arrow_drop_up arrow_drop_down

Digitale Producten

Digitale producten zoals e-books, audiobooks, online videocursussen en coaching- / trainingsprogramma’s zijn snel zelf te creëeren en gemakkelijk up-to-date te houden. Je hebt niet te maken met inkoop, vooqraadkosten of kostbare distributie en logistiek om je product te leveren. Alles is digitaal. Je geniet daarom van hoge marges op je verkoopprijs. 

Daarnaast zijn digitale producten en diensten ideaal voor een schaalbare én volledig geautomatiseerde online business. Je kunt klanten vanuit je advertenties naar je website / verkooppagina leiden en na betaling direct inlogcodes laten ontvangen. Wanneer iemand je digitale product koopt, online afrekent en doorgestuurd wordt naar een downloadpagina dan kost jou dat als verkoper niets. De enige kosten die je maakt zijn de marketingkosten (bijvoorbeeld SEA of Facebook advertenties) en natuurlijk de tijd die je er in hebt gestoken om het op te zetten. 

Nog een bijkomend voordeel van digitale producten is dat je vrij eenvoudig wijzigingen/aanpassingen/updates door kunt voeren, simpelweg door het online geplaatste bestand/product te vervangen met een nieuwe versie. Bij een fysiek boek bijvoorbeeld moet je meteen denken aan een herdruk.

Informatie Marketing

Wanneer je jouw geld verdient met het verkopen van informatie, bijvoorbeeld als auteur, spreker, trainer, coach, consultant, blogger etc dan ben je een informatie marketeer. Informatie marketing is een prachtige manier om via het internet een inkomen te verdienen omdat het snel op te zetten is en weinig kosten met zich meedraagt. Informatie marketing biedt ondernemers een van de grootste kansen van deze tijd om supersnel en eenvoudig, vanuit het niets een succesvolle online business te starten. 

Je eigen online e-learning?

Wil je een eigen e-learning maken en dat online verkopen? Check dan onderstaande video met tips en onze handige e-learning software.