arrow_drop_up arrow_drop_down
25 januari 2011 

LIVE Time Management Training!

Op woensdag 26 januari 2011 geef ik vanaf 20:00 uur een gratis time management webinar welke je live kunt bijwonen. Ik ga (anders dan mijn vorige webinars) niet alleen maar vragen over time management beantwoorden maar in eerste instantie 121  praktische time management tips delen. Uiteraard zal ik na de presentatie ook de binnengekomen vragen over time management te beantwoorden. Ik focus mezelf al jaren op het leren over maar ook zeker op het toepassen van time management. Ik vind het een fantastisch "vak" en ben altijd enthousiast als ik iets nieuws leer en er later de vruchten van pluk. Goed time management toepassen is essentieel wanneer je succesvol wilt worden op het internet. Ik merk ook dat veel ondernemers hiermee worstelen en zeker de internet ondernemers(!) omdat zij veel te veel tijd verliezen aan alle honderden afleidingen op het internet. Ik weet zeker dat ik je morgen sowieso 1 tip (en waarschijnlijk veel meer) ga geven waarmee je direct elke dag veel tijd gaat besparen. Tijd is het meest schaarse wat we hebben aangezien we er niet meer van kunnen maken, we kunnen er alleen beter mee omgaan en precies dat ga ik je morgen leren. Ik doe dat zo kort, krachtig en praktisch mogelijk, geen lange strategieën of moeilijke time management systemen maar gewoon terug naar de basis en het praktische. Je kunt nu alvast je eventuele vragen over time management stellen door een reactie achter te laten op dit artikel. Ik zal deze vraag dan live in het webinar voor je beantwoorden.
Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
James
Door

James

op 26 January 2011

Hé, een webinar. Interessant. Dat komt goed uit. Ik dacht dat het een seminar was over time management. Ik zal aanwezig zijn. Lijkt me leuk om ook over dat onderwerp het één en ander te leren. Het focussen op één project, het slim omgaan met je beschikbare tijd, productief zijn, en alles wat met "time management" te maken heeft zijn mijn valkuilen - en ik hoop met jouw tips een eind in de goede richting geduwd te worden. Wie gaat er nog meer kijken? Tot morgen op het Time Management webinar!

James
Door

James

op 26 January 2011

Ik las in de post dat we alvast vragen konden stellen. Van deze mogelijkheid wil ik graag gebruik maken. Mijn vraag luidt: Kan je een goede tip geven om veel werk te verzetten in weinig tijd - en gebruik jij die tip ook, zo ja, wat betekent het toepassen van deze tip voor jou in je eigen business (welk profijt heb jij ervan)? Bedankt!

Janneke
Door

Janneke

op 26 January 2011

Ben benieuwd naar je webinar. Ik ben benieuwd hoe jij zorgt voor focus in je leven. Daarnaast ben ik benieuwd hoe je omgaat met de grote berg papier die er binnen komt en hoe je een archief bijhoud. Groetjes Janneke

Patrick
Door

Patrick

op 26 January 2011

Echt cool dat er zoveel webinars zijn! Mijn vraag is: Ik werk vaak doorelkaar! Ik heb vrije tijd, business, mijn studie (ja ik studeer nog!). Vrijwel alles doe ik op 1 laptop. Ik heb ook een snelle grote desktop computer, alleen daar heb ik geen goed internet op! Ik wordt altijd afgeleid van het internet enzo en mijn vraag gaat daarom ook over het volgende: Hoe kan ik ALLE zaken zoals vrijheid, mailen enzo gescheiden houden van mijn business? Ik werk teveel doorelkaar, waardoor ik soms projecten maar half afmaak of zelfs helemaal niet af krijg! Daarbij hoe kan ik gestructueerd een overzicht creëren waarbij alleen mijn business centraal staat en ik ook tijd vrij kan maken voor vrije tijd en mijn studie! Dus hiermee bedoel ik! Hoe houd ik tijd over voor zowel mijn studie en mijn business, zodat ik bij mijn studie mij volledig kan focussen op mijn studie en bij mijn business ik mij volledig kan focussen op mijn business. Ik denk dat veel mensen hiermee wel problemen hebben! Ik ben in ieder geval blij als jij mij wat hulp in de vorm van dit webinar kan bieden! Let op! Ik heb weinig geld en tijd, maar wil toch bezig zijn met mijn business. Hoe kan ik toch opbrengen dat ik genoeg tijd in mijn business kan steken?

Nancy
Door

Nancy

op 26 January 2011

Tonny, Op dit moment een fulltime job op kantoor. Als ik s'avonds thuiskom vaak moe na het eten, ik wil dan gaan werken aan mijn toekomstige IM product, maar je raad het al geen zin meer ivm moeheid. Uiteindelijk wil ik van mijn fulltime baan af, zo lukt het natuurlijk niett (en dat wil ik zo graag) Ik heb genoeg ideeen over producten die ik wil gaan ontwikkelen maar er komt steeds niets van terecht. Heb je wat Tips?

