Optimaliseer je categorieën in Wordpress!

Optimaliseer je categorieën in Wordpress!

Misschien een klein detail maar toch even belangrijk om enkele minuten aan te besteden is het optimaliseren van je blog categorieën. Door je Wordpress categorieën te optimaliseren geef je aan Google een grote hoeveelheid extra informatie omtrent de inhoud van alle berichten in die categorie.

Op deze manier kan Google de categorieën ook als verzamelpagina's gaan indexeren. Wanneer je regelmatig nieuwe berichten in een categorie zet kan Google je categorie zelfs hoog in de resultaten plaatsen omdat de categorie dan in de ogen van Google niet alleen relevant maar ook zeer waardevol is (verzamelbak van goede content). Bekijk ook de uitleg in de video:Je kunt zelfs linkbuilding gaan doen voor een categorie wanneer je het idee hebt dat deze categorie waardevoller is dan je homepage bijvoorbeeld voor een aantal specifieke zoekwoorden.
Pien
Door

Pien

op 10 Jan 2016

Wat is de "ideale" lengte van een categoriebeschrijving? Ik heb even gespiekt bij jullie omschrijvingen en zag dat dit bij jullie nogal varieerde van 2 tot 7 zinnen.

Zorgverzekering 2016
Door

Zorgverzekering 2016

op 14 Oct 2015

Het optimaliseren van de categorieën in onze Wordpress site heeft echt gewerkt. Aan alle categorieën zijn nu uitgebreide en wervende teksten toegevoegd. Tijd om te beginnen aan de link building per categorie Renate

Jasper Tielen
Door

Jasper Tielen

op 06 Feb 2012

Hey, Hoe krijg jij in Wordpress die automatische links bij bepaalde woorden. Mij lukt het helaas niet. Hoop van je te horen.

Marco
Door

Marco

op 06 Nov 2011

Goede tip Tonny, direct opgepakt en mn categorieën voorzien van dergelijke teksten. Deze tip is ook zeker toepasbaar voor webwinkels.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down