arrow_drop_up arrow_drop_down
25 mei 2020 

Succesvolle lancering: wat ging eraan vooraf en wat doen we nu?

Het is een hectische tijd geweest hier bij IMU. Na het schrijven van de Online Marketing Tornado verkochten we in twee weken 15.000 stuks (je kunt ‘m weer bestellen, de nieuwe druk is binnen!).

Daarna deden we de zesdaagse online Tornado Challenge met live webinars & Q&A. Ons doel was natuurlijk zoveel mogelijk mensen te inspireren, maar vooral om ondernemers te faciliteren met onze software tools. Daarom lanceerden we als klap op de vuurpijl tornadotools.nl, waar je al onze tools op een rijtje vindt.

Met al deze lanceringen hadden we een flink doel: we wilden een half miljoen omzet draaien. Daar zijn we ruim overheen gegaan. We wisten dat het erin zat – we hebben vorig jaar in het Circustheater een beetje warmgedraaid – maar toch is het mindblowing.

“Het is beter om voorbereid te zijn en geen kans te zien, dan om een kans te hebben en niet voorbereid te zijn.” – Whitney M. Young, Jr.

Nu is het tijd om de streep eronder te zetten en de balans op te maken: hoeveel nieuwe klanten hebben we de afgelopen tijd binnengehaald en waar gaan we die mensen de komende tijd mee helpen? En: wat voor effecten heeft dit voor onze business? Wat voor bedrijf moeten we worden om dit allemaal waar te maken?

Spoiler alert: onze focus zal liggen op hoe we jou als ondernemer het beste kunnen helpen om een online business te runnen met onze systemen. Onze ervaringen en succes delen met jou: dat is waar we het voor doen. Elke ondernemer die succesvol wordt, creëert namelijk een soort mini-economie waar veel mensen direct en indirect door beïnvloed worden.

In deze podcast nemen we je mee door deze roerige tijd en bespreken we wat het ons allemaal heeft gekost én opgeleverd.

Over de schrijver
Wij van de IMU zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze IMU Community. Ook faciliteren we je - middels onze software - om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.
Reactie plaatsen