle IMU Cursussen - t.w.v. €2.179,-
  • Totale waarde: €13.045,-

Maandabonnement

49,-
 Maandelijks opzegbaar
  • Maandelijks LIVE IMU sessie
  • Maandelijks LIVE Gast expert
  • Maandelijks LIVE Website reviews
  • Toegang IMU Community
  • Alle IMU Event opnames - t.w.v. €2.687,-
  • Alle IMU Cursussen - t.w.v. €2.179,-
  • Totale waarde: €13.045,-
Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug 😘
arrow_drop_up arrow_drop_down