Vacature: Office Manager (Utrecht, Fulltime) 

Ben jij sterk in administratie & organisatie?

Als Joost en Jelle weer eens geworsteld hebben op de pooltafel, weet jij waar de pleisters liggen. Wanneer is Douwe ook alweer jarig? Is er nog pindakaas? Je redt ons als het inkt van de printer weer eens op is, of -nog erger- het bier. Je zorgt ervoor dat gasten netjes opgevangen worden met een kopje koffie en een praatje. Want je wordt blij van andere mensen en houdt ervan om anderen te verzorgen.

Je mailt klanten hun facturen als ze daar om vragen en houdt ervan om uit te zoeken waarom iemand per ongeluk 3 keer heeft betaald voor zijn product. Je bent gestructureerd, goed in administratieve taken en bent goed met cijfers. Je bewaakt de agenda's van Tonny en Martijn en zorgt ervoor dat er iets te eten voor ze klaar staat wanneer ze weer een te volle dag voor zichzelf hebben ingepland.

Misschien had je het al geraden: IMU heeft hulp nodig. Met het netjes houden van kantoor. Met agendabeheer en administratie. Met het bestellen van boodschappen en kantoorspullen. Met het plannen van klantenborrels en bedrijfsuitjes. Met het beantwoorden van administratieve vragen in de mailbox. En met het organiseren van de lunch, zodat Martijn ook nog eens iets anders binnenkrijgt dan proteïne-repen. 

Hoe hebben we het ooit zonder jou gered?

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Vanuit de IMU faciliteren we ondernemers en bedrijven om een impact te maken in de wereld met hun diensten en producten. Wij doen dit door mensen te helpen met hun online marketingstrategie via onze softwaretools: Phoenix, Huddle en Plug&Pay. Ons team bestaat uit 30(+) FTE tussen de 20 en 35 jaar. Het kantoor bevindt zich op de Newtonlaan in Utrecht.

Ondanks dat we een klein team hebben, zijn we de bekendste online marketing partij van Nederland en België. Ons team bestaat uit echte A-players die een kei zijn in hun vak. We staan bekend om onze next level klantsupport, belachelijk goede (en sociale) programmeurs en marketingideeën waar je mond van openvalt (laten we het AFAS Circustheater even afhuren voor 1.800 mensen!)

Ben jij degene die altijd alles regelt?

Zonder jou zou dit team eigenlijk helemaal niet goed kunnen functioneren. We noemen je Chef Werkgeluk. Want dankzij jou is het hele team veel gelukkiger!

Jij bent proactief en een echte duizendpoot. Je bent gewend om diegene te zijn die altijd alles regelt en vindt dat ook leuk om te doen

Je ontzorgt ons op momenten dat we het het hardste nodig hebben. Je houdt ervan om dingen uit te zoeken en op te ruimen. Zowel op kantoor als in onze administratie. De echte boekhouding is uitbesteed, maar jij zorgt ervoor dat alle administratie aan onze kant op orde is (facturen, bonnetjes en betalingen). Ook communiceer je met klanten die te laat waren met hun betaling. Want dat de hond voor de derde keer de factuur heeft opgegeten, geloof je voor geen meter ;-)

Als office manager manage je onze office (duuhh). Je bent daarom in principe elke dag op kantoor, want je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gasten en collega's.

Je zorgt voor een leuke activiteit met sinterklaas, een extreme vrijmibo, bedenkt en regelt de leukste teamuitjes (waar we naast het nodige drankje ook tijd besteden aan persoonlijke ontwikkeling en het versterken van de onderlinge band).

Omdat je weet dat we volgend jaar weer een groot event gaan geven ben jij al bezig met het zoeken naar toffe locaties, waarmee we onze klanten weer een fantastische ervaring kunnen geven. 

We hebben je nodig, want jij kan alles. En kan je het niet? Dan zoek je het met alle liefde voor ons uit. Topper!

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Goed, nu dan nog even het "officiële" lijstje waar jij jezelf in zal herkennen:


 • Talent voor organisatie Je vind het leuk om agenda's te beheren, meetings te plannen en mee te denken over onze events.
 • "Ontzorgen" zit in je DNA Jij bent gewend om dingen te regelen en mensen te ontzorgen, zonder dat ze erom hoeven te vragen!
 • Dol op mensen Je houdt ervan om te socializen en in contact te zijn met ons team en onze klanten. Zowel digitaal als in het echt!
 • Goed met cijfers Je schrikt niet van cijfers, excel lijstjes en houdt ervan om dingen uit te zoeken.
 • Gestructureerd Jouw hoofd bestaat uit lijstjes en je kunt van nature de juiste prioriteiten stellen
 • Enthousiast en leergierig Je bent positief ingesteld en gaat geen uitdagingen uit de weg. Het liefst heb je die elke dag!
 • Verantwoordelijkheidsgevoel Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.
 • A-Player Je bent een slimme, harde werker en laat je niet uit het veld slaan.
 • Pré: In bezit van een rijbewijs en/of auto
 • Pré: Ervaring in een soortgelijke functie
 • Fulltime beschikbaar Zodat je deze functie maximaal kunt vervullen
 • Woonachtig in/omgeving Utrecht Als verantwoordelijke voor het kantoor is het handig dat je in de buurt woont!

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Vergoeding Je krijgt een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring
 • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Er is geen salarisplafond (nee, ook niet van glas😉)
 • Voeding Er staat een gevulde koelkast voor je klaar met de mogelijkheid om (gezond) te koken
 • Autonomie Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
 • Legendarische trips Minstens 1x per jaar gaan we met z'n allen op reis (en jij organiseert dat). Teambuilding to the max!
 • Zomer en winterfeesten met +1 Want als je een partner hebt willen we die ook graag leren kennen.
 • Vrijheid Geen vast aantal vakantiedagen. Op basis van je verantwoordelijkheid maak je zelf je planning (i.o.m. je collega's).
 • Ontwikkeling Groei staat centraal bij de IMU. Wil je je ergens in ontwikkelen? Dan helpen en ondersteunen we je daarbij.
 • Vriendschap Alleen maar leuke mensen bij de IMU. Je vriendengroep is er niets bij! 
Op kantoor komen bij deze mensen is elke dag een feestje! 🎉
Maartje - Online Marketing Held

Je gaat intensief samenwerken met:

null

Martijn

Eigenaar

null

Tonny

Eigenaar

null

Daniëlle

Chef IMU+

null

Daniëlle

Chef Creativiteit

Word jij onze nieuwe collega?

Check onze mini-docu:

Na het kijken van deze korte video weet je precies wie we zijn, wat we doen en waarom we doen wat we doen. Daarna kun je 2 dingen van ons denken: "Ze zijn gestoord." Of: "Hier wil ik bij horen."

arrow_drop_up arrow_drop_down