Marie
Door

Marie

op 26 January 2011

Ik las Anneke's bericht en vroeg me af hoe jij orde in zaken stelt. Hoe heb je bijvoorbeeld backups gemaakt van je bestanden op het internet? Hoe manage je bijvoorbeeld je downloads in de ftp folder? Of hoe manage je je projecten? Ik heb zelf gemerkt dat op een Windows computer je helemaal verstrikt raakt in de mappenstructuur! Daarom ook een vraag over de mappenstructuur? Hoe heb jij deze ingedeeld?

Kees
Door

Kees

op 26 January 2011

Bedankt voor het timemanagement webinar dat gaat komen! Dit zal mij erg veel helpen! Over dat moe zijn, dat heb ik ook weleens. Maar ik zit met het volgende probleem: Wanneer ik aan het inspreken ben voor mijn videocursus of mp3 bestand, ben ik helemaal in de sfeer, maar dan roept iemand dat hij/zij thuis is, of roept iemand voor een andere reden. Waardoor ik moet reageren, en dit onderbreekt mijn video! Hoe kan ik hiermee het beste mee omgaan! Want elke keer krijg ik krakkemikke video's! Dan nog een vraag over salespages en tijd: Ik heb gezien dat het bouwen erg lang duurt! Weet jij toevallige tips om sneller salespages te kunnen bouwen!?

Fred
Door

Fred

op 26 January 2011

Hoi Tonny, mijn vraag gaat over redirecten. Als je een redirect domeinnaam zo instelt dat hij zichtbaar in de url blijft is dit voor de vindbaarheid van zoekmachines prima, maar bij hoeveel redirecten wordt dit afgestraft? Dit is toch beter dan een 301 redirect? Of is er een andere en betere manier?

michael muusers
Door

michael muusers

op 26 January 2011

Hallo Tonny over tijd gesproken ik wil heel graag maar daar ligt het niet aan, het is de tijd die ik er niet voor heb. soms even + - 20 minuten na dat ik mijn dochtertje naar de kleuterspeelzaal heb gebracht of soms heel laat in de avond wanneer mijn vrouw en mijn dochtertje gaan slapen dan kan ik rustig ongestoord werken maar dan ben ik meestal veel te moe om me nog te kunnen concerteren. hoe pak ik dit aan?

Marjan van der Herberg
Door

Marjan van der Herberg

op 26 January 2011

Hallo Tonny, Vanavond kan ik helaas niet online je webinar volgen, maar ik hoop dat je m morgen ook weer met een link/video volgbaar maakt. Ik ben net gestart met mijn site www.rondreisopmaat.nl en wil verschillende social media-activiteiten efficient gaan combineren....alerts via twitter oppakken, zelf twitteren, facebook, linkedin etc. Hoe kun je dit qua time management het handigste aanpakken en welke tips heb jij voor handige tools hierbij (hoodsuite? posterous? andere slimme mogelijkheden)? Ben heel erg benieuwd of je hier iets meer over kunt vertellen,nu jij zelf ook actief met die media bezig bent. Ik kijk ernaar uit! Groetjes, Marjan van der Herberg

michael muusers
Door

michael muusers

op 26 January 2011

Beste Tonny Ik was even vergeten dat wij vanavond al een afspraak hadden staan, mijn vrouw herinnerde me dat zo net dus ik kan vanavond niet het time management webinar volgen. ik hoop dat je de vragen online zal zetten op je site. Ik wens je zeer veel succes toe voor het Webinar!

nancy
Door

nancy

op 26 January 2011

super!! ik heb gelijk getweet dus hoop ik dat er veel mensen zullen komen. ik heb wel al een eerste vraag. omdat ik van huis uit werk weten mensen dat ik thuis ben, nu is het niet in onze cultuur en leefwijze gewoon dat je tegen mensen zegt dat je niet kunt of dat je aan het werk bent, maar hoe los je dit op?

Jan-Willem
Door

Jan-Willem

op 26 January 2011

Hey Tonny, Ik vraag me af of jij iedere maandag al weet wat je ongeveer gaat doen die week, of laat jij je inspireren door het moment. Ik snap dat sommige dingen steeds terug komen zoals het beantwoorden van mailtjes etc. Maar bijvoorbeeld dit webinar heb je dit pas bedacht en uitgevoerd op het moment dat je het bekend maakte, of had je dit al weken van tevoren gepland. Gr. Jan-Willem

Monique
Door

Monique

op 26 January 2011

Hi Tonny, hoe ga jij om met die giga lawine aan informatie die dagelijks de mailbox binnenkomt - er zijn dingen bij die je wel wilt lezen, maar niet nu, en dan komt het er eigenlijk nooit meer van omdat je eigenlijk nooit tijd hebt. Daarnaast is er toch ook wel een enorme overkill aan informatie - hoe scheid jij het kaf van het koren (ergo: hoe bepaal je in een paar seconden waar je wel of niet wat mee wilt doen?). Tot straks! Monique

anthonie
Door

anthonie

op 26 January 2011

geluid is goed

James
Door

James

op 26 January 2011

Prima te verstaan en te zien.

