Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Gebruik maken van advertentiesites

Misschien is dit wel een afgezaagde tip maar ik ga het toch even voor je uitleggen. Advertentiesites hebben namelijk nog net zoveel succes als in de beginfase. Met advertentiesites bedoel ik sites zoals Marktplaats, Speurders, eBay en alle andere varianten.

Marktplaats is een bewezen succes

Marktplaats heeft een vaste waarde gekregen bij de Nederlandse internetbezoekers. Hoe je het ook wendt of keert, de site is nog steeds een groot succes en het is verbazend hoe snel je er iets op kunt verkopen.

Plaats vandaag een meubelstuk op marktplaats en ik kan je haast garanderen dat je het deze week verkoopt. Zo heb ik bij mijn verhuizing uit Groningen mijn halve meubilair nog even snel in de laatste 2 dagen voor ik vertrok verkocht omdat ik niet meer ruimte had in mijn nieuwe woningen.

Te simpel om erbij te doen?

Veel ondernemers vinden hun business te geavanceerd om Marktplaats er nog bij te doen, het is te simpel en staat te knullig denken ze, maar goed, weer de vraag: wil je complimenten of wil je verkopen?

Het is altijd de moeite waard om je producten ook via Marktplaats aan de man te gaan brengen. Mocht je er geen heil in zien om je business ook op Marktplaats aan te bieden kijk dan in ieder geval nog even op de zolder of je nog wat hebt liggen wat je kunt verkopen, dan levert je in ieder geval nog een fijne dag op!

Admarkt

Marktplaats AdmarktOok in Marktplaats kun je overigens adverteren, je hebt daar Admarkt welke je kunt gebruiken om je website te promoten en je producten aan de man te brengen, zeker de moeite waard om mee aan de slag te gaan!

Je kunt overigens ook een advertentietegoed ontvangen de eerste keer dat je gaat starten, dat zou ik sowieso even meepakken, alle beetje helpen.

eBay

eBay is niet echt “hot” in Nederland maar het werkt voor veel producten hartstikke goed. Probeer er maar eens ene product op te verkopen, het kan maar zo zijn dat je voor een aangename verrassing komt te staan!

  Comment Section

  6 reacties op “Gebruik maken van advertentiesites
  Door Mark Kooijman op 22 juli 2015

  Het kan voor bepaalde bedrijven zeker interessant zijn om een advertentie aan te maken op marktplaats voor een hogere positie in Google. Wel vind het voor bepaalde brance’s zoals stukadoors of bouwbedrijven – schilders. Die hebben vaak geen goede website die moeten dan wel op Marktplaats adverteren…Mark Kooijman


  Door L. de Vries op 3 september 2015

  Weten jullie of er ook een zakelijk omgeving is ala Admarkt van Marktplaats, maar dan voor Speurders? Los daarvan heeft iemand (zakelijke) ervaring met Klezzer? Lijkt iets van een opkomend sociale product verificatie platform te zijn…


  Door Hana op 24 juni 2016

  Tonny ik vind adverteren met een link niet afgezaagd. Ik doe dit bij topmarktplaats.nl waar je gratis kan adverteren in alle categorie√ęn en een gratis link bij je advertentie kan plaatsen en voor de ranking werkt dit fantastisch. Via webmaster tools in de gaten gehouden en binnen enkele dagen komt er een backlink bij per advertentie. Hoe beter de tekst bij de zoekzin past en de categorie hoe meer waarde die backlink krijgt en je daadwerkelijk op die zin omhoog gaat. Ook gebruik ik deze methode om de zoekmachine aan te sturen naar welke pagina die moet verwijzen (home of dieplink) bij welke zoekopdracht. Daarnaast worden zulks sites vaker gecrawld en dus ook de sites die daarop staan. Om de 2 weken kun je je advertentie gratis verlengen en komt ie weer op de homepage wat de kans vergroot om de zoekmachine vaker je site te laten crawlen. Als ik luxe wil doen dan plaats ik een topadvertentie zodat ie constant op de homepage blijft draaien bij advertentiesites. Dus als ik even niks te doen heb kijk ik waar ik beter op kan scoren en begin ik te adverteren ūüėČ


  Door Nicole op 30 mei 2018

  Ik zou gaan voor…www.lovebullets.nl

  Plaats een reactie