arrow_drop_up arrow_drop_down

Bellen met een IMU Coach?

Kom achter jouw grootste valkuilen en kansen in een Gratis 1-op-1 sessie

Strategiesessie aanvragen

This is your content unit title

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ben jij serieus om stappen te zetten met je Online business?

600% meer bezoekers!

De IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Dus met recht; Winnen in Google!

Albert Sonnevelt - Psycholoog

Ik verzuip bijna in de drukte...

Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij Phoenix en verrassend goede support van IMU, moet ik nu nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte! IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. Chapeau voor deze club jonge mensen!

Elma de Bruijn - Boekhouder

33 x 299,50 in 1 dag!

Ik heb vandaag mijn 'masterclass breien' gelanceerd van 299,50 euro en heb vandaag al 33 verkopen gerealiseerd! Ik heb de cursus zelf niet gemaakt maar ontvang 50% van de omzet hiervan. Door de hulp van Phoenix en de IMU ben ik nu online veel beter vindbaar en verkoop ik veel meer via mijn salespages.

Babette Nijhof - Breiclub.nl