Een virtueel team opzetten & een eigen fabriek in China
12 januari 2021 
4 min. leestijd

Een virtueel team opzetten & een eigen fabriek in China

Ik wil even een persoonlijk verhaal met jullie delen, want er zijn de laatste tijd veel dingen gebeurd die mijn leven op een drastische wijze in positieve zin veranderd hebben. En hoe tof zou het zijn, wanneer jij die inzichten kan gebruiken om ook meer (financiële) vrijheid in je leven te creëren.

Wil jij het geheim daarvan ontdekken?

Lees dan vooral verder …en ik leg je hieronder in het kort uit hoe je de code van het leven nu met zekerheid zal kraken!

 

Van een vol kantoor naar virtueel team

Ik had een prachtig kantoor in Utrecht, 30 man in dienst en we hebben er met zijn allen veel plezier beleefd gedurende het bestaan ervan. Toch liep ik al een poosje rond met nieuwe ideeën hoe ik mijn bedrijf wilde runnen …en dat er verandering moest komen in een aantal zaken. Het aansturen van een groot team kost veel tijd, en je zou er eigenlijk altijd naar moeten streven niet IN maar AAN je onderneming te werken …verder kunnen de kosten ervan flink oplopen (ook de overheadkosten die je hebt) en merk je dat er bij een beetje wringen van de schoen gelijk problemen de kop op steken. Op een bepaald moment verscheen dat lampje boven mijn hoofd met de welbekende “PING” …en was het voor mij duidelijk: ik ga mijn eigen virtuele team opbouwen!

Na afscheid te hebben genomen van mijn kantoor, alle werknemers en andere kosten die er mee gepaard gingen te hebben betaald …begon mijn volgende spannende avontuur!

Platform voor vrije ondernemers

Ik heb duizenden producten verkocht op Amazon en mijn verdiensten door het plafond zien schieten …en zelfs prijzen ontvangen voor het succes van mijn business. En na mijn fantastische wereldreis (terwijl de online business gewoon op volle toeren doorging en geld verdiende), was het succes ervan zelfs immens. Het voordeel is dat ik zoveel kennis en ervaring heb opgedaan in dit gehele proces dat een boek schrijven de volgende logische stap bleek te zijn.

En dat werd een regelrechte bestseller …zeker met de komst van Amazon Nederland is dit voor mij de uitgelezen kans om al die opgedane kennis, ervaring en inzichten met startende ondernemers te delen. Ik wil het mijn taak maken om andere mensen hun dromen uit te laten komen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat jij financieel onafhankelijk wordt, meer vrijheid kan creëren zodat je meer tijd over zal houden voor alle leuke dingen en wat voor een impact dat op jou heeft in het realiseren van een gelukkiger leven!

Het gaat ook veel verder dan alleen maar het runnen van een online business, waar ik je natuurlijk alles over kan vertellen, ook bepaalde gewoontes hebben een enorme invloed op een gelukkig leven (zelfs de grootste).

Ik vertel je daar in de podcast “Ondernemen Op Slippers” nog veel meer over …hopelijk zal het jouw leven ook significant veranderen!

En dan mijn eigen fabriek in China

Het komt door mijn ervaring dat ik op een gegeven moment heb besloten een eigen fabriek te openen in China. Wat ik namelijk al vrij snel doorkreeg dat mijn succesformules door anderen werden overgenomen. Kortom, ik doe serieuze zaken met een fabriek om mijn producten te laten produceren …maar omdat de informatie omtrent het succes van die producten vrij openbaar is, gaan anderen het van je kopiëren. En dat resulteerde er dus in dat de fabrikant waar ik mijn producten liet maken, deze ook ging verkopen aan andere verkopers op Amazon. En dan krijg je dus opeens veel ongewenste concurrenten erbij.

En het starten van een eigen fabriek zorgt er dus voor dat ik unieke dingen aan mijn producten kan toevoegen en het fabricatieproces helemaal zelf in de hand heb …wat me dus voordelen oplevert in de concurrentiestrijd.

Verder heb je natuurlijk ook een heleboel andere processen zelf in de hand, terwijl je die controle bij een externe fabrikant iets minder hebt.

In mijn geval levert het tamelijk wat voordelen op, ondanks dat het natuurlijk wel investeren is en het ook niet eventjes “zomaar” is geregeld.

Want alles valt of staat bij goede connecties en mensen die je echt 100% kan vertrouwen. Ik heb die connecties en ken een Chinese dame die met een Nederlandse man getrouwd is en hier ook woont. En haar vader heeft een fabriek in China, waarvan een paar verdiepingen leeg stonden. Ik heb die gehuurd en haar neef + broer die in China wonen hebben daar een hele fabriek van kunnen bouwen. En ik had al een Hong Kong Ltd. waardoor ik de fabriek hier onder heb kunnen brengen …zo is het dus allemaal begonnen!

Verkopen op Amazon

Nu heb ik je al aardig wat verteld over mijn avonturen, maar hoe zit het met die van jou? Heb jij de ECHTE ambitie om met verkopen op Amazon (of op andere online platformen) te beginnen en jouw droomleven te realiseren? Wil jij meer vrijheid, stabiele inkomsten en werken aan een gelukkiger leven?

Je hebt hier natuurlijk wel oren naar, maar zit wellicht nog met een hoop vragen hoe je dit uiteindelijk kan realiseren.

En daarom ben ik hier om je te helpen …het geeft mij veel voldoening om mensen op de juiste weg te krijgen en helpen met het schrijven van succesverhalen. Hiervoor zet ik al mijn expertise ten goede van de zaak in …en je zal merken dat het niet alleen effect heeft op je inkomsten, maar ook op je leven, welke vrijheden jij zal creëren en wat je op een persoonlijk vlak weer voor andere kan betekenen en dat geeft je zoveel vreugde.

Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met het vervullen (en werken aan) van jouw dromen, maar begin er vandaag mee …heel veel succes!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Reactie plaatsen