arrow_drop_up arrow_drop_down
Internet marketing cursus

Internet Marketing Cursus

Ontvang nu mijn 68 allerbeste internet marketing technieken!

Internet marketing cursus - Tonny Loorbach

Van 1-pitter naar miljoenenbedrijf

Mijn naam is Tonny Loorbach. Ik ben ondernemer, investeerder en o.a. eigenaar van 6 online marketing, sales- en software bedrijven.

Sinds 2007 leer ik ondernemers hoe zij meer resultaat online kunnen behalen. Dit o.a. door beter te scoren in Google (SEO) en om meer klanten uit je bezoekers te halen (Conversie / Online gedragspsychologie). In 2010 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; de Internet Marketing Unie.

Sindsdien heb ik miljoenen bezoekers naar mijn websites getrokken. Ik ben auteur van 4 e-books (75.500+ downloads) en een #1 besteller (mijn boek Doelgerichte SEO). 

Ik heb meer dan 150 seminars, webinars en gastcolleges aan Hogescholen gegeven voor 100.000+ deelnemers. Daarnaast heb ik samen met mijn team inmiddels 1.300+ ondernemers persoonlijk aan een betere website geholpen.

Ik heb mijn hele business vanuit één vaste internet marketing formule opgebouwd en deze is nu voor jou beschikbaar!

Internet marketing cursus

Wil je mijn formule 1-op-1 van me overnemen?
Na 12 jaar online marketing kan ik jou exact vertellen WAT er 

online goed werkt, HOE het werkt en WAAROM het werkt

De Ideale Internet Marketing Cursus

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op "de Wetten van Winstgevende Websites". Ik heb na al die jaren een vaste formule ontwikkeld die ik moeiteloos op elke markt succesvol kan toepassen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in de ideale internet marketing cursus.

 • Reacties van deelnemers aan mijn cursussen

  Tonny heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels heb ik meer dan 100.000 bezoekers per maand op mijn website via Google!

  Albert Sonnevelt - Reactie internet marketing cursus

  Albert Sonnevelt - Eigenaar van Sonnevelt Opleidingen

  Tonny is een man om naar te luisteren. De websites die hij heeft geadviseerd behoren zonder uitzondering tot de best presterende websites in dat segment. Tonny helpt mij doorlopend onze sites te verbeteren en meer mensen met onze boodschap te bereiken. Ik beschouw hem als één van de beste experts in Nederland op het gebied van SEO en internet marketing.

  Jesse van der Velde - Reactie internet marketing cursus

  Jesse van der Velde - Verjongingscoach en auteur

  Het is erg prettig om gebruik te kunnen maken van de jarenlange kennis en expertise van Tonny en zijn team. Met zijn programma is dat allemaal handig bij elkaar gezet, zodat je makkelijk effectief in business bent en direct resultaten kunt boeken. En wij kunnen ons gewoon daardoor weer focussen op waar wij goed in zijn, omdat onze klanten ons online weten te vinden.

  Huub van Zwieten - Reactie internet marketing cursus

  Huub van Zwieten - Auteur en eigenaar TalentFirst.nl

  Ontdek de 10 modules uit deze internet marketing cursus 

  Internet marketing cursus strategie

  Module 1: De Ideale Business Blauwdruk

  Zonder Basis geen Business. Veel ondernemers falen op het internet simpelweg omdat ze verkeerd begonnen zijn of de verkeerde markt / doelgroep / prijs hebben uitgekozen. Focus is het sleutelwoord voor succes. 1 minuut in de voorbereiding scheelt je 10 minuten in de uitvoer. Ontdek een kant-en-klare marketing formule voor je internet onderneming, Vind jouw ideale niche, het perfecte aanbod en de beste prijs + hoe je jouw internet business automatiseert (voor enorme tijdsbesparing)

  seo cursus

  Module 2: Domineer Google met SEO!

  Zoekmachine optimalisatie (SEO) is echt mijn passie. Ik veroverde zelf de eerste plek in Google op 1 van de meest beconcurreerde zoekwoorden in Nederland en word daarnaast op tienduizenden zoekwoorden gevonden. Ik zal jou exact laten zien hoe dat werkt zodat je concurrent geen schijn van kans meer heeft. Ontdek in deze module mijn volledige SEO Strategie + stap voor stap checklist om te scoren op ieder zoekwoord.

  webdesign cursus

  Module 3: Een onverslaanbare website

  Ik kom maar zelden een website tegen waarbij ik niet binnen enkele seconden al enorme fouten zie welke de effectiviteit van de website hard omlaag halen. Een effectieve website maken is echt een vak geworden. Ontdek mijn Wetten van Winstgevende Websites, de grootste 'Conversiekillers' op internet (maak jij deze fouten?),  psychologische factoren in websites voor optimaal resultaat + Casestudies van effectieve websites.

