arrow_drop_up arrow_drop_down
4 februari 2011 

Time Management Training Deel 1!

Kortgeleden heb ik een live time management training gegeven waarin ik 121 praktische time management tips verdeeld in 9 onderdelen heb gedeeld. Je kunt het eerste deel van deze time management training nu hier bekijken:
Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Gideon Slager
Door

Gideon Slager

op 5 February 2011

Sluit naadloos aan op ons gesprek van gisteren; de mail die zoveel tijd opslokt...heb veel opgestoken van deze presentatie. Dank voor het delen van je inzichten.

Claudia
Door

Claudia

op 5 February 2011

Nu ik een overzicht aan het maken ben wat ik uiteindelijk wil en wat ik voor ogen wil hebben komt er eindelijk een overzicht. Nu even smart maken. Ik had dit al gehoord, maar nu drong het nog meer tot me door!

michael muusers
Nico Moorrees
Door

Nico Moorrees

op 6 February 2011

Beste Tonny, Een goed gedetailleerd uiteenzetting van wat je moet doen als ondernemer. Het is de taak van een ondernemer om banen te scheppen dus aan je bedrijf werken! Besteed al je tijd aan IPA's ofwel Inkomend Producereerd Activiteit. Uitstekend geformuleerd. Vriendelijke groet, Nico Moorrees.

coen
Door

coen

op 7 February 2011

Probeer de mp3 te downloaden maar dat lukt me niet. Wel het geluid beluisteren en ook het balkje is zichtbaar. Iemand een tip?

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 7 February 2011

@coen, klik er even met je rechtermuisknop op en kies, opslaan als..

Janneke
Door

Janneke

op 11 February 2011

Ik kijk uit naar de volgende video, bedankt!

Reactie plaatsen