arrow_drop_up arrow_drop_down
Websites kopen? | Virtueel vastgoed
9 augustus 2014 

Websites kopen? | Virtueel vastgoed

Als je niet tevreden bent met het aantal bezoekers op je website kan het zo zijn dat je graag meer gratis bezoekers wilt hebben uit Google. Zo'n strategie voor zoekmachine optimalisatie is echter vaak een lange termijn strategie, en lange termijn doelen zorgen vaak voor korte termijn frustratie. In deze video leg ik je uit hoe je aan de hand van virtueel vastgoed op de korte termijn toch snel aan bezoekers kunt komen:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Rowdy Groothedde
Door

Rowdy Groothedde

op 9 August 2014

Ik raad je aan om eens naar de website Websitestekoop.nl te gaan. Hier vind je een groot aanbod van websites!

Jeroen
Door

Jeroen

op 21 August 2014

Sitedeals staan vaak interessante site en webshops te koop. Zeer zeker eens een kijkje nemen indien je een website wilt overnemen!

Koen
Door

Koen

op 23 August 2014

Goed filmpje! Op https://www.ictscripters.com staan ook vaak verschillende sites en webwinkels te koop met al een jarenlange reputatie en een goede waarde. Kan ook interessant zijn.

Reactie plaatsen