arrow_drop_up arrow_drop_down
17 maart 2014 

Meer reacties op je blog? | 2 tips:

In dit artikel en de video hieronder geef ik de de twee belangrijkste tips om meer reacties op je blog of website te krijgen. Bloggen is natuurlijk een geweldige manier om je doelgroep te bereiken en een band met je lezers op te bouwen. Daarnaast zorgt bloggen ook voor veel content en veel interactie op je website en die beide factoren dragen weer bij aan je ranking in Google (SEO). Wanneer je echter weinig of zelfs geen reacties krijg is dat natuurlijk teleurstellend voor jou als schrijver en minder goed voor je website. Bij deze de twee tips om meer reacties op je blog te krijgen:

2 tips voor meer blogreacties:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Chantal van Beekum
Door

Chantal van Beekum

op 17 March 2014

Zal ik je dan even blij maken met een reactie? ;) Maar je hebt helemaal gelijk. Een reactie staat toch gelijk aan een stukje waardering. Vroeger een beautyblog gehad en uit de reacties haalde ik altijd heel veel inspiratie.

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 17 March 2014

Thnx Chantal! Helemaal mee eens, ik krijg er ook altijd inspiratie van!

Jerik van Nuenen
Door

Jerik van Nuenen

op 17 March 2014

Hey Tonnie, Via een post op Facebook kwam ik op dit leuke artikel terecht. Ik ben erg blij met deze 2 goede tips. Ik vind het zelf ook leuk om reacties te krijgen van mensen op mijn blogberichten. Ik merk zelf ook dat een video in het artikel meer reactie oplevert dan een blog artikel zonder video. Ik ben zeer benieuwd naar jouw volgende artikel. Groeten, Jerik

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 17 March 2014

Graag gedaan Jerik, blijf het blog volgen, er volgen spoedig meer video's!

Davey Groothedde
Door

Davey Groothedde

op 17 March 2014

Hoi Tonny, Afgelopen week mijn 2e webinar gegeven, en merk nu al dat ik mijn bezoekers aan het 'trainen' ben om reacties achter te laten met daarin hun vragen. Dit heb ik veel liever dan dat ik de vraag in mijn mailbox krijg. Het is dus mogelijk om je bezoekers te leren te reageren;) Bedankt voor de inspiratie! Groeten, Davey Groothedde

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 17 March 2014

Leuk om te horen Davey en helemaal waar ook, een reactie in je mailbox heeft namelijk geen waarde voor je SEO strategie! :)

Arnaud
Door

Arnaud

op 18 March 2014

Ik geloof dat ik een reactie

Tonny Loorbach
Ivar
Door

Ivar

op 18 March 2014

Goede tips. Zal deze week eens wat tijd inplannen voor de weblog op onze websites! Dank je!

Tonny Loorbach
Diane Siemelink
Door

Diane Siemelink

op 19 March 2014

Leuke tip n Webinar geven! Heb je nog goede praktische tips hoe je dat technisch het beste ondersteund?

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 19 March 2014

Je kunt voor een vraag en antwoord webinar het beste starten met Google Hangouts. Ook omdat het gratis is heb je niks te verliezen ;)

Linda
Door

Linda

op 21 March 2014

Hey Tonny, Bedankt voor (al) je handige tips! Op m'n website Koningspelenpakket.nl krijgen de scholen die ons gratis pakket hebben gedownload en een reactie achterlaten op onze site, een extra ontwerp als bedankje. En dat werkt inderdaad enorm goed! Grtz, Linda

Marcel Borst
Door

Marcel Borst

op 24 March 2014

Ik ga mijn eerste vraag en antwoord webinar voorbereiden. Kom jij dan ook kijken naar het resultaat?

Stefan
Door

Stefan

op 7 April 2014

Blogs, super interessant, het verbaast mij dat weinig mensen/bedrijven er gebruik van maken. Maar hoop door dit artikel dat mensen meer gaan bloggen.

Sanne Hodzelmans
Door

Sanne Hodzelmans

op 1 May 2014

Hartstikke goede tip voor mijn nieuwe website. Ik ga de tips gebruiken in Kenia

Glynis Verdouw
Door

Glynis Verdouw

op 5 June 2014

Sinds maandag helemaal verslaafd aan Internet Marketing Universiteit !

instauto dave
Door

instauto dave

op 24 June 2015

hoi ik ben david en ik ben aan het oefenen met het opmaken van websites en heb daarom een blog gestart zodat ik ook kan oefenen met het trekken van bezoekers naar instauto.nl maar ik weet niet precies hoe ik moet beginnen... iemand tips ?

Reactie plaatsen