Hulp nodig bij Google AdSense?

Hulp nodig bij Google AdSense?

Ben je op zoek naar support voor Google AdSense? Zoek dan niet verder. In dit artikel laten we je zien waar je hulp vindt voor AdSense en hoe je contact met ze kan opnemen.

De Google AdSense handleiding

Google heeft een uitgebreid help centrum waar iedereen terecht kan met allerlei vragen over hun producten. In het geval van AdSense kun je terecht op support.google.com/adsense. In dit helpcentrum vind je alle informatie terug over het gebruik van AdSense, het implementeren, hoe het werkt, het beheren en meer.De AdSens handleiding gaat in op hoe het werkt en hoe je het beste kunt werken met AdSense. Er zijn verschillende onderwerpen met diverse subcategorieën waar je veel informatie in kunt vinden. Hieronder staan de hoofdonderwerpen kort uitgelegd.BeginHier vind je alle informatie terug over wat AdSense is, hoe je een account kunt krijgen en waar je diverse functies terugvindt.AccountbeheerOp deze pagina vind je de informatie terug die gaat over de instellingen van je AdSense account, het verifiëren en het beheren van je site en gebruikers.Advertenties beherenOnder dit onderwerp vind je de antwoorden op je vragen over het beheren van advertenties in je AdSense account.ProgrammabeleidBij dit onderwerp van de Google AdSense handleiding vind je alles terug over het beleid van Google AdSense.BetalingenAlle support die je nodig hebt over de betalingen via AdSense vind je terug in dit overzicht.RapportageAltijd handig om je data bij te houden en als je hier hulp bij nodig hebt kun je in deze categorie terecht.OptimalisatietipsDeze categorie biedt je informatie aan over het optimaliseren van je AdSense omzet.Problemen oplossen en veelvoorkomende fouten verhelpenAls je een probleem hebt met Google AdSense en je hebt hulp nodig om dit op te lossen kun je hier terecht.

Contact opnemen met Google AdSense

Als je er echt niet meer zelf uitkomt en het niet meer ziet zitten of als je geen zin hebt om zelf op zoek te gaan naar het antwoord op je vraag dan kun je er voor kiezen om contact op te nemen met Google AdSense.Op website google.com/adsense staat een blauwe knop met Get started now. Vlak daarnaast vind je een linkje naar een contact formulier waar je Google mee kunt e-mailen wanneer je wilt starten met AdSense en je hier hulp bij nodig hebt. Daarnaast kun je altijd terecht op het forum van Google AdSense voor de nodige support en hulp. De support die krijgt op het Google forum is van andere users. Helaas zijn er geen medewerkers van Google die je hier helpen.In tegenstelling tot veel andere Google producten en diensten is ook de telefonische support van Google AdSense erg summier je zult het dus met name met het helpcentrum en de emailformulieren moeten doen.