arrow_drop_up arrow_drop_down
4 augustus 2014 

Videomarketing: De "bounce methode"

Videomarketing wordt door veel internet ondernemers gebruikt om hun boodschap over te dragen aan hun bezoekers. Een krachtige techniek die je kunt gebruiken om meer connectie met je kijkers te krijgen / een betere band op te bouwen is de bounce methode. Dit is eigenlijk een techniek die uit de datingleer komt. In deze video leg ik je uit hoe jij deze methode kunt toepassen in jouw video’s:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Bjorn van der Schaaf
Door

Bjorn van der Schaaf

op 4 August 2014

Mooie tips! Bedankt. Ik dacht eerst dat videomarketing niet echt iets voor ons was. Maar nu ik jouw e-books en videos lees een aanhoor begint dit te veranderen en zie ik de meerwaarde. Ik zie talloze mogelijkheden en de ideeën beginnen op te borrelen!

Rowdy Groothedde
Door

Rowdy Groothedde

op 4 August 2014

@Bjorn klopt, het word ook echt eens tijd voor mij dat ik uit mijn comfort-zone treed;)

Esteban
Door

Esteban

op 7 August 2014

Ik denk dat videomarketing echt de toekomst is. Mensen kunnen simpelweg sneller iets vinden in een video. Denk dat wij ook maar eens overgaan stappen naar video. Puur voor het gemak van de klant te verhogen.

Reactie plaatsen