Claudia
Ron
Door

Ron

op 26 January 2011

Ja hoor Tonny ik versta je lood en clear

Marco van Gent
Door

Marco van Gent

op 26 January 2011

Hi Tonny, Top dat je weer een webinar geeft. Ik heb een vraag v.w.b. time management. Ik ben momenteel hard aan het knallen omdat ik 1 febrauri mijn fototaal basis trainingsprogramma (www.fotograferenvooriedereen.nl)wil lanceren. Ik merk dat ik af en toe even wat energie mis, en dan ga ik wat anders doen. Bijvoorbeeld op mijn site aan de gang. Dan laat ik de video even voor wat het is. Wat mij dan wel opvalt is dat ik mijn aandacht niet goed bij het technische deel van mijn site en er dus niet uitkom, zeg maar. Heb je een tip om hoe dit beter te managen. Stuk bij beet komt het goed dat zie ik en ik produceer maar ik zou graag nog beter mij aandacht er bij willen houden

anthonie
Door

anthonie

op 26 January 2011

de T van SMART staat voor tijdsgebonden

Marco van Gent
Door

Marco van Gent

op 26 January 2011

heb het getweet, en op facebook gezet.

anthonie
Door

anthonie

op 26 January 2011

Heb het webinar gepromoot op facebook :)

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

Maak af waar je aan begint.....ZO herkenbaar!

ingeborg van meggelen
Door

ingeborg van meggelen

op 26 January 2011

kan ik je tips van het webinar ook van je krijgen na afloop? je zegt veel zinvolle dingen maar hoe onthou ik dat allemaal? gr ingeborg

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

@ Ingeborg, waarom schrijf je het niet op?

ingeborg van meggelen
Door

ingeborg van meggelen

op 26 January 2011

ik tweet nu regelmatig over je tips, dan kunnen anderen meegenieten :) namens @colourcoaching en of @netffanders ingeborg

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

Ik heb heel veel belangrijke informatie in mijn outlook staan. het is best veel om dat allemaal in 1 word document te zetten. Dat is ook de reden waarom ik outlook open heb staan. Heb jij een tip?

Jonathan
Door

Jonathan

op 26 January 2011

hey super goede info tonny jammer dat ik tussendoor weg moet groetjes

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

Even een suggestie.... Je tijd staat op je website niet goed.

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 26 January 2011

ik heb je getipt via linkedin, twitter en facebook. Je bent weer goed bezig. Goede tips. Ik heb helaas niet alles kunnen volgen. Een goede voorbereiding door er even over te denken hoe je iets oppakt voordat je aan de uitvoering begint verdien je ook tijd mee en verbetert tevens de kwaliteit. Zoals je Powerpoint presentatie dat is dus goed voorbereid door jou en bespaart je tijd tijdens de presentatie. Dank voor je tips

Frank
Door

Frank

op 26 January 2011

Tonny Rulez! 10 April komt vast goed, lopen is gezond daar staan sommige niet bij Stil! Ga gestructureerd werken Aan het werken AAN mijn bedrijf en niet als werknemer IN mijn bedrijf voortaan! Beste Tip Ooit! Mijn vraag Luidt hoe koppel je al je social media aan elkaar met welk programma? Greetsz Frenkie

ingeborg van meggelen
Door

ingeborg van meggelen

op 26 January 2011

hoe lang duurt dit nog? ik ging uit van 1 u, maar zie nu na 1,15 u dat we pas op pag 50 zijn van 132... gr ingeborg

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

@ frank, Je kan je aanmelden op ping.fm. Deze website doet dat.

Marcel Wiegerinck
Coba
Door

Coba

op 26 January 2011

super tips, maar ik moet de trein nog halen ;) Sommige dingen kunnen wel wat beknopter omdat je sheet duidelijk is. groet Coba

James
Door

James

op 26 January 2011

Interessant webinar met allemaal goede tips. Ik kan het alleen niet allemaal volledig opschrijven.

James
Door

James

op 26 January 2011

Bedankt voor de tip over het drinken van water. Ik had hier gelukkig nog een pak staan en die is nu leeg. Heb ik het zo goed gedaan, ha ha ;-)

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 26 January 2011

ja, die watertip ga ik morgen mee starten op mijn werk. Ik ben benieuwd.

