Mastermind voor ondernemers

IMU Silver Mastermind

Online marketing masterclasses en advies op niveau

Video Aspect Ratio: 4:1

IMU Silver Mastermind

Online marketing inzichten en advies op niveau

Online marketing trends

Business inzichten

4x per jaar een unieke Masterclass waarin Tonny en Martijn hun nieuwste marketing inzichten delen.
Mastermind voor ondernemers

Gelijkgestemden

Connecten en Masterminden met gelijkgestemde ondernemers over de groei van jouw business.
Mastermind sessies

Persoonlijk advies

Krijg persoonlijk advies op je grootste business uitdagingen en een 'accountability buddy'

Kom jij bij de IMU Silver Mastermind?

Meld je aan!
Mastermind sessies

Online Marketing Trends

Kom 4x per jaar naar een IMU Silver sessie waarin Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren (eigenaren van de IMU) hun nieuwste online marketing technieken met je delen. Verwacht hier geen basis- of achtergrondinformatie maar concrete online marketing hacks en gamechangers die je direct in de praktijk kunt toepassen om je business exponentieel te laten groeien. Deze sessies vinden plaats op:

  • Woensdag 22 januari - 10:00 - 18:30
  • Woensdag 22 april - 10:00 - 18:30
  • Woensdag 1 juli - 10:00 - 18:30
  • Woensdag 28 oktober - 10:00 - 18:30


IMU Silver Masterminds worden georganiseerd op een inspirerende locatie binnen Nederland en zijn inclusief lunch en borrel

“Wat ik miste in mijn omgeving waren ondernemers waarmee ik kon praten over online marketing. Ik zocht een traject of groep mensen waarin ik kon sparren om te weten waar anderen mee zitten, wat bijvoorbeeld normaal is qua conversiepercentages en wat voor strategieën er op dit moment goed werken. Dankzij het traject van Tonny en Martijn staat mijn bedrijf er na een jaar veel beter voor dan als ik in mijn eentje was blijven ondernemen!”
Conny Loonstra - Eigenaar Dressagepro
Mastermind sessies voor ondernemers

Masterminds & Hotseats

Kennis + Praktijk = Wijsheid. Na de ochtendsessie waarin Tonny en Martijn hun inzichten delen is er tijd voor Mastermind sessies. In kleine groepjes (5 personen per groep) krijg je advies op jouw grootste vraagstukken en business uitdagingen.

Het voordeel van deze IMU Silver groep is dat je spart met gevorderde ondernemers die niet meer startend zijn en dus uit ervaring kunnen spreken wat werkt en wat niet. Je profiteert van de opgetelde kennis en ervaring van de groep.

Tonny en Martijn nemen ook deel aan deze sessies en zullen daarna overgaan op 'hotseats'. Hierbij behandelen zij enkele cases centraal met de groep en komen tot concrete oplossingen. Het is ons doel dat je na iedere Masterclass naar huis gaat met een goede dosis inspiratie + een gefocust actieplan.

Theorie uit het boekje helpt je op weg maar laat je zelden echt doorbreken. Praktijkervaring van anderen doet dat wel.
Mastermind borrel voor ondernemers

Gelijkgestemden & Accountability

Gedurende het jaar kom je dezelfde IMU Silver groep 4x tegen tijdens de Mastermind sessies. Dit stelt je in staat om kwalitatief te netwerken en waardevolle relaties op te bouwen met gelijkgestemde (internet)ondernemers.

Besloten Silver groep in de IMU Community

Daarnaast krijg je in de IMU ledensite / online community toegang tot een besloten IMU Silver groep met alle andere deelnemers zodat je op dagelijkse basis vragen kunt stellen, successen kunt delen, inspiratie op kunt snuiven en advies kan krijgen op de marketingacties / business uitdagingen waar je op dat moment mee bezig. 

Accountability buddy

Heb je behoefte aan een nog meer persoonlijke stok achter de deur bij het behalen van je gestelde doelen tijdens de Silver meet-up? Dan heb je de mogelijkheid om een accountability buddy te vinden binnen de groep. Ga de samenwerking aan met 1 of 2 andere deelnemers om elkaar op wekelijkse of maandelijkse basis bij te praten over je vorderingen en je focus weer extra scherp te zetten. Je deelt dit zelf naar wens in met jouw buddy('s) en deelname aan dit onderdeel is optioneel.

Tonny en Martijn zijn super inspirerend. Door de ervaring en kennis die ze delen weet ik precies wat voor mij het belangrijkste is om mee aan de slag te gaan!
Annet de Leth - Business Manager bij OERSTERK
Naast inspirerend is IMU Silver ook heel erg persoonlijk. Ik vind het heel fijn dat Tonny en Martijn het menselijke en de connectie ook heel belangrijk vinden.
Robert Bakker - Eigenaar Voice Company Koor
In één zin? De IMU is het beste wat mij en mijn bedrijf is overkomen. Zonder deze groep mensen had ik nooit gestaan waar ik nu sta met mijn business.
Marcel Borst - Eigenaar van ikstopwel.nl
Binnen de IMU Ledensite heb je eveneens toegang tot alle IMU Cursussen + Seminar opnames + de IMU Community

In 2021 zullen wij geen IMU Silver mastermind organiseren. Wij zullen onze aandacht volledig steken in het online IMU Lidmaatschap

arrow_drop_up arrow_drop_down