arrow_drop_up arrow_drop_down
14 juni 2014 

Verschil tussen affiliate marketing en dropshipping

Dropshipping en Affiliate Marketing zijn beide manieren om andermans product te verkopen in ruil voor een winstdeling of een aanbrengvergoeding. Wanneer je geen eigen product hebt maar wel wilt gaan ondernemen op het internet, dan kun je twee methoden kiezen om razendsnel te starten zonder dat je een eigen product hoeft te creëren. In deze video leg ik je uit wat de verschillen tussen deze twee marketing technieken zijn:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Dennis Kuils
Door

Dennis Kuils

op 18 August 2014

Beste Tonny, Dit is de eerste keer dat ik iemand de kreet "Affiliate marketing" in een paar zinnen helder uiteen heb horen uitleggen. Als je als leek na jou uitleg nog niet begrijpt wat het betekent dan zul je het nooit begrijpen. Bedankt! Ik heb geen website maar ik ben wel naarstig op zoek naar een bron van inkomsten. Ik heb mij op mails van jou aangemeld.

Cv storing Rotterdam
Cv onderhoud Den Haag
Reactie plaatsen