Gefeliciteerd met je investering!
Klanten in Overvloed

Gefeliciteerd met je investering!

Je hebt een goede keuze gemaakt en je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met inlogcodes voor onze ledensite op leden.imu.nl. Als je al lid was dan is je account uitgebreid met dit nieuwe programma. Je ontvangt daarnaast ook een mail waarin je leest waar je de bonussen kunt vinden/claimen.


Veel plezier met het volgen van de cursus!

Claim jouw gratis toegang tot de software

Phoenix software

Phoenix - SEO & Landingspagina's Software

Met Phoenix zet je zonder technische kennis een professionele website online. Phoenix is geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google (SEO) en de beste conversies (CRO) uit je bezoekers te halen met o.a. templates voor opt-in pagina's, salespagina's en VSL's.
Plug&Pay Software

Plug&Pay - Betaalpagina's, Upsells & Affiliate Software

Met Plug&Pay maak je eenvoudig een effectieve betaalpagina voor je website, zowel voor eenmalige transacties als abonnementen. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met Video Sales Letters, upsells, downsells en meer!
Huddle Software

Huddle - E-learning & Community Software

Huddle is de ideale e-learning en community building software voor jouw doelgroep. Start razendsnel en eenvoudig je eigen community platform inclusief forum, profielen, like buttons, gamification en e-learning omgeving voor jouw digitale programma's, op je eigen domein!