arrow_drop_up arrow_drop_down
7 juni 2011 

Time Management Training Deel 3!

Het derde gedeelte van de 9-delige Time Management Training die ik onlangs live als webinar heb uitgezonden (121 praktische time management tips) is beschikbaar. De video (27:41) kun je nu hier bekijken of de mp3 of iPod file downloaden:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Roi
Door

Roi

op 11 April 2015

Hallo Tonny, Bedankt voor het inspirerende begin van je Timemanagement Cursus, echter ik kom niet verder dan deel 3 :( Ik heb gezocht op jullie website maar deze hier niet kunnen vinden ... Waarschijnlijk iets misgegaan met online zetten ;) Ik kan niet wachten, alvast bedankt en fijn weekend van Roi

Reactie plaatsen