arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Stage: Front-end Ontwikkelaar

HTML / CSS Kunstenaar gezocht!

Ben jij een front-end ontwikkelaar met (interesse in) deze skills:

HTML & CSS/SCSS

Netjes werken in de nieuwste HTML en CSS standaarden

JavaScript & jQuery

Voor alle interactieve hoogstandjes in je HTML

Pré: Vue.js

Geen vereiste maar wel gewenst (om jezelf aan te leren)

Mobile first webdesign

Ervaring met mobile responsive en adaptive webdesign

User Experience

Vormgeven van onze interface met de gebruiker voorop

GitHub

Versiebeheer en gestroomlijnd samenwerken met je collega's

Over de IMU

Vanuit de IMU leren wij ondernemers hoe zij meer online resultaat kunnen behalen. We bloggen, maken video's, geven trainingen, seminars en ontwikkelen onze eigen website software voor ondernemers. De IMU is online groot en een bekende naam in de markt maar offline zijn wij met een compact, creatief en jong team (10 FTE tussen de 20 - 30 jaar). Op ons kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er op een ontspannen manier keihard gewerkt aan innovatieve marketing oplossingen. We geloven in autonomie, verantwoordelijkheid, life long learning en energie boven de ouderwetse 9 tot 5 mentaliteit en afgebakende functieprofielen. We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis, bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfsborrels, brainstormsessies, event- en seminarbezoeken enzovoorts!


Wat we doen? Mensen omver blazen met Phoenix!

Naast kennisoverdracht (middels onze cursussen en binnen onze bruisende community) hebben wij onze eigen website software ontwikkeld genaamd Phoenix. Phoenix is een kant-en-klare tool (CMS) waarmee een ondernemer zonder technische kennis een professionele website op kan zetten die goed scoort in google (SEO) en goede resultaten/leads/klanten (Conversie) oplevert.

Op dit moment werken er meer dan 1.300 ondernemers met een Phoenix website. In de video hierboven zie je hoe Phoenix werkt.


We zitten hier met een team van absolute toppers (2,5 backend, 2,5 frontend), maar er is altijd ruimte voor echte HTML Helden, CSS Kunstenaars en jQuery Joekels om onze tools nog magischer te maken. Denk hierbij met name aan het ontwikkelen van nieuwe elementen en uitbreidingen voor onze Phoenix Pages zoals je in de video hierboven kunt zien.

Wij bieden:

Doorgroeimogelijkheden

Bevalt je stage? Als we een match zijn van beide kanten kan je na je stage doorgroeien naar een full-time baan bij de IMU!

Voedsel

Een gevulde koelkast met gezonde voeding op kantoor maar ook vele leuke tentjes hier op de Amsterdamse grachten.

Verantwoordelijkheid

Ervaar autonomie en verantwoordelijkheid in jouw 'stukje van de business'. Geen hokjescultuur bij de IMU!

Verruiming van geest

Persoonlijke groei vinden wij essentieel. We stimuleren ontwikkeling in je vak maar ook op persoonlijke niveau.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij bijdragen aan het succes van anderen en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@imu.nl