Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Hoe kom je aan affiliates?

Hoe kom je aan affiliates?

Veel internet ondernemers die willen starten met affiliate marketing slagen er vrij eenvoudig in om een affiliatesysteem in te schakelen en op te zetten maar vragen zich vervolgens af hoe je dan aan die affiliates komt die jou gaan promoten…

Affiliates weten niet altijd dat ze affiliate zijn…

Het klinkt misschien heel gek maar affiliate marketing is net als internet marketing nog vrij nieuw en zodoende weten veel website eigenaren en internet ondernemers niet wat het is.

Je kunt dus ook hele goede affiliates voor je aan het werk krijgen zonder dat zij zelf in eerste instantie wisten wat affiliate marketing precies was.

Zoek affiliates in Google

De gemakkelijkste manier om affiliates te werven is om ze simpelweg te zoeken via Google. Je kunt websites gaan benaderen die in dezelfde markt als jou actief zijn of ondernemers die actief zijn in een markt die aansluit op die van jou.

Wanneer je bijvoorbeeld een product verkoopt over afvallen dan zijn er honderden, zo niet duizenden websites te vinden die in dezelfde of een vergelijkbare markt zitten. Je kunt hen via de mail benaderen en vragen of zij geïntereseerd zijn in een samenwerking.

Affiliates vinden in affiliate netwerken

Je kunt naar affiliatenetwerken toegaan zoals PayPro, Tradedoubler, Clickbank en nog vele anderen om daar affiliates te werven. Je kunt je product daar in het overzicht plaatsen en je kunt eventueel een promotiemailng via deze netwerken doen. Ook forums over affiliate marketing zijn meestal rijkelijk gevuld met mogelijke affiliates.

Affiliates maken van je klanten

Als er iemand inzicht in jouw product heeft dan is het wel je klant. Je kunt je klanten benaderen en vragen of zij geïnteresseerd zijn om hun aankoop terug te verdienen. Ze kunnen dan het door hun gekocht product gaan promoten en bij elke verkoop commissie verdienen.

Affiliates vinden is niet moeilijk, je moet er alleen wel even bovenopen gaan zitten en wanneer je het constant goed wilt doen dan doe je er slim aan om het in je marketing te verwerken zoals bijvoorbeeld in je autorsponder of in je bedankpagina‘s.

    Comment Section

    0 reacties op “Hoe kom je aan affiliates?

    Plaats een reactie