arrow_drop_up arrow_drop_down
27 juni 2014 
in SEO

Mobile responsive website?

Mobile responsive websites zijn tegenwoordig een must als je online ondernemer bent. (Tip: lees hier over het mobile friendly label van Google). Wanneer jouw website niet ‘mobile responsive’ is, maak je verlies op verschillende aspecten. In deze video leg ik uit wat ‘mobile responsive webdesign‘ precies is en welke verliezen je kunt voorkomen door dit toe te passen op je website.

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Rowdy Groothedde

Door

Rowdy Groothedde

op 27 June 2014

Hoi Tonny, Ik vind het persoonlijk mooier als de website niet mobile responsive is( als je kijkt met iPhone). Maar Google-technisch gezien moet ik toch de aanpassing dan maar toepassen. Bedankt maar weer voor de gratis tip!

Tonny Loorbach

Door

Tonny Loorbach

op 28 June 2014

Let ook even op de gebruikerservaring he, design of "mooi" zoals je het noemt is in eerste instantie geen enkel voordeel voor een website. Pas wanneer het gebruikersgemak en de conversie goed zit mag je daar pas naar gaan kijken ;)

stefan

Door

stefan

op 28 June 2014

Responsive 'de toekomst', jammer dat nog weinig bedrijven hier gebruik van maken

Laurens Sarton

Door

Laurens Sarton

op 29 June 2014

Steeds vaker zoek ik via een mobile website een telefoonnummer op van een restaurant, en dan kom je nog vaak op websites die nog niet "mobile responsive" zijn, maar je ziet steeds meer websites hiervoor geoptimaliseerd worden. Super video.

E.K.

Door

E.K.

op 29 June 2014

vertel dat eens aan Eelco voor Luondo ;) 2 jaar geleden al eens aangehaald; naar jou luistert die vast wel ;)

Tonny Loorbach

Door

Tonny Loorbach

op 29 June 2014

Wordt aan gewerkt hoor. 1 webshop mobile responsive maken is nog best een klus. Een systeem waarin meer dan 10.000 verschillende webshops zitten responsive maken vergt een iets zorgvuldigere planning ;)

Clarita Sloot

Door

Clarita Sloot

op 26 August 2014

Heb je enig idee hoelang het gaat duren voordat alle Luondo Webwinkels Mobile Responsive zijn? Bedankt, Clarita

Joey Hoek

Door

Joey Hoek

op 9 November 2014

Zelf maak ik ook veel gebruik van responsive designs. Puur omdat het er mooier uitziet en handiger voor mobiele weergaves.

Reactie plaatsen