arrow_drop_up arrow_drop_down
21 juni 2017 
in Nieuws

WebPsychologie Seminar: De dag in foto's!

WebPsychologie: het thema van het IMU Event van 16 juni. Ondanks het mooie weer was de opkomst geweldig! In een stampvolle zaal in het Casa Hotel in Amsterdam kroop Tonny in het brein van bezoekers en leerde Martijn ons de Wetten van Winstgevende Websites. Check it out! (Klik op de foto's voor een vergroting)
9:00 - De deuren gaan open, gasten druppelen binnen en koffie vloeit rijkelijk. 9:10 - Ondertussen zijn de voorbereidingen in de zaal in volle gang 9:45 - Iedereen is binnen en IMU-veteraan Chris trapt het seminar af. Hij warmt het publiek vast even lekker op. 10:00 - Tonny neemt het over en geeft een introductie van hoe het menselijk brein in elkaar steekt en hoe je daar als marketeer op in kunt spelen. 10:30 - Tussendoor geef Tonny schrijfoefeningen, zodat het publiek zijn tips meteen op de eigen business kan toepassen. 11:00 - Tijd voor een korte koffiepauze om op adem te komen en om de gedachten even te laten bezinken. 11:30 - De volgende anderhalf uur staan in het teken van Martijns Wetten van Winstgevende websites. We testen tussendoor met Facebook Live uitzendingen: split screen én met een 360graden camera. Zie onze Facebookpagina voor de resultaten. 13:00 - Honger! Tijd voor een uitgebreide lunch, én voor het uitwisselen van ideeën natuurlijk. 14:00 - Back to business! Tonny snijdt het onderwerp Neuromarketing aan. Hij deelt nieuwe inzichten, beantwoordt vragen en reviewt live websites van ondernemers in de zaal. 16:00 - Martijn neemt het stokje weer over. Hij heeft een verrassing voor Phoenixers Marlous, Elke en Jorrit. Zij deden vorige maand mee met onze Epic Content Challenge. Ze schreven een aantal blogs die zóveel bezoekers, bereik en social media shares kregen dat we dat wel een cadeau en applausje waard vonden. 16:30 - Tot slot geven Tonny en Martijn antwoord op álle denkbare vragen tijdens de Q&A, en helpen ze mensen op weg met hun websites. 17:30 - Tijd voor een borrel! Sta je er een beetje goed op? We horen graag wat je van het seminar vond! Was je er niet bij? Ons volgende IMU Event vindt plaats op 1 september en staat in het teken van Facebook Marketing!
Over de schrijver
Ik verzorg de content op IMU.nl. Ik ben elke dag druk bezig om ons blogoverzicht, de online marketing bioscoop en social mediakanalen vol te pompen met waardevolle blogs en video’s. Ik schrijf, film en edit en ook de gastblogs lopen via mij. Tevens opperhoofd van 'The Bakery'. Dit alles terwijl ik een witte alpaca aai en thee drink uit een augurkenpot.
onno
Door

onno

op 23 June 2017

jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar een" gewoon"mens moet doordeweeks natuurlijk keihard werken voor zijn gezin.

Danielle
Door

Danielle

op 26 June 2017

Hoi Onno! Inderdaad jammer dat je er niet bij kon zijn. Onze zaal zat vol met 'gewone' mensen die keihard werken voor hun gezin. Maar een ieder geeft daar natuurlijk op zijn eigen manier invulling aan :) Met onze seminars willen we mensen inspireren en faciliteren om de touwtjes in eigen handen te nemen op het gebied van ondernemerschap. We hopen je een volgende keer te kunnen verwelkomen, zodat misschien ook jij doordeweeks tijd krijgt voor andere zaken dan keihard werken :D

Pieter Pieters
Door

Pieter Pieters

op 26 June 2017

Ik vond het een inspirerende dag. Weer veel gehoord om mijn website verder aan te scherpen. Afwisselend een verhaal en een oefening werkte wat mij betreft goed. Je vertaalt gelijk naar je eigen situatie en dat zet mij wel in het doen. En nee, ik heb de website nog niet aangepast, maar de komende twee maanden gaat dat volledig gebeuren, mede n.a.v. dit seminar. Ook 2 minpuntjes: 1) De vragen beantwoorden aan het eind van het programma vond ik alle energie uit het seminar halen. 2) Er was regelmatig te weinig zuurstof in de zaal. Dit gaat ten koste van de aandacht/ concentratie. Kortom een top dag; alles goed verzorgd; kom de volgende keer zeker weer.

Danielle
Door

Danielle

op 26 June 2017

Hoi Pieter! Leuk dat je erbij was en bedankt dat je de moeite hebt genomen om even te reageren. Je verbeterpuntjes waren ons ook opgevallen, dus daar gaan we zeker mee aan de slag voor het volgende seminar :) Veel succes met het aanpassen van je website! Top dat je er op 1 september weer bij bent!

Marlous Kelderman - de Haan
Door

Marlous Kelderman - de Haan

op 26 June 2017

Het was een super dag! Veel geleerd en veel inspiratie op gedaan. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende in september :-)

Danielle Bakker
Door

Danielle Bakker

op 27 June 2017

Hey Marlous! Onze geweldige monsterblogger :D Leuk dat je een berichtje achterlaat. Tot volgende keer!

Robert Wohl
Door

Robert Wohl

op 27 June 2017

Het was weer een geweldig seminar! De invalshoek van de trainingen waren erg leerzaam en inspirerend. Tof dat jullie de foto's hebben gedeeld!

Joost Wohl
Door

Joost Wohl

op 27 June 2017

Tof seminair imu! Veel nieuwe inspiratie opgedaan over conversie. Ben nu al benieuwd naar het volgende seminair! Martijn zijn wetten over een winstgevende website ga ik toepassen en ben benieuwd naar het resultaat.

Danielle Bakker
Door

Danielle Bakker

op 27 June 2017

*Zwaait naar Robert en Joost* Bedankt! Het was leuk om jullie weer te zien, mannen!

Reactie plaatsen