G.
Door

G.

op 26 January 2011

Tonny Top dat je weer een webinar geeft maar deze keer verraden je sheets eigenlijk alles al ;) Het verhaal er omheen wordt dan al snel te veel. Nog veel succes!

Coba
Door

Coba

op 26 January 2011

eigenlijk bizar dat we tijd hebben om hier op te mailen tijdens info bijeenkomst ... of ben ik nu goed bezig met time management

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

's ochtends sporten zorgt voor een hele goede verbranding en je bent meteen wakker!

Monique
Door

Monique

op 26 January 2011

Tonny, ik moet er helaas nu echt tussenuit. Mijn feedback: 1. héél erg leuke tips, zit veel bruikbaars tussen 2. je verhaal eromheen is echt te lang - dat heb je niet nodig, sheets zijn duidelijk genoeg (tip: je hoeft niet alles te herhalen, scheelt ook weer tijd), of maak er verschillende webinars (per onderdeel bijvoorbeeld) 3. kun je de presentatie aan de deelnemers toesturen, of een lijst met de tips op je website zetten?

Patrick
Door

Patrick

op 26 January 2011

Beste Tonny! Ik kwam pas 21.40 binnen bij het webinar! Heb je het webinar opgenomen! Ik hoop het wel, want in dit soort onderwerpen ben ik zeker geinteresseerd in!

nancy
Door

nancy

op 26 January 2011

je valt af en toe wel weg

Marco van Gent
Door

Marco van Gent

op 26 January 2011

Het gaat lekker. Dat is C. En je hebt gelijk Tonny wat betreft C.

Kemal
Door

Kemal

op 26 January 2011

Beste Tonny, Ik had niet gedacht dat je zoveel waardevolle tips had over voeding en gezondheid. Enorm bedankt! Gr. Kemal

Patrick
Door

Patrick

op 26 January 2011

Ik vind het dus onwijs interessant! Dus die opmerking van die persoon vind ik nergens op slaan! En ik ben dezelfde Patrick als altijd hoor!

nancy
Door

nancy

op 26 January 2011

beste tonny zou je ook eens een webinar willen houden over automatiseren?

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

Koop een wasmachine? Dan moet ik eerst een groter huis kopen :)

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 26 January 2011

Mijn wasmachine net leeg gemaakt na jouw uitzending snel weer vol maken. Zo heb ik mijn pauze dadelijk goed benut.

Edwin Minnee
Door

Edwin Minnee

op 26 January 2011

ik vind het fantastisch wat je doet. Ga zo door Super tips. p.s mijn dochter (13 jaar)is er niet helemaal mee eens die vind je ideaal om in slaap te komen.

nancy
Door

nancy

op 26 January 2011

hahaha tonny wat je nu zegt is best lachwekkend kijk eens naar de 10 geboden van de antillen die zouden helemaal met je eens zijn als je zegt besteed. kijk er echt eens na als je ff wilt lachen

Eelco
Door

Eelco

op 26 January 2011

Die Tonny is ook unstoppable!

Marco van Gent
Door

Marco van Gent

op 26 January 2011

Qoute van Nietsze, All great things must first wear terrifying and monsterous masks

Eelco
Door

Eelco

op 26 January 2011

1e keer duurt helemaal niet lang!!

Kemal
Door

Kemal

op 26 January 2011

Ik ervaar dit als one on one coaching! Super Tonny! Bedankt!

manuel
Door

manuel

op 26 January 2011

tonny vind het een top webinar, mmm een goeie ondernemer heeft een goede mentor, nou ik zoek nog een super goede mentor. ga dit ergens bovenaan zetten op mijn to do list

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 26 January 2011

Vanaf morgenvroeg geen krant meer lezen in de trein maar actief aan de slag met mijn business. De krant lees is dan wel op de terugreis.

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

Of geen krant meer kopen, heb je weer geld over voor andere dingen :)

anthonie
Marco van Gent
Door

Marco van Gent

op 26 January 2011

Jij bedankt Tonny. Helemaal top. Misschien een webinar vwb automatiseren

nancy
Door

nancy

op 26 January 2011

weer hartstikke bedankt tonny was weer erg interessant ga zo door hele goeie avond iedereen groetjes nancy

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 26 January 2011

Tonny weer bedankt. Nu nog even mijn wasmachine aanzetten. Het was weer fantastisch !

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 26 January 2011

He Claudia, goede tip van de krant niet kopen. Doe ik ook niet. Ik lees in de trein altijd de gratis bladen de pers en de spits. Blijft staan dat het een goede tip van je was.

Claudia
Door

Claudia

op 26 January 2011

Graag gedaan voor de gratis tip :) Doe je best en veel succes!

Guido
Door

Guido

op 26 January 2011

Nice webinar Tonny! zeker weer tips uitgehaald, zo telefoon maar in de vliegtuigmodus ;)

Reactie plaatsen