IMU Silver
arrow_drop_up arrow_drop_down

IMU Silver Mastermind

Online marketing masterclasses en advies op niveau

Masterclasses

4x per jaar een unieke Masterclass waarin Tonny en Martijn hun nieuwste marketing inzichten delen

Persoonlijk advies

Krijg persoonlijk advies op jouw grootste business uitdagingen en verkrijg een onverstoorbare focus

Gelijkgestemden

Connect en brainstorm met een groep gelijkgestemde ondernemers over jouw business

Online Marketing Masterclasses

Kom 4x per jaar naar een Masterclass waarin Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren (eigenaren van de IMU) hun nieuwste online marketing technieken met je delen. Verwacht hier geen basis- of achtergrondinformatie maar concrete online marketing hacks en gamechangers die je direct in de praktijk kunt toepassen om je business exponentieel te laten groeien. Deze Masterclasses vinden plaats op:

  • Woensdag 22 januari - 10:00 - 18:30
  • Woensdag 22 april - 10:00 - 18:30
  • Woensdag 1 juli - 10:00 - 18:30
  • Woensdag 28 oktober - 10:00 - 18:30
IMU Silver Masterclasses worden georganiseerd op een inspirerende locatie binnen Nederland en zijn inclusief lunch en borrel

Brainstorms & Hotseats

Kennis + Praktijk = Wijsheid. Na de ochtendsessie waarin Tonny en Martijn hun inzichten delen is er tijd voor mastermind sessies. In kleine groepjes krijg je advies op jouw grootste vraagstukken en business uitdagingen. Het voordeel van deze IMU Silver groep is dat je spart met meer gevorderde (internet)ondernemers en dat je profiteert van de opgetelde kennis en ervaring van de groep. Tonny en Martijn nemen ook deel aan deze sessies en zullen daarna overgaan op 'hotseats'. Hierbij behandelen zij enkele cases centraal met de groep en komen tot concrete oplossingen. Het is ons doel dat je na iedere Masterclass naar huis gaat met een goede dosis inspiratie + een gefocust actieplan.
Theorie uit het boekje helpt je op weg maar laat je zelden echt doorbreken. Praktijkervaring van anderen doet dat wel.

Gelijkgestemden

Gedurende het jaar kom je dezelfde IMU Silver groep 4x tegen tijdens de Masterclasses. Dit stelt je in staat om kwalitatief te netwerken en waardevolle relaties op te bouwen met gelijkgestemde (internet)ondernemers. Daarnaast krijg je in de online IMU Community toegang tot een besloten IMU Silver groep met alle andere deelnemers zodat je op dagelijkse basis vragen kunt stellen, successen kunt delen, inspiratie op kunt snuiven en advies kan krijgen op de marketingacties / business uitdagingen waar je op dat moment mee bezig. 
Binnen de IMU Ledensite heb je eveneens toegang tot alle IMU Cursussen + Seminar opnames + de IMU Community

Kom je bij de club?