ReeLeeZee

Reeleezee is een online boekhoudpakket welke je kunt gebruiken om je boekhouding en administratie bij te houden. De naam zegt het eigenlijk al, Reeleezee is gemakkelijk in gebruik en zodoende door iedereen te gebruiken, of je nu veel verstand hebt van boekhouden of niet. 

Een ander groot voordeel aan Reeleezee is dat het online is, je kunt dus altijd overal bij je boekhouding en dat is toch wel erg prettig. Je kunt Reeleezee direct koppelen aan je bank (in het geval van ABN) en het is prima te gebruiken in combinatie met payment service providers.

Met Reeleezee hoef je alleen maar je inkomsten en uitgaven netjes in te boeken en de rest wordt door het programma voor je gedaan. Je krijgt dan automatisch mooie overzichten zoals een balans en winst- en verliesrekening. Het systeem rekent ook voor je uit hoeveel BTW je moet afdragen en wanneer je geacht wordt dat te doen, nog wel eens handig om in de gaten te houden ;) 

Belastingaangifteservice.nl
Door

Belastingaangifteservice.nl

op 11 Jan 2016

Wij zien diverse pakketten langskomen en velen zijn tegenwoordig zo goed gekoppeld waardoor je heel snel jaarrekeningen kan uitdraaien voor je belastingaangifte. Sommige pakketten zijn meer facturatie systemen dan echte boekhoudprogramma's.

Richard
Door

Richard

op 28 Jul 2014

Hoi Tonny. Is het ook mogelijk om reeleezee aan wordpress te koppelen?

René
Door

René

op 21 Jan 2015

Hey Richard Met Twinfield kun je makkelijk koppelingen maken naar wordpress of magento. Ze hebben daarvoor speciale Twinapps koppelingen. Zelfs speciaal voor Woocommerce zijn er koppelingen te vinden. Kijk zelf maar https://www.twinfield.nl/twinapp-category/webshop/

Marcel
Door

Marcel

op 02 Mar 2012

Goede tip en ook de koppelingen voor een webshop zijn waardevol. Kijk ook eens naar www.deonlineboekhouder.nl dat is Yuki Boekhouden, maar dan uitgebreider en goedkoper.

Lammert
Door

Lammert

op 20 Feb 2011

Hey Tonny, Goed verhaal, Zoiezo zodra het online kan moet je het doen natuurlijk. Ik werk al bijna al weer een jaar met http://eboekhouden.nl/ is ook een topper en goedkoper. :-) Succes!

E.K.
Door

E.K.

op 03 Feb 2011

Goede tip ... echter op ieder front beter, goedkoper en gebruiksvriendelijker is moneybird.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down