Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Digitale Producten

Digitale Producten

Digitale producten zijn producten zoals

Het mooie aan digitale producten is het feit dat je er geen voorraad van aan hoeft te leggen, dat je ze eenvoudig distribueert (via het internet) en dat je zodoende in de meeste gevallen enorme winstmarges hebt. Wanneer iemand jouw e-book koopt, online afrekent en doorgestuurd wordt naar een downloadpagina dan kost jou dat niets. De enige kosten die je dus maakt zijn de marketingkosten (bijvoorbeeld Google Adwords) en natuurlijk de tijd die je er in hebt gestoken om het op te zetten.

Nog een bijkomend voordeel van digitale producten is dat je vrij eenvoudig wijzigingen/aanpassingen/updates door kunt voeren, simpelweg door het online geplaatste bestand/product te vervangen met een nieuwe versie. Bij een fysiek boek bijvoorbeeld moet je meteen denken aan een herdruk.

Informatie Marketing

Wanneer je jouw geld verdient met het verkopen van informatie, bijvoorbeeld als auteur, spreker, trainer, coach, consultant, blogger etc dan ben je een informatie marketeer. Informatie marketing is een prachtige manier om via het internet een inkomen te verdienen omdat het snel op te zetten is en weinig kosten met zich meedraagt.