Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Cover Action Pro

Wanneer je een digitaal product verkoopt dan is het slim om dat product enigszins “tastbaar” te maken door het digitaal vorm te geven, ik doe dat bijvoorbeeld ook met mijn e-books. Door het op deze manier vorm te geven krijgt je klant een beter beeld van je product en zul je ook zien dat je verkopen omhoog gaan. Je kunt dit soort designs eenvoudig maken met Cover Action Pro. Deze software gebruik je in combinatie met Adobe Photoshop.

Klik hier om naar Cover Action pro te gaan

Geen zin om zelf aan te schaffen?

Een professionele 3D cover verhoogt de waarde van een digitaal product aanzienlijk en geeft een stukje tastbaarheid aan je product in de ogen van je lead of klant. Denk aan een strakke cover voor je e-book, audiobook, video programma, online cursus, softwarebox etc. Wij kunnen zo’n cover op maat voor je maken. Dit doen wij in samenwerking met onze designpartner (Restyles). Klik hier om een professionele cover te laten maken >>>

  Comment Section

  3 reacties op “Cover Action Pro


  Door E.K. op 3 februari 2011

  heyyy! dit is precies wat ik zocht. Dank je wel Tonny. Geen moeilijk gedoe meer met Photoshop (zonder cover action pro), dan wel GIMP.


  Door Peter op 22 april 2011

  gewoon uitbesteden die hap en focussen op de dingen waar je goed in bent.


  Door rudy op 26 augustus 2011

  Nog een tip: Op Fiverr.com kun je voor 5 dollar een ebook cover laten maken…..werkt altijd prima!

  Plaats een reactie