Hoger scoren in Google?

Je website of webwinkel hoger in Google?

Praktische tips om hoger te scoren in Google

Tonny Loorbach - SEO Specialist

Hoger scoren in Google?

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je met je website of webshop hoger wilt gaan scoren in google en op zoek was naar SEO tips. Je bent op de juiste plek!


Mijn naam is Tonny Loorbach, ik ben al meer dan 7 jaar SEO Specialist en tevens eigenaar van de Internet Marketing Universiteit. Sinds mijn start als ondernemer heb ik miljoenen bezoekers naar mijn websites getrokken, het merendeel daarvan middels SEO. Daarnaast heb ik honderden ondernemers geholpen bij hun SEO strategie om beter te gaan scoren in Google.

10

Jaar SEO Specialist

#1

Bestseller boek 'Doelgerichte SEO'

40.000+

Deelnemers aan (SEO) Trainingen

Hoe werkt scoren in Google?

In deze video vertel ik je kort hoe de zoekmachine van Google sinds 1998 in ontwikkeld. Dit is echt de tijd om met SEO aan de slag te gaan. Niet langer domineert de gevestigde orde (vanwege hun enorme linkbuilding budgetten) of de websites die teren op oude pagerank en backlinkscores bovenaan in Google. Tegenwoordig is er ruimte voor de nieuwe moderne ondernemer.

SEO Tips door Martijn van Tongeren

Martijn van Tongeren is mede eigenaar van de IMU en al jaren SEO specialist. In deze video deelt hij 9 super effectieve SEO Hacks die je direct kunt toepassen om beter met je website te scoren in Google.

3 manieren om hoger in Google te komen

SEO Boek

Mijn SEO Boek: Winnen in Google

Winnen in Google is een van de meest populaire SEO handleidingen van Nederland. Het is al meer dan 65.000 keer gedownload en wij ontvangen bijna dagelijks enthousiatse reacties van lezers die resultaat hebben geboekt met de SEO technieken uit dit boek. Het boek bevat een stappenplan van A tot Z om je website tot in detail te optimaliseren om beter te gaan scoren in Google. Ben jij het volgende succesverhaal?

SEO Cursus

Meester in SEO Cursus

Wil je een stapje verder gaan dan het boek? Probeer dan onze Meester in SEO Cursus voor het maximale SEO Resultaat. School jezelf om tot een ware SEO expert en optimaliseer je website / webshop om die topposities in Google te pakken. Deze online SEO Cursus hebben wij recentelijk vernieuwd met de nieuwste trends en technieken van dit moment. Je kunt dit programma gebruiken om zowel je website als je webshop (e-commerce) beter te laten scoren in Google.

SEO Software

Beter scoren in Google met Phoenix

Phoenix is onze eigen websitesoftware om de best vindbare websites voor Google te bouwen. We hebben deze software gecreëerd op basis van de SEO handleiding in het boek Winnen in Google. Phoenix websites zijn echte Google kanonnen en bevatten standaard alle SEO technieken die je nodig hebt om hoger te scoren in de zoekresultaten. Binnen Phoenix vind je tevens een uitgebreide SEO Cursus / begeleiding om je content optimaal online te plaatsen.

Ik heb dankzij Phoenix een website die steeds meer bezoekers trekt uit Google. Ik sta met een heel aantal zoektermen op de eerste pagina van google. Ik heb echt een thuisbasis voor mijn bedrijf gecreëerd van waaruit ik verder kan bouwen. Ik wist bijna niets van websites en internet marketing en nu word ik de internet nerd genoemd!

SEO Cursist - Janneke Stielstra

Janneke Syielstra

Team IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels staan er al 5 van mijn blogs (gratis) op de 1e plaats in Google. Dus met recht; Winnen in Google!

SEO Cursist - Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt

Wat een ongelofelijk goed systeem. Met een aantal goede zoekwoorden sta ik zelfs in Google op nummer 1, dat is mij –zonder Phoenix- in 4 jaar tijd niet gelukt. Het aantal bezoekers is met ruim 53% gestegen. Toen ik Phoenix nog niet gebruikte kreeg ik bijna geen opdrachten vanuit mijn website. Nu krijg ik meerdere opdrachten per week vanuit mijn website. 

SEO Cursist - Syreetha Gielen

Syreetha Gielen

SEO Cursus: 29 stappen om hoger te scoren in Google

Met het deze meer geavanceerde SEO Cursus kun je jouw content van A tot Z optimaliseren voor een specifiek keyword. Ik laat je stap voor stap zien waar je jouw keyword moet plaatsen om hoog in Google te komen op dat specifieke zoekwoord. Iedere ondernemer met een website, hoe klein ook, kan het vandaag de dag in zijn eentje winnen van elke grote gevestigde orde. SEO is een specialiteit op zich geworden waar maar weinig grote bedrijven kaas van hebben gegeten. Nu is echt de tijd om te winnen!