Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Meer views op je YouTube Video’s?

In het kader van virale marketing raad ik je aan om zoveel mogelijk met YouTube video’s te werken binnen je videomarketing strategie. YouTube heeft het voordeel dat het eenvoudig in gebruik is, mensen de werking kennen (snelle herkenning) en bovenal: dat anderen jouw video’s kunnen “embedden” op hun website.

Binnen YouTube is er ook sprake van een soortgelijk vak als SEO. De meest populaire video’s komen sneller naar voren in de zoekresultaten maar ook in de gerelateerde video’s naast andere YouTube video’s.

Voor jou is het dus zaak om je YouTube video’s zoveel mogelijk onder de aandacht te krijgen aangezien dit een exponentieel effect heeft. Hoe meer views je hebt, des te meer je video wordt weergegeven.

Daar komen natuurlijk ook andere dingen bij zoals “Likes” en reacties van kijkers op YouTube zelf maar ook die komen meer wanneer je een hoger kijkersvolume krijgt.

Je kunt voor meer views gebruik maken van YouTube Promoted Videos, een uitgebreide uitleg over hoe je dit moet gebruiken kun je hier vinden:

YouTube Promoted Videos!

Ik heb ook nog een vervolg geschreven op bovenstaande instructie:

YouTube Promoted Videos Gebruiken (Vervolg)

    Comment Section

    1 reactie op “Meer views op je YouTube Video’s?


    Door gamernl op 20 april 2016

    vet man

    Plaats een reactie