arrow_drop_up arrow_drop_down
1 oktober 2015 

Adverteren op Instagram is nu voor iedereen mogelijk!!

Vanaf nu is het mogelijk voor grote en kleine bedrijven om in Nederland en België advertertentie campagnes in te zetten op Instagram, op een self service basis. Dit nieuwsbericht van Facebook Benelux passeerde mij gisteren de revue, en natuurlijk wil ik dit graag met jullie delen. Want nu biedt Instagram enorm veel kansen en mogelijkheden voor alle soorten bedrijven. Met Facebooks beste technologie qua advertentie-infrastructuur is het nu mogelijk voor adverteerders om op Instagram gerichter mensen te bereiken, rekening houdend met hun interesses en voorkeuren – of het nu om mode, sport, auto's of eten gaat. Adverteerders hebben ook toegang tot nieuwe advertentievormen die hen helpen om verschillende doelstellingen te behalen – zo kunnen volgers meer te weten komen over een onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn of zelfs een product kopen, direct vanuit Instagram. Bedrijven van verschillende groottes hebben de afgelopen zomer de nieuwe mogelijkheden al kunnen testen, met positieve resultaten. Ze zien dan ook een grote vraag vanuit branches als e-commere, travel, entertainment en retail.

Bereik zakelijke doelstellingen

Mensen komen naar Instagram voor visuele inspiratie. Advertenties op Instagram hebben de kracht om mensen te raken, te inspireren en te ontroeren. Advertenties op Instagram hebben bewezen resultaten te stuwen – 97% van de gemeten campagnes op Instagram heeft een significante groei in ad recall laten zien.

Lanceringspartners

In Nederland werken Facebook en Instagram samen met verschillende launch partners: Heineken, Unilever (Mindshare), Toyota (Havas) en Tommy Hilfiger (Pervorm). Unilever's Hellmann's werkt in Nederland samen met Mindshare. "Ons merk staat over de hele wereld al vaak standaard op tafel, maar in Nederland is Hellmann's nog relatief nieuw. We zien Instagram als een sterk visueel platform waarop we Hellmann's een aantrekkelijk podium kunnen bieden", zegt Harry Dekker, Media Director Unilever Brands over de aanwezigheid op Instagram.  In de VS was KLM een van de eerste testers van Instagram. Met speciaal ontwikkeld beeldmateriaal nam de vliegtuigmaatschappij mensen mee naar de mooiste bestemmingen. KLM Instagram adverteren inspiratie In andere landen waren verschillende campagnes al erg succesvol. Zo zette Gilt Groupe Instagram in om nieuwe klanten aan te trekken. Het gebruikte hiervoor een campagne die zorgde voor een toename van 85% in het aantal app-downloads. De advertenties van designmeubelverkoper Made.com zorgden voor 10% hogere omzetwaarde vergeleken met de benchmark en een campagne van spelontwikkelaar Kabam hielp om nieuwe spelers binnen te halen, die bovendien langer speelden en meer aankopen deden. The North Face gebruikte iconisch beeldmateriaal om meer bekendheid te geven aan een serie sprekers over het thema "believe in the impossible".

Soorten Instagram Advertenties Doe meer met Instagram

Wereldwijd gebruiken inmiddels duizenden bedrijven Instagram als digitale etalage en we maken het nu gemakkelijker voor hen om het platform breder in te zetten op allerlei gebieden, van advertenties met 'brand awareness' als doel tot 'direct response'. Onlangs voegde Instagram bovendien de volgende mogelijkheden toe, die ook hier direct beschikbaar zijn:
  • Liggende foto's en video's bieden meer creatieve mogelijkheden en geven advertenties meer cinematografisch gevoel;
  • Met videoadvertenties die 30 seconden kunnen duren, kunnen merken rijkere storytelling inzetten;
  • Met tools en hulpmiddelen kunnen advertenties worden beheerd en gemeten en kan met Facebook- en Instagramcampagnes de beste resultaten worden bereikt.

Waarom Instagram als marketingkanaal?

Instagram telt volgens recente cijfers inmiddels meer dan 400 miljoen actieve gebruikers. Onder deze gebruikers bevinden zich veel jongeren die Instagram gebruiken. Door deze feiten zullen vele bedrijven dit platform al snel minder belangrijk achten, bijvoorbeeld B2B-bedrijven of bedrijven met oudere doelgroepen. Toch is de kracht van het platform niet te onderdrukken. Door gebruik te maken van de juiste visuele content kun je natuurlijk altijd je doelgroep bereiken, ongeacht ook specifiek of klein die is. Door gebruik te maken van multi-channel marketing, of nog liever cross-channel marketing, kun je je boodschap op diverse kanalen over brengen. Een goede contentstrategie is hierin natuurlijk de basis voor succes.

