3D (e-book) cover laten maken?

Een professionele 3D cover verhoogt de waarde van een digitaal product aanzienlijk en geeft een stukje tastbaarheid aan je product in de ogen van je lead of klant. Denk aan een strakke cover voor je e-book, audiobook, video programma, online cursus, softwarebox etc. Wij kunnen zo'n cover op maat voor je maken. Dit doen wij in samenwerking met onze designpartner (Restyles). Hieronder zie je enkele voorbeelden van 3d e-book covers die wij hebben laten maken door onze designpartner.

DVD Covers voor cursussen

Naast e-book covers lenen online video programma's zoals online cursussen zich ook perfect voor een strakke cover. Veelal worden deze als DVD covers / 3D DVD boxen weergegeven. Hieronder zie je enkele voorbeelden van losse DVD doosjes, DVD's en DVD ensembles. Wij maken dit volledig op maat, op basis van jouw specifieke wensen.

 

 

Software boxen en programma's

Verkoop je software? Of heb je een programma, online challenge of ander digitaal product waarvoor je een mooi gedesignde box nodig hebt? Dan kunnen wij ook hier een 3D design op maat voor maken.

Voor een strakke cover verwijzen wij je graag naar onze partner!