arrow_drop_up arrow_drop_down
19 april 2015 

Tweetquotes, heb jij ze al?

Misschien heb je ze al gezien, sinds enige tijd gebruiken we op de IMU zogenaamde “Tweetquotes” in onze blogs. Dat ziet er als volgt uit:

Tweetquote, klik op mij om te zien hoe cool ik ben! " target="_blank">Ik ben een Tweetquote, klik op mij om te zien hoe cool ik ben!

Je ziet dat de bovenstaande zin klikbaar is en dat er een Twittervogeltje bij getoond wordt. Klik er maar eens op om te zien wat er gebeurd. Het zou ook tof zijn als je de Tweet natuurlijk meteen even zou willen plaatsen 😉

Wat heb je hieraan?

Met Tweetquotes tip je jouw lezer om over je artikel te tweeten en je geeft ze meteen een waardevolle quote om met hun volgers te delen. Zo hoeft je lezer zelf niet origineel te zijn (nadenken = energie gebruiken) en kan hij toch iets inspirerends delen. Ook tweeten je lezers zo exact de uitspraken die jij graag met de wereld wil delen en dat levert je nog bezoekers op ook.

Tip: Brand jezelf!

Wanneer je jouw eigen Quotes gebruikt en je naam of website er bij vermeldt als auteur dan is het ook nog eens ideaal voor je branding. Een simpel voorbeeld:

interactie is de sleutel tot bereik – Tonny Loorbach " target="_blank">We leven in een tijd van het sociale web, interactie is de sleutel tot bereik – Tonny Loorbach
Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Vincent Jongedijk
Door

Vincent Jongedijk

op 19 April 2015

Hoi Tonny, Bedankt voor deze tip. Ik had er nog nooit van gehoord, maar zie de potentie er zeker van in en ga er op onze eigen site zeker ook mee aan de slag.

Caroline
Door

Caroline

op 24 April 2015

Leuk zeg, hoe zet je die er in?

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 24 April 2015

Wij hebben deze ontwikkeld voor ons Phoenix Systeem. Heb je dat niet dan zul je even aan je webbouwer moeten vragen ;)

Caroline
Myra
Door

Myra

op 24 April 2015

Goede tip! Ik had er ook nog niet van gehoord, ga het zeker toepassen, dank je wel!

Eva
Door

Eva

op 24 April 2015

Wat leuk! Ik gebruikte nooit twitter omdat ik dacht.. nog meer Social media om te gebruiken. dit maakt het zoo eenvoudig voor mijzelf en de lezers! Mega bedankt! :-) Ik ga het gebruiken als mijn website af is! :-)

jeroen
Door

jeroen

op 25 April 2015

dag tonny, bedankt voor de tip. Is dit op de winstmodel site ook mogelijk ? Ik zie wel een tweetquote knopje maar dan zie ik alleen die kanarie verschijnen.... groet, jeroen

Martijn van Tongeren
Door

Martijn van Tongeren

op 7 May 2015

Hoi Jeroen, ook in het WM kun je de tweetquote gebruiken als je een stuk tekst selecteert en dan het blauwe vogeltje aanklikt ;-)

HvH
Door

HvH

op 27 April 2015

De floating knoppen in de horizontale balk zijn ook erg gaaf. Welke WordPress-plugin is dat? Ik kan 't niet vinden in Google en een klant van mij wil deze graag gebruiken. Je zou me er enorm mee helpen. Alvast bedankt voor je moeite!

Martijn van Tongeren
Door

Martijn van Tongeren

op 7 May 2015

Dag Hieke, Ook dit hebben wij zelf in ons Phoenix website systeem gebouwd. Dit is dus geen Wordpress plugin, maar een los onderdeel in van ons eigen systeem ;-)

Jenny de Rooy
Reactie plaatsen