Aan de slag

Wil je gelijk aan de slag gaan? Advertising voor Instagram is beschikbaar via de Instagram ads API of via de Facebook Power Editor. Door deze constante ontwikkeling wordt Instagram steeds interessanter voor bedrijven. Ik denk persoonlijk dat de visuele kracht en doelgroep in combinatie met de infrastructuur van Facebook adverteren een enorm krachtig marketingkanaal is. Wij zijn dan ook benieuwd of jij Instagram Adverteren in gaat zetten en hoe.
Over de schrijver
Mede-eigenaar van Online marketing bureau Online Bazen. Chelsea is als content strateeg verantwoordelijk voor alle content (inhoud) van de klanten. Hoe communiceer je? En, waarom communiceer je? Tevens ruime ervaring in SEO, SEA en Social media marketing/advertising.
Berjis Desai
Door

Berjis Desai

op 18 September 2017

U moet lenen of geld tussen individuen om economische moeilijkheden te behandelen om uiteindelijk uit de sterfgevallen van bankieren te komen, bij de afwijzing van uw kredietapplicaties? Ik ben een bijzonder financieel expert die u een lening kan maken voor het bedrag dat u nodig heeft en met voorwaarden die uw leven makkelijker zullen maken. Je hebt krediet nodig en je hebt problemen om er meer zorgen over te maken dat je me kunt contacteren en me vertellen wat het bedrag u wilt lenen, evenals de looptijd van de lening. Dank u voor het contact met mij opnemen voor uw informatie. Contact email: desaiberjis@gmail.com

money lender
Door

money lender

op 21 September 2017

Bent u op zoek naar een lening ??????????? voor zakelijk / persoonlijk of voor elk doel, mail ons nu om snel goedkeuring te krijgen, met lage rente, neem contact met ons op: moneylender600@gmail.com

Dr Keath
Door

Dr Keath

op 21 November 2017

wij bieden een wereldwijde lening Hebt u een dringende lening nodig die wij een wereldwijde lening bieden aan wie de lening nodig heeft, dan bent u hier weer. email ons nu op: (kivafinance@zoho.com) Schrijf ons alstublieft terug met de volgende details om door te gaan. Voor-en achternaam: Geslacht: Burgerlijke staat: Bezetting: land: Contact adres: Maandinkomen: De gevraagde lening: het bedrag Leentijd: Telefoon nummer: whatsapp mobiel nummer: De reden voor de lening: Hoe hoor je over ons .... Naam van de website Heb je eerder een lening aangevraagd?

anna
Door

anna

op 8 December 2017

Het is bijna vakantie, dus geniet van een mooie leningaanbieding ... Hallo Wij kunnen u leningen verstrekken volgens het bedrag dat u nodig heeft en met voorwaarden die uw leven gemakkelijker zullen maken. We bieden leningen op korte en lange termijn met een zeer betaalbare aflossingstermijn. Daarom willen we u vertellen dat we ook betrokken zijn bij de financiering projecten (betrouwbaar). Je zit vast, verbannen en je hebt geen gunst van banken of beter. Je hebt een project en hebt financiering nodig, een slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, fondsen om te investeren in bedrijven. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. E-mail: faure_patricia@outlook.fr Bel: +336 44 67 80 99 Bericht: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 ontvang onze groeten

anna
Door

anna

op 12 December 2017

Hallo Wij kunnen u leningen verstrekken volgens het bedrag dat u nodig heeft en met voorwaarden die uw leven gemakkelijker zullen maken. We bieden leningen op korte en lange termijn met een zeer betaalbare aflossingstermijn. Daarom willen we u vertellen dat we ook betrokken zijn bij de financiering projecten (betrouwbaar). Je zit vast, verbannen en je hebt geen gunst van banken of beter. Je hebt een project en hebt financiering nodig, een slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, fondsen om te investeren in bedrijven. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. E-mail: faure_patricia@outlook.fr Bel: +336 44 67 80 99 Bericht: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 ontvang onze groeten

Shargne Whitten
Door

Shargne Whitten

op 5 January 2018

Groeten aan iedereen die dit leest, Ik heb nooit geloofd dat dit echt was tot dit moment, ik kreeg een lening van 50.000,00 euro van Sir Ledford Dallas tegen een rente van 3%. Neem voor een snelle en betrouwbare lening contact op met dit genie, hij is een man van zijn woorden. Hij heeft mijn dochter gered en nu ben ik hem veel verschuldigd, omdat ik hem beloofde dat ik de mensen in Nederland en de wereld zijn goede diensten zal laten kennen. Deel dit alsjeblieft met vrienden, iemand heeft een financiële helpende hand nodig. Neem contact op met Sir Ledford Dallas: info.ledfordfunding@gmail.com Bedankt Shargne Whitten

Paquito Alvarez Leyva
Door

Paquito Alvarez Leyva

op 3 February 2018

Ernstige leningaanbiedingen tussen particulieren Hallo Ik ben een persoon die internationale leningen aanbiedt. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om leningen tussen te verstrekken vooral op de korte en lange termijn voor alle serieuze mensen die in de reële behoeften zitten, de zeer betaalbare rente Ik verleen leningen, financiën, hypotheken, leningen aan Investering, Autolening, Persoonlijke lening. Dat ben ik beschikbaar om mijn klanten tevreden te stellen in maximaal 3 dagen na ontvangst van uw aanvraagformulier. geen persoon serieuze onthouding Mijn e-mailadres: faure_patricia@outlook.fr Bel: +336 44 67 80 99 Bericht: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 Vriendelijke groeten, mevrouw Faure Patricia

jeanne marouette
Door

jeanne marouette

op 14 February 2018

goedenavond Mevrouw en mijnheer We hebben de eer u te vertellen over onze aanbiedingen, misschien kunnen zij u interesseren. Wij zijn een ondernemerskoppel en we verstrekken ook hypotheken en persoonlijke leningen tussen individuen met een jaarlijkse rente van 3% aan al degenen in nood, maar hebben geen toegang tot bankkredieten. Als u op zoek bent naar een lening tussen individuen om uw activiteiten te laten herleven of om een project te realiseren, dan zijn wij de oplossing. We zijn beschikbaar om onze klanten in recordtijd tevreden te stellen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen op E-mail: faure_patricia@outlook.fr Bel: +336 44 67 80 99 Bericht: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 Met vriendelijke groet

nathalie
Door

nathalie

op 28 February 2018

aanbieding van lening tussen individu zonder kosten vooraf Ik ben een particuliere geldschieter die leningen aan iedereen rond de bieden wereld. Ik heb een kapitaal zal worden gebruikt om leningen tussen individuen in zorgen voor korte en lange termijn, variërend van € 2000 tot € 800.000 voor iedereen ernstig. Mijn rente bedraagt ​​3% per jaar. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact met mij opnemen via e-mail: nathaliebriette002@gmail.com nathaliebriette002@gmail.com

Zinnerman W. Benjamin
Door

Zinnerman W. Benjamin

op 5 June 2018

Wie zulks aangaat Wij bieden persoonlijke, zakelijke en zakelijke leningen met zeer minimale jaarlijkse rentetarieven zo laag als u kunt denken binnen de periode van terugbetaling van de duur van één tot vijftig jaar naar elk deel van de wereld. Onze leningen zijn goed verzekerd, omdat maximale veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerde personen moeten contact met ons opnemen via e-mail: customercare@kabusinesshome.om Kennethabrighten@kabusinesshome.com website: kabusinesshome.com Dank je. Beheer.

Jill Edgar Curran
Door

Jill Edgar Curran

op 17 October 2018

Heeft u behoefte aan persoonlijke, zakelijke of investeringsleningen tegen een lage rente en snel? stuur ons nu een e-mail voor meer info via: (info.prospect@groupmail.com)

Alexander
Door

Alexander

op 18 October 2018

ben je in financiële crisis? heb je dringend financiële ondersteuning nodig? Lenda hypotheekbedrijf biedt financiën aan particulieren, rechtspersonen en bedrijven. u kunt een bedrag lenen van 3.000 euro tot 50.000.000, euro of meer, tegen een zeer lage rente, financiën voor onroerend goed, auto, boot, bedrijf, e.t.c uw geld binnen 1 werkdag voor meer informatie neem contact met ons op. Neem contact met ons op via e-mail. E-mail: lendermort@gmail.com oprecht Jason Van Brand Krijg dringende financiële hulp dringende financiële offerte

Olivier Alexander
Door

Olivier Alexander

op 18 October 2018

Ik ben Alexander Alexis, een particuliere geldschieter en bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financiering. Ik bied ook leningen aan particulieren, bedrijven en entiteiten aan. van 3% per annulering Prijs voor jaarlijks en 0,5% per maand, maandverbod, determinant van leenvoorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie U kunt contact opnemen met onze e-mail: avantcreditfinancials@gmail.com Groeten. Alexander Alexis Solliciteer voor dringende leningen

Reactie plaatsen