Online marketing advies nodig?

Plan een gratis strategiesessie in met één van onze coaches!

Waar zit jouw grootste groei?

Na meer dan 2.394 ondernemers geholpen te hebben met hun website weten we precies wat er nodig is om een succesvolle online marketingstrategie neer te zetten. Ook ons eigen bedrijf groeit ieder jaar dankzij deze strategieën, afgelopen jaar weer met 34,7%!

Het is voor iedere ondernemer mogelijk om meer te bereiken via de juiste online marketing strategieën. Er zijn op dit moment alleen zo veel platformen dat het lastig kan zijn om te weten waar jouw eerstvolgende logische stap zit. Zit de groei in je website? SEO? Advertenties? Funnels? Social media? Digitale producten aanbieden? Waar moet je überhaupt beginnen?

We luisteren naar jouw case en kijken wat een logische eerste vervolgstap voor je is. Het doel van het gesprek is om jou een plan te geven waarmee je een strategie hebt die voor jou werkt, in plaats van dat je continue bezig moet zijn met kleine details.

Gratis advies? Zeker iemand die iets aan me wil verkopen!

Tegenwoordig word je doodgegooid met "gratis strategiegesprekken", "gratis intakegesprekken" en "gratis oriëntatiegesprekken". Allemaal met hetzelfde doel: Nieuwe klanten werven. Eerlijk? Bij ons is dat ook het geval, maar op een andere manier dan bij veel anderen. 

Onze nummer 1 focus voor dit gesprek is dat jij een waardevol gesprek hebt waarna je weet wat een logische vervolgstap is om je business te laten groeien. Mocht onze coach denken dat je geholpen zou zijn met één van onze producten dan geeft hij dat natuurlijk wel aan. Logisch ook want wij kunnen je namelijk met vrijwel alle vervolgstappen helpen middels onze cursussen, coachingsprogramma's, software én dienstverlening :)

Geen interesse in onze diensten? Even goede vrienden. We zien dat veel mensen na een sessie zelf de keuze maken om met ons in zee te gaan (waar we heel blij van worden), maar het laatste waar wij ons mee willen associëren zijn de lelijke "salestechnieken" om iets aan iemand te verkopen die daar zelf helemaal niet bij gebaat is.

Wil jij een waardevol adviesgesprek waarna je sowieso een stap verder kunt met jouw online strategie? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

600% meer bezoekers!

De IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Dus met recht; Winnen in Google!

Albert Sonnevelt - Psycholoog

Ik verzuip in de drukte...

Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij Phoenix en verrassend goede support van IMU, moet ik nu nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte! IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. Chapeau voor deze club jonge mensen!

Elma de Bruijn - Boekhouder

33 x 299,50 in 1 dag!

Ik heb vandaag mijn 'masterclass breien' gelanceerd van 299,50 euro en heb vandaag al 33 verkopen gerealiseerd! Ik heb de cursus zelf niet gemaakt maar ontvang 50% van de omzet hiervan. Door de hulp van de IMU ben ik nu online veel beter vindbaar en verkoop ik veel meer via mijn salespages.

Babette Nijhof - Breiclub.nl