Over de Internet Marketing Universiteit
Team IMU | Internet Marketing Universiteit

Team IMU

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Missie: Verbinding & Vrijheid

De IMU is er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s en trainingen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze bruisende IMU Community. Daarnaast faciliteren we jou, middels onze Phoenix Software om je website bezoekers, conversie, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.

Verbinden aan de 'voorkant'

Verbinden aan de 'achterkant'

Onze huidige trots

Tonny Loorbach

Tonny

Chef

Martijn van Tongeren

Martijn

Chef SEO & Klantsucces

Ester Gennisse

Ester

Chef Community

Dennis van Hal

Dennis

Chef Phoenix

Tim Wouters

Tim

UI, UX & AI

Douwe Scheer

Douwe

Neerlands hoop in bange dagen

Jelle Scheer

Jelle

Troefkaart

Vacature Programmeur

Lucas & Robert

Coaches

Nathalie Pijls

Nathalie

Chef Huddle

Alex van der Schans

Alex

Huddle Hacker

Chris van der Krieke

Chris

Facebook Magiër

Vacatures bij IMU

Jij?

Open sollicitaie

Onze diensten

Internet Marketing Unie

Internet Marketing Unie

Wil jij ook meer resultaat behalen met je online marketing maar heb je het gevoel dat je er als ondernemer alleen voor staat? Zie je soms (door de vele nieuwe ontwikkelingen) door de bomen het bos niet meer? Word dan lid van de IMU en krijg direct toegang tot al onze expert cursussen + onze community met 1.000+ internet ondernemers + onze IMU Events (4x per jaar).

Phoenix Website Software

Phoenix Website Software

Met Phoenix zet je in een handomdraai een professionele website online zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit systeem is volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google (SEO) en de beste conversies (CRO) te behalen. Je groeit automatisch mee met de innovatie van het systeem en je krijgt toegant tot de Phoenix Community met andere gebruikers.

Gewoon verwonderen...

Gewoon Verwonderen....dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen

Edward Bosman

 • Chapeau!

  Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij Phoenix en verrassend goede support van IMU, moet ik nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte. Wat zo bijzonder is dat IMU een community weet te stimuleren om het beste in elkaar wakker te schudden. Chapeau voor deze jonge club mensen!

  Elma de Bruijn

 • Love the vibe!

  Ik ervaar IMU.nl, het bedrijf achter Phoenix, echt als een bedrijf met een hart. Heel erg gaaf hoe bezield jullie met marketing en techniek bezig zijn!! Love the vibe! Ik heb een veilig en verzorgd gevoel. Vrijwel alle klanten waarmee ik dit jaar gewerkt heb zijn 'opgeleverd' door mijn website. Dat zijn mensen die bij mij terecht komen via Google!

  Karine Harkema

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!

  Onze partners

  Huddle Community Software

  Huddle BV

  Huddle is de ideale alles-in-1 community software voor jouw doelgroep. Start razendsnel en eenvoudig je eigen social media platform op je eigen domein!

  Switch Online Marketing BV

  Switch Online Marketing BV

  Je Facebook Marketing uitbesteden? Bij Switch Online Marketing BV verzorgen wij je volledige Facebook Strategie voor een vast bedrag per maand!