Neuromarketing Training (video)
04 april 2015 
0 min. leestijd

Neuromarketing Training (video)

Ik sta al jaren bekend als SEO specialist maar mijn echte passie ligt stiekem bij gedragspsychologie en neuromarketing en dan met name toegepast op het internet. Dit om de effectiviteit van je website aanzienlijk te verhogen (conversie optimalisatie). Ik noem dit vak ‘WebPyschologie‘.

Bekijk mijn WebPyschologie / Neuromarketing Training:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Myra
Door

Myra

op 23 Apr 2015

Ik ga er direct tijd voor reserveren om deze video te kijken, dank je wel!

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 23 Apr 2015

Veel kijkplezier!

Tessa
Door

Tessa

op 23 Apr 2015

Ik ga hem ook zeker helemaal bekijken. Ik heb onlangs de eerste 20 minuten bekeken en het is echt de moeite waard: duidelijk, interessant en met goede voorbeelden uit de praktijk!

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 23 Apr 2015

Wauw, dank voor de leuke reactie Tessa!

Reactie plaatsen