  sales en internet marketing cursus

  Module 4: Online Sales

  Het maken van verkopen (sales) wordt door veel ondernemers als het "moeilijkste gedeelte" van online marketing gezien. Bezoekers naar je website / webshop krijgen is niet zo moeilijk maar hoe krijg je ze zover dat ze echt een aankoop bij je doen? En hoe scoor je het hoogste verkooppercentage? Ontdek de geheimen achter mijn eigen online verkoopstrategie, een stappenplanvoor de beste verkooppagina's en o.a. 1 simpele techniek om je 'winst' per klant drastisch te verhogen.
  e-mail marketing cursus

  Module 5: E-mail Marketing

  E-mail marketing is al jarenlang de ruggengraat achter mijn business en tevens de meest effectieve methode om website bezoekers om te zetten in resultaat (omzet). De bekende leus "the money is in the list" is nog altijd de waarheid als een koe! (die gemolken kan worden). Ontdek mijn blauwdruk voor het opbouwen van een grote mailinglijst, de geheimen achter goed scorende opt-in pagina', integratiemarketing, autoresponders en do's en don'ts voor de meest effectieve nieuwsbrieven.

  content marketing training

  Module 6: Content Marketing

  Content marketing wordt vaak gezien als "veel werk" maar is dat eigenlijk wel zo? Wanneer je de technieken uit deze module gaat toepassen zul je zien dat je een gigantisch bereik gaat krijgen. We noemen dit ook wel "olievlek marketing", mensen zullen niet meer om je heen kunnen. Ontdek de kracht van het 'Content Kanon' (1 van mijn beste uitvindingen ooit), videomarketing en Video SEO (domineer Google èn YouTube)

  social media cursus

  Module 7: Bizar Bereik met Social Media

  Social Media is HOT maar betekent dit dat je zoveel mogelijk moet proberen te doen? Of gaat het eerder om de juiste dingen op de juiste manier? Ik zal je in deze module leren hoe je via Social Media een bizar bereik kunt krijgen. Leer alles over adverteren op Facebook: de kans van dit moment. Een handige techniek voor meer social proof op je website + hoe ik via social media in 7 dagen 1 miljoen mensen bereikte....

  Copywriting cursus

  Module 8: Copywriting

  The more you write, the more you sell wordt er gezegd maar is dat wel zo? Hoe kun je - zonder geboren schrijver te zijn - toch de meest effectieve teksten voor je website schrijven? Hoe zorg je ervoor dat je lezer exact datgene doet wat jij graag wilt. Ontdek hoe je effectieve teksten voor je website schrijft middles neurocopywriting en gedrags-beïnvloedende tekst. Schrijf betere headlines en productomschrijvingen en meer!

  Affiliate marketing cursus

  Module 9: Affiliate Marketing

  Affiliate marketing is misschien wel het mooiste voorbeeld van geautomatiseerde internet marketing. Met affiliate marketing kun je razendsnel meer bezoekers en meer verkopen krijgen zonder dat je ook maar een euro aan kosten hoeft te maken. Maak een vliegende start met affiliate marketing! Hoe kom je aan een leger van affiliates die jou promoten? Hoe zorg je dat affiliates 2x zo hard voor jou lopen? Welke software gebruik je voor affiliate marketing? en hoe creëer je enorme omzetstijgingen zonder extra marketing?

  Online marketing cursus

  Module 10: Business Groei

  Er is altijd een volgend niveau en in de meeste gevallen kun je dat al halen door het laaghangend fruit in je business te vinden. In deze module laat ik je zien hoe je precies die dingen kunt doen die jouw business tot ongekende hoogte brengen. Hoe til je jouw business naar het volgende niveau? Het KPI en het EI verhaal, hoe werkt dat? Sturen op cijfers, wat moet je meten (en weten?) Hoe haal je meer uit minder, groeien zonder uitbreiding? En wat is de #1 methode voor een constante groei van je business?

  Ontvang direct toegang tot deze complete internet marketing cursus!

  Internet Marketing Cursus

  Krijg nu direct toegang tot de internet marketing cursus!

  Niet goed? Geld terug!

  Ik sta 100% garant voor deze internet marketing cursus. De cursus bevat mijn allerbeste internet marketing technieken die mij al 11 jaar op wekelijkse basis resultaat opleveren. Ik weet zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.


  Lukt het toch niet? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.