Ondernemers uit de lage landen praten vrijuit over hun geheimen in business!
06 oktober 2020 
5 min. leestijd

Ondernemers uit de lage landen praten vrijuit over hun geheimen in business!

Ben jij een ondernemer? Van plan een onderneming te starten? Wil je groeien en opportuniteiten herkennen als ze zich aanbieden? Hoop je de geheimen van topondernemers te ontdekken?

Dat kan. Allemaal. Maar dan mag je geen kansen laten liggen. Mentorr brengt je live in contact met zes eersteklas ondernemers. Ze brengen exclusief hun verhaal, vol persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, marketing en leiderschap tijdens een driedaagse, virtuele ondernemers-summit, eind oktober. Als je hoogstpersoonlijke mentor!

Waarom zou je het niet meteen van de allerbesten leren?

Heb ik een mentor nodig?

Het is een terechte vraag, waarop het antwoord “JA!” is. Mentoring is de meest pure, onzelfzuchtige samenwerking die tussen ondernemers bestaat! Mentoring is ingrijpend, het verandert een onderneming en soms zelfs een mensenleven. Op verschillende manieren.

Een mentor is een gids die je horizon verruimt

Mentoring geeft je de kans om contact te leggen met iemand die anders naar de dingen kijkt. Een nieuw paar ogen, een verse blik, het verruimt je perspectief én je horizon en laat je dingen zien die jij zelf niet zag.

Een mentor is een topadviseur

Een mentor is een extra, objectieve partij. Hij of zij heeft geen direct aandeel in je onderneming en kijkt vanop afstand naar de zaken die jij elke dag van dichtbij meemaakt. Die mentor formuleert puur en helder topadvies. Het is iemand die weet waarop jij kan of moet focussen, en die potentieel ziet waar jij het misschien niet ziet.

Extra aanmoedigingen zijn altijd welkom

Zoals Oprah Winfrey zegt: “A mentor is someone who allows you to see the hope inside yourself.”

Ongeacht de sector of activiteit: ondernemen brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Een mentor ondersteunt je, helpt je zelfs weer rechtop als je struikelt. En al die tijd moedigt hij of zij je aan. Een mentor ziet wat jij niet ziet en helpt je navigeren naar jouw bestemming.

Een mentor deelt zijn geheimen met jou. De sleutels die naar ondernemend succes leiden.

Ontdek de geheimen van topondernemers tijdens de Ondernemers Summit!

Maar liefst zes topondernemers en experts uit België en Nederland komen op 26, 27 & 28 oktober ondernemersverhalen delen, succesgeheimen verklappen en hun winnende strategieën blootgeven. Twee namen houden we nog even voor onszelf – verrassing – maar deze vier (eigenlijk zijn het er vijf) klasbakken hebben al bevestigd en daar zijn we heel erg blij om!

Martijn van Tongeren
Martijn van Tongeren is online marketing specialist en eigenaar van IMU.nl, het grootste online marketingplatform van Nederland en België. Hij is 27 jaar en gaf trainingen aan meer dan 20.000 deelnemers. Samen met Tonny Loorbach schreef hij het boek “De Online Marketing Tornado” die in 2,5 week tijd 15.000 keer werd verkocht. Tijdens zijn sessie neemt hij je mee achter de schermen en deelt hij hoe de IMU een begrip heeft kunnen worden in de markt. Hij laat zien hoe het Online Marketing Tornado model precies werkt en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw business exponentieel kan groeien door dit model te gebruiken.

Mathieu Verwilghen
Deze vastgoedman startte in 1981 en schaalde in amper vijf jaar op naar 16 kantoren en meer dan 180 medewerkers. In 1995 lanceerde hij het bekende Century 21-concept in België. Het kostte hem geen twintig jaar om vastgoed-marktleider te worden want in 2014 verkocht Mathieu zijn bedrijf – toen goed voor 190 kantoren en 800 medewerkers – en op de Ondernemers Summit komt hij exclusief zijn verhaal vertellen. Je krijgt bovendien een preview van zijn boek en Mathieu vertelt hoe iedereen de sleutel tot succes bezit.

Matthias Browaeys
De oprichter van WinWinner (crowdlending platform) en The Harbour, twee bedrijven die ondernemers en investeerders samenbrengen, haalde al 30 miljoen euro op voor groeiende ondernemingen, is een veelgevraagd spreker en onder andere te zien in de VTM-docureeks Jonge Wolven. Hij komt zijn inzichten over de veranderende financieringsmarkt delen en vertelt hoe je als startup een nieuwe markt binnenkomt en hoe je met je onderneming geld ophaalt in 2021.

Raissa en Joyce De Haas
Deze ondernemende tweelingenzussen zijn de eigenaars van het bekende tonicbedrijf Double Dutch Drinks. Raissa en Joyce groeiden op in Vlaanderen maar runnen hun bedrijf tegenwoordig vanuit Londen. Met succes, want na een enorme groei verkopen ze in 26 landen zowat 1 miljoen flesjes tonic. Per maand! De zussen zijn logischerwijs gespot in de Forbes 30 under 30 en zijn ook te zien in Jonge Wolven. Hun ondernemersverhaal kan alleen nog meer zin, inspiratie en drive opleveren.

Waarom schrijf je jezelf nu meteen in voor de Ondernemers Summit?

Alle vier – plus nog twee extra – de verhalen zijn in één woord indrukwekkend. De ondernemers zelf houden het tijdens de Ondernemers Summit op 26, 27 & 28 oktober gelukkig niet bij één woord en brengen live hun boeiend relaas.

En alsof dat nog niet volstaat, delen ze als jullie hoogstpersoonlijke mentoren hun ervaringen en inzichten. De successen en de struikelblokken. Ze bieden een nieuwe, andere kijk op jouw eigen ondernemersambities en daar kan je alleen maar beter van worden.

Voor de inschrijvingsprijs van 70 euro hoef je het niet te laten.
Zelden zal 70 euro zo goed besteed zijn als hier.

Jij hoeft als ondernemer, nieuw of beslagen, het wiel niet nog eens uit te vinden. Dat is al gedaan en de kans is buitengewoon groot dat je opnieuw bij een ronde schijf uitkomt. Leer dus in sneltempo van wat anderen je voordeden en bouw verder zonder hun fouten, met hun ervaringen en met hun sleutels tot succes.

Waar en wanneer krijg je nog eens de kans om de allerbesten uit de huidige ondernemerswereld gewoon op de man of vrouw af vragen te stellen? Live! Kansen mag je niet laten liggen, dat stond al in de tweede alinea! Dit is zo’n kans.

Ben je thuis, in het buitenland op jouw werk? In jogging of driedelig pak? Deze Ondernemers Summit is 100% vanop jouw computer te volgen. Heel veel makkelijker en toegankelijker wordt het niet.

Zes topverhalen, door zes topondernemers, voor de topprijs van 70 euro. Zes kansen om ondernemersgeheimen en successleutels in je bezit te krijgen.

Registreer je snel: hellomentorr.com/summit!

***

Wie of wat is Mentorr?

Mentorr – dubbele -r achteraan – is een gemeenschap.
Een verbinding.
Het is een streven naar groei en ontwikkeling, vanuit een passie voor ondernemen. Het is zowel een antwoord op vragen als een toegangspoort tot jarenlange ervaring.
Mentorr is drive, de wil om jezelf en je business te ontwikkelen. Een bron van inspiratie ook.

Ondernemerschap is ‘hot’. Tientallen goeroes beloven je te leren hoe het moet, er zijn talloze opleidingen die je kan volgen en er worden zelfs televisieprogramma’s over gemaakt.

De gemiddelde ondernemer is op zoek naar vrijheid maar weinigen vinden die meteen. Van je hobby je beroep maken, tijd hebben, succes in business … het zijn fantastische ambities, die niet vanzelfsprekend zijn! Hard werk. Toewijding. Een sterk product. Een schitterende dienstverlening. Je hebt ze allemaal nodig. Net zoals je klanten nodig hebt, en financiële middelen en knowhow.

Succes komt nooit vanzelf. En om die reden is Mentorr ontstaan: ondernemers verbinden die elkaar inspireren, die kennis uitwisselen en ervaring delen, met passie, met ervaring. Dat is wat Mentorr doet.

Over de schrijver
Mijn naam is Tessa Wils, co-founder van Mentorr. Mijn missie is om ondernemers te vinden die elkaar inspireren, kennis uitwisselen en de ervaringen delen die nodig zijn om een doorbraak te creëren. Als duizendpoot verzorg ik de buitengewone backoffice, events en content. Voeg mij gerust toe op Linkedin of neem een kijkje op Mentorr.
Reactie plaatsen

Meer internet marketing tips?

Wij hebben meer dan 1.400 online marketing artikelen in ons archief!