albert-sonnevelt
Interviews
Tonny Loorbach
Interviews
07/19/2015
0 min
38

Are you a human being or a human doing?!

07/19/2015
0 min
38

Albert Sonnevelt is al bijna 30 jaar psycholoog, succesvol ondernemer, executive coach (van enkele Quote 500 leden) en de laatste jaren daarvan ook mijn steun en toeverlaat. Eerst als coach en later steeds meer als goede vriend en sparring-partner. Albert helpt mensen / ondernemers om te leven zonder stress, rust in hun hoofd te krijgen en een mooiere versie van zichzelf te worden. Hij kan daarin als geen ander de vinger binnen enkele minuten op de zere plekken leggen en je direct de juiste richting wijzen.

Albert heeft “op elke vraag een kloppend antwoord” (omdat hij je leert kiezen vanuit je hart). Ik kan uit eigen ervaring overigens beamen dat dit “klopt”. Albert is niet alleen zelf succesvol met zijn eigen opleidingsinstituut maar hij is tevens expert in “de psychologie van succes”. Dat succes zit volgens Albert namelijk “tussen de oren“. Albert is een van de meest wijze en inspirerende mensen die ik ken en zijn inspiratie en wijze levenslessen werken dan ook aanstekelijk:

Check de nieuwe website van Albert!

We hebben deze video ook meteen opgenomen voor de spiksplinternieuwe Phoenix website die wij voor Albert hebben gebouwd. Neem zeker even een kijkje en vergeet niet om de gratis MiniCursus Leven Zonder Stress mee te pakken!

Klik hier om de nieuwe Website van Albert te checken >>>

Laat even een reactie achter! (vinden we leuk)

We vinden het super leuk om jouw reactie op dit interview te lezen.

Reacties