Vacature: SCRUM Master (Utrecht, Fulltime) 

Help jouw teams om meer impact te maken voor onze 2.000+ klanten als Scrum Master

Met een groeiend bedrijf met 35+ FTE is een scrum master een onmisbare toevoeging aan het team. We willen tijdig en met plezier de kwalitatieve software opleveren waarmee wij duizenden ondernemers in Nederland succesvol maken. Ben jij een scrum master die mensen met elkaar verbindt om innovatieve technologieën op te kunnen leveren? Wil jij met jouw scrum vaardigheden meerdere teams vooruithelpen en zorgen voor de uitvoering en verbetering van hun vaardigen en methodes? 


Als scrum master ga jij 1 á 2 development teams ondersteunen in het stellen van doelen en het behalen van de gewenste resultaten op persoonlijk en bedrijfstechnisch vlak via de scrum methodiek. Vanuit jouw eigen ervaring met scrum en projectmanagement zorg jij dat de stand-ups, planningen, sprint reviews, backlog refinements en retrospectives vlekkeloos verlopen. Dit doe je door te zorgen voor een open communicatie met de PO’s en alle teamleden en het tijdig zorgen voor het compleet maken van alle benodigdheden voor elke scrum meeting. 

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Vanuit de IMU faciliteren we ondernemers en bedrijven om een impact te maken in de wereld met hun diensten en producten. Wij doen dit door mensen te helpen met hun online marketingstrategie via onze softwaretools: Phoenix, Huddle en Plug&Pay. Ons team bestaat uit 30(+) FTE tussen de 20 en 35 jaar. Het kantoor bevindt zich op de Newtonlaan in Utrecht.

Ondanks dat we een klein team hebben, zijn we de bekendste online marketing partij van Nederland en België. Ons team bestaat uit echte A-players die een kei zijn in hun vak. We staan bekend om onze next level klantsupport, belachelijk goede (en sociale) programmeurs en marketingideeën waar je mond van openvalt (laten we het AFAS Circustheater even afhuren voor 1.800 mensen!)

Team managen

Help jouw team het maximale uit zichzelf te halen

Met jouw energie kun jij zorgen dat mensen het gevoel hebben er lekker in te zitten, of er helemaal naast te lopen. Jij bent je hiervan bewust en weet dat je met inzet en woorden de kracht hebt om echte verandering teweeg te brengen. Je stimuleert de ontwikkeling van de kwaliteit, productiviteit en zelfsturing binnen het team. Waar nodig verbeter je de processen, verwijder je de obstakels en zorgt dat het team optimaal kan werken. Scrum biedt de houvast voor jouw team om dagelijks aan de slag te gaan en het grootste gedeelte van je tijd zal volledig op het implementeren daarvan liggen. Daarnaast is ons bedrijf snel groeiende en ben jij in staat om snel mee te gaan in veranderingen als de situatie daar om vraagt. Als een team behoefte heeft aan minder, meer of andersoortige sessies dan snap jij dat scrum slechts een handvat is en geen exacte routekaart.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Goed, nu dan nog even het "officiële" lijstje waar jij jezelf in zal herkennen:

 • Ervaring met software ontwikkeling Scrum en software zijn wat ons betreft onlosmakelijk verbonden, dus ervaring met het aansturen van een team developers is jou niet vreemd
 • Bekend met zowel Scrum als Kanban Elke sprint is anders en jij beschikt over meerdere tools om je doelen te verwezenlijken
 • Affiniteit met online marketing Om samen met de PO de juist keuzes te maken is het belangrijk dat je het terrein kent
 • A-player Je bent een harde werker, laat je niet uit het veld slaan en wil altijd meer leren!
 • Verantwoordelijkheidsgevoel Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken
 • Beheerst de Nederlandse taal Maar programmeert wel in het Engels ;-)
 • Fulltime beschikbaar Zodat je deze functie maximaal kunt vervullen
 • Woonachtig in/omgeving Utrecht Niets zo fijn als op de fiets naar kantoor te kunnen, maar als je het niet erg vind om te dealen met de NS is dat ook oké ;-)

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Vergoeding Je krijgt een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring
 • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Er is geen salarisplafond (nee, ook niet van glas😉)
 • Voeding Er staat een gevulde koelkast voor je klaar met de mogelijkheid om (gezond) te koken
 • Autonomie Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
 • Legendarische trips Minstens 1x per jaar gaan we met z'n allen op reis. Teambuilding to the max!
 • Zomer en winterfeesten met +1 Want als je een partner hebt willen we die ook graag leren kennen.
 • Vrijheid Geen vast aantal vakantiedagen. Op basis van je verantwoordelijkheid maak je zelf je planning (i.o.m. je collega's).
 • Ontwikkeling Groei staat centraal bij de IMU. Wil je je ergens in ontwikkelen? Dan helpen en ondersteunen we je daarbij.
 • Vriendschap Alleen maar leuke mensen bij de IMU. Je vriendengroep is er niets bij! 
It's not a bug! It's a feature!
Dennis - Partner Phoenix

Je gaat intensief samenwerken met:

null

Alex

Partner & Lead backend 

null

Jelle

Huddle Partner & Lead Front-end

null

Martijn

P&P Partner & Lead Front-end

Check onze mini-docu:

Na het kijken van deze korte video weet je precies wie we zijn, wat we doen en waarom we doen wat we doen. Daarna kun je