arrow_drop_up arrow_drop_down
18 augustus 2014 
in SEO

Meer gratis bezoekers uit Google?

Eén van de allermakkelijkste manieren om snel meer bezoekers uit Google te gaan krijgen heeft niet te maken met het uitbreiden van je website met veel blogs of extra content. In plaats daarvan kun je gebruik gaan maken van wat je al hebt, en het ‘laaghangend SEO fruit’ gaan plukken. Misschien is dit wel de beste SEO tip die ik je die ik je op dit moment kan geven om snel meer bezoekers te krijgen:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
robin
Door

robin

op 19 August 2014

Hey Tonny, Wat stel je voor om te doen wanneer veel zoekverkeer hebt op 2 of 3 keywords hebt, welke synoniemen voor elkaar zijn, bijvoorbeeld: - bayern munchen uitshirt 2015 - uitshirt bayern munchen 2015 - bayern uitshirt Wanneer de vertoningen niet veel van elkaar verschillen, optimaliseer je dan alleen voor de hoogste en Google neemt dan automatisch de synoniemen ook mee en optimaliseer je deze dus ook automatisch? Gezien het feit dat de aparte woorden wel in elk synoniem zitten? groetjes

robin
Door

robin

op 20 August 2014

PS. Wanneer je binnen 1 post twee keer intern linkt naar dezelfde post, maar met andere anchor woorden en andere title attribute, neemt google deze dan beide mee of slechts een? Alvast bedankt!

Seph Fontane Pennock
Door

Seph Fontane Pennock

op 25 August 2014

Ha Robin, Goed dat je deze vragen hier stelt. Ik zal ze hieronder voor je beantwoorden. Antwoord op vraag 1: Je geeft het antwoord zelf al eigenlijk - Google neemt synoniemen van de zoekterm waar je je content op optimaliseert automatisch mee. Denk vooral niet dat Google niet begrijpt dat 'uitshirt bayern munchen 2015' over hetzelfde gaat als 'bayern munchen uitshirt 2015', want dan onderschat je Google rijkelijk tegenwoordig ;-) Tip: probeer in onderwerpen te denken en te schijven, in plaats van in exacte zoekwoord termen. Antwoord op vraag 2: Een interne link naar een andere pagina telt maar één keer per pagina. Google kan het wel zien dat je verschillende anchor texts gebruikt en kan dit dus meenemen in hun oordeel over die andere pagina. Tip: Probeer een anchor text te gebruiken die zo goed mogelijk overeenkomt met de URL van de pagina waar je naar linkt. Op die manier stel je Google in staat om een patroon te zien en te begrijpen waar die andere pagina over gaat. Ik hoop dat dit je vragen beantwoordt!

Jeroen
Door

Jeroen

op 21 August 2014

hahah, ben hier al tijden mee bezig voor diverse sites

Fenna
Door

Fenna

op 4 September 2014

Dag Tonny, zijn er ook andere manieren om achter Laaghangend SEO Fruit te komen?

Nicky
Door

Nicky

op 6 September 2014

Werkt deze tip ook als je nog maar net met je website bent begonnen? Ik heb nog maar 8 artikelen op mijn site. Ik word slechts met mate gevonden in Google. De meeste bezoekers komen via mijn Facebookpagina en via een artikel in de krant (mensen nemen dan de moeite om mijn websitenaam in te typen en komen dus niet via een link op mijn site.

Cv onderhoud Delft
Cv onderhoud Den Haag
Steigerhout meubelen
Muurstickers
Door

Muurstickers

op 13 October 2014

Het blijft inderdaad hele goeie informatie, begrijpelijke taal.

Muurstickers kopen
Door

Muurstickers kopen

op 13 October 2014

Ik neem aan dat alle tips voor zowel beginner als voor gevorderde zijn. iedereen kan zit toepassen. bedankt tonny

Femmy
Door

Femmy

op 13 November 2014

Bedankt voor de fijne tips Tonny!

Debby Shar Muursticker
hannie
Door

hannie

op 10 April 2018

Goede dag Ik heb een webshop in kleding met ongeveer 300 artikel geld dat laaghangend fruit ook voor kleding en heb je een tip hoe je te werk even dit ik heb hier geen opleiding ik gevold maar misschien kun je het uitleggen in jip en janneke taal

Reactie plaatsen