Armen en benen of hersenen en harten?
01 augustus 2014 
0 min. leestijd

Armen en benen of hersenen en harten?

Succesvol delegeren kan voor veel ondernemers een lastige uitdaging zijn. Wanneer je bedrijf groter wordt dan dat jij zelf bent, dan zul je op een gegeven moment personeel gaan aannemen en delegeren. Er zijn twee valkuilen waar veel ondernemers of bedrijven vaak niet aan denken, wat desastreuze gevolgen kan hebben voor het bedrijf. In deze video leg ik je uit wat deze valkuilen zijn en hoe je die kunt vermijden:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Jonathan Mostert
Door

Jonathan Mostert

op 01 Aug 2014

Heel prettig die korte video's met tips.

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 01 Aug 2014

Leuk om te horen! :)

Mark
Door

Mark

op 01 Aug 2014

Heel herkenbaar. Perfectionisme is iets wat zowel positief als negatief kan werken. Als je alles perfect wilt hebben en het werk van anderen dubbel controleert levert dat natuurlijk een mooi eind product, maar gaat het wel ten koste van de productiviteit Die balans tussen perfectionisme en productiviteit is inderdaad erg belangrijk!

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 01 Aug 2014

Helemaal waar!

Marco
Door

Marco

op 20 Aug 2017

Helemaal mee eens wat Jonathan prettig korte video's

Reactie plaatsen