Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Extra zakcentje bijverdienen?

Google Adsense is de tegenhanger van Adwords. Jij kunt door Google Advertenties op je website laten plaatsen waarvoor je betaalt krijgt wanneer er op wordt geklikt.

De advertenties die mensen in Adwords plaatsen worden dan op jouw website vertoond, wanneer een bezoeker er op klikt betaalt de adverteerder aan Google en Google betaalt jou daar weer een deel van.

Dit is echt gratis geld want je hoeft er niks voor te doen, wanneer je elke maand veel bezoekers hebt dan zul je ook veel kliks op je Adsense advertenties krijgen. Leuke extra verdienste!

Vele beetjes maken een hoop

Natuurlijk krijg je per klik maar een klein bedrag, veelal tussen de 5 en 25 cent per klik maar reken maar eens uit wat dit op lange termijn voor je kan doen als er elke dag 100 mensen op klikken…

Wanneer jij een goed gevulde website hebt gebouwd waar elke dag bezoekers op komen dan kun je er eenvoudig Adsense bij op plaatsen, zeker als je toch geen andere bestemming voor de bezoekers hebt, verdien je er toch nog wat aan!

Wordt er niet afhankelijk van

Het is belangrijk om niet alleen op Adsense te focussen maar het echt als een extraatje te gaan zien. Google is namelijk erg strikt en des te meer je hier mee gaat verdienen des te meer ze je in de gaten gaan houden, klik je eens op je eigen advertentie dan kan het zijn dat Google je account blokkeert en dan heb je naast Adsense ook geen Adwords meer….

De mindset om overal iets extra’s uit te persen

Plaats Adsense vooral op plekken waar je niet zoveel anders uit je bezoekers kunt halen, bijvoorbeeld op bedankpagina’s waar klanten op komen na betaling van je product of op pagina’s waar mensen alleen een artikel van je kunnen lezen.

Denk wel goed na of je dit op je website erbij wilt hebben, wanneer een bezoeker er namelijk op klikt dan ben je die bezoeker kwijt, die bezoeker zal ongetwijfeld niet meer naar jouw website terug komen om nog iets bij jou te kopen.

  Comment Section

  2 reacties op “Extra zakcentje bijverdienen?


  Door kado voor hem op 22 juli 2011

  het is zeker handig met voorwaarde als je website echt veel bezoekers heeft. 100 kliks per dag is echt leuk zonder dat je iets voor hoeft te doen.


  Door soufyan op 13 februari 2012

  Het is wel leuk als je een website, als we nu een ruim gaan denken … Wat zal je wel niet verdienen als je 100 websites hebt met adsense ūüėČ

  Plaats een reactie