Gebruik maken van advertentiesites

Misschien is dit wel een afgezaagde tip maar ik ga het toch even voor je uitleggen. Advertentiesites hebben namelijk nog net zoveel succes als in de beginfase. Met advertentiesites bedoel ik sites zoals Marktplaats, Speurders, eBay en alle andere varianten.

Marktplaats is een bewezen succes

Marktplaats heeft een vaste waarde gekregen bij de Nederlandse internetbezoekers. Hoe je het ook wendt of keert, de site is nog steeds een groot succes en het is verbazend hoe snel je er iets op kunt verkopen.Plaats vandaag een meubelstuk op marktplaats en ik kan je haast garanderen dat je het deze week verkoopt. Zo heb ik bij mijn verhuizing uit Groningen mijn halve meubilair nog even snel in de laatste 2 dagen voor ik vertrok verkocht omdat ik niet meer ruimte had in mijn nieuwe woningen.

Te simpel om erbij te doen?

Veel ondernemers vinden hun business te geavanceerd om Marktplaats er nog bij te doen, het is te simpel en staat te knullig denken ze, maar goed, weer de vraag: wil je complimenten of wil je verkopen?Het is altijd de moeite waard om je producten ook via Marktplaats aan de man te gaan brengen. Mocht je er geen heil in zien om je business ook op Marktplaats aan te bieden kijk dan in ieder geval nog even op de zolder of je nog wat hebt liggen wat je kunt verkopen, dan levert je in ieder geval nog een fijne dag op!

Admarkt

Marktplaats AdmarktOok in Marktplaats kun je overigens adverteren, je hebt daar Admarkt welke je kunt gebruiken om je website te promoten en je producten aan de man te brengen, zeker de moeite waard om mee aan de slag te gaan!Je kunt overigens ook een advertentietegoed ontvangen de eerste keer dat je gaat starten, dat zou ik sowieso even meepakken, alle beetje helpen.

eBay

eBay is niet echt "hot" in Nederland maar het werkt voor veel producten hartstikke goed. Probeer er maar eens ene product op te verkopen, het kan maar zo zijn dat je voor een aangename verrassing komt te staan!