Hoe maak je een e-book 3d cover?

Het delen van informatie in vorm van een e-book kan zeer waardevol zijn voor een bedrijf. Hiermee krijgt het bedrijf een enorme boost. Een e-book kan ervoor zorgen dat er automatisch nieuwe klanten binnen komen en dat er automatisch een e-mail lijst wordt opgebouwd, wat een goede mogelijkheid biedt voor e-mail marketing. E-books kunnen dus een hoop werk uit handen nemen, en dus tijdswinst opleveren voor de ondernemer.

E-book Cover

Wat wel van belang is, is het maken van een cover voor het e-book. De waarde van de content kan nog zo groot zijn, zonder de visuele aantrekkingskracht van een cover zal het e-book vele malen minder worden gedownload, en dat is een gemiste kans. De cover is hiermee het visitekaartje van het e-book. Aan de hand van de cover wordt bepaald of er interesse is of niet. Het mooiste is natuurlijk om een 3d cover te maken. Dat klinkt heel ingewikkeld en duur, maar dat is het niet.Internet marketing e-books

3D Creators 

Op internet zijn er diverse gratis e-book cover creator websites die van het oorspronkelijke ontwerp, een mooie 3d cover maken.De stappen zijn als volgt:
  • Ontwerp een aantrekkelijke cover. Liefst hierop een trigger, wat de (laatste) geïnteresseerden over de drempel trekt om het e-book te downloaden.
  • Zorg voor een mooie JPG van de omslag. Er zijn e-book cover creators die ook gratis achtergrond afbeeldingen aanbieden.
  • Bezoek vervolgens een website die de JPG om kan zetten naar een 3d cover. Deze website is overigens in veel gevallen ook een uitstekend hulpmiddel om je cover te ontwerpen.

E-book cover door ons laten maken?

Een professionele 3D cover verhoogt de waarde van een digitaal product aanzienlijk en geeft een stukje tastbaarheid aan je product in de ogen van je lead of klant. Denk aan een strakke cover voor je e-book, audiobook, video programma, online cursus, softwarebox etc. Klik hier om een professionele cover te laten maken >>>