Kom je naar het IMU Event?
Aanmelden!

Page content

Gastbloggen op IMU.nl?

Ben jij een specialist / ervaringsdeskundige op een of meerdere gebieden van online marketing? Zoek je een platform om op te publiceren omdat jouw penvruchten het verdienen om door duizenden ondernemers gelezen te worden? Word dan gastblogger op IMU.nl!

Onze missie

IMU.nl is een van de grootste online marketing platformen van Nederland. Maandelijks bezoeken tienduizenden ondernemers onze website om te leren en geïnspireerd te raken over online marketing. Het is onze missie om ondernemers zoveel mogelijk te faciliteren bij hun marketingactiviteiten op het internet. Dat doen we o.a. door de beste tips en nieuwste trends te delen (kennisdeling) maar met name ook door ondernemers / ervaringsdeskundigen met elkaar te verbinden (hulp in de praktijk).

What’s in it for you?

Wat heb jij daar dan precies aan? Een terechte vraag natuurlijk want nee, wij betalen niet voor je gastblog. Wat we echter wel doen is je blogbericht voorzien van een box met auteursinformatie en daarnaast een eigen auteurspagina op IMU.nl (zoals bijvoorbeeld deze) alwaar je jouw contactgegevensdiensten en backlink naar je website kunt vermelden.

De IMU heeft al meer dan 6 jaar een sterke, betrouwbare naam als toonaangevende autoriteit in de Nederlandse markt. Door onder je eigen naam waardevolle informatie te delen op ons blog positioneer jij je als expert binnen ons netwerk. Ben je bijvoorbeeld Adwords-specialist en bied je hier een dienst voor aan? Schrijf dan over Adwords en ontvang automatisch gerichte leads via je IMU profiel. Delen = vermenigvuldigen, hoe waardevoller jouw tips, des te meer lezers je diensten zullen overwegen.

Daarnaast krijg je als gastblogger toegang tot de besloten groep met andere gastbloggers / experts binnen onze IMU community en ben je welkom tijdens borrels en onze IMU Events (4x per jaar). Dat laatste wellicht als directe inspiratie voor nieuwe penvruchten 😉

Spelregels

Om te publiceren op IMU.nl hebben wij wel enkele spelregels opgeteld, dit om de kwaliteit van het platform te waarborgen:

  • We hebben een sterke voorkeur voor praktijkervaring boven boekenwijsheid
  • Je artikel dient uniek te zijn, geen duplicate content die elders ook online staat
  • Schrijf gerust uit de losse pols, maar wel in correct Nederlands
  • Geen snel-geld-verdien-verhalen, thuiswerk- of multilevel marketing
  • Geen advertorials of zelfpromotie, focus op waarde en laat je profiel voor je spreken
  • We behouden ons (vanuit kwaliteitsbewaking) het recht voor om artikelen af te wijzen
  • Upload een eerste (proef)artikel in het formulier hieronder om je aan te melden

Meld je aan als gastblogger!

Phoenix WebsitePhoenix Website