arrow_drop_up arrow_drop_down
28 juni 2012 
in Bloggen

Herhaling webinar "De Macht van de Blogger!"

Op woensdag 27 juni gaf ik een live webinar van ongeveer een uur over "de macht van de blogger". In deze uitzending kwamen tips over copywriting, onderwerpen kiezen, inspiratie, motivatie, boeken aanraders, seo en het aankomende Elite Seminar voorbij. Bekijk hier de opnames van het webinar terug:
Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Maarten
Door

Maarten

op 30 June 2012

GENIAAL! Webinar... Dit was nu precies wat ik nodig had. Vooral het deel van inspiratie opdoen vond ik super goed. Zelf zit ik ook vaak in de trein voor me werk, en nu heb je een tip gegeven om tenminste wat nuttigs te gaan doen met de reistijd. Al je tips zijn altijd waardevol, maar deze sprak mij enorm aan omdat bloggen mijn grote passie is al is de markt waar ik in zit nu nog niet zo bekend voor collega's, omdat ik dat allemaal nog test en aan het leren ben. Ik wens je een fijn weekend Tonny. Ik wil ook in Amsterdam wonen... reden om dus hard te werken gezien de wachtlijsten haha! Succes met je boek :) Speak Soon, Maarten

Coen
Door

Coen

op 30 June 2012

Hoi Tonny, Bedankt voor het delen van het webinar! En ook ik wens je veel succes met je boek. Fijn weekend! Groeten, Coen

Robert
Door

Robert

op 2 July 2012

Heel fijn, ga vanavond kijken. Trouwens één vraag: ik zie momenteel bij de ''grote'' websites zoals rtl.nl een nieuwe privacy policy staan (''wijziging van de telecommunicatiewet'') en moet je eerst accepteren voordat je verder kunt gaan. Dit heeft te maken wanneer er gebruik wordt gemaakt van cookies. Nu zit ik zelf natuurlijk niet te wachten op een grote popup, maar is wel verplicht vanaf 1 januari 2013. Weet jij daar al wat meer over en hoe ga jij dit implementeren op IMU?

Michael Muusers
Door

Michael Muusers

op 5 July 2012

He Tonny, mooi Webinar en 700 titels in de trein in 2 uur, wow petje voor af!

Reactie plaatsen