arrow_drop_up arrow_drop_down

Maak een pagina voor affiliate partners

Een handige manier om veel affiliates te kunnen informeren over je product en ze daarbij ook nog te trainen in het beter promoten van je product is om gebruik te maken van een partnerpagina voor affiliates. Een partnerpagina is een pagina die bedoeld is om enerzijds affiliates te instrueren over hoe zij geld kunnen verdienen met jouw product (wervende werking) en anderzijds om je affiliates van promotiematerialen te voorzien.

Maak je partnerpagina wervend

Het is handig om bij je partnerpagina enigszins copywriting toe te passen zodat je potentiële affiliates ervan overtuigd om voor jou te gaan promoten. Plaats daarom een pakkende headline en verwerk een overzichtelijk stappenplan in je partnerpagina zodat een affiliate binnen enkele seconden precies kan zien wat hij/zij moet doen om geld te verdienen met jouw product.

Promotiematerialen op je partnerpagina

Onder je stappenplan en uitleg kun je zoveel mogelijk promotiematerialen plaatsen die affiliates kunnen gebruiken om je product beter mee te promoten. Plaats bijvoorbeeld plaatjes van je product, promotiebanners, advertentieteksten, informatieve artikelen enzovoorts. Alles wat maar nuttig kan zijn voor een affiliate is welkom!

Gebruik de partnerpagina in je werving

Affiliates werven kan een stuk makkelijker zijn wanneer je mogelijke affiliates kunt doorverwijzen naar je partnerpagina voor aanvullende informatie. Op deze manier hoef je niet alle uitleg in je communicatie mee te nemen en hoef je ook niet bij elke affiliate hetzelfde verhaal te vertellen.

Liona

Door

Liona

op 15 Dec 2018

Super interessant voor onze Personal Branding e-cursus van https://www.p-plan.nl Thanks IMU!

Reactie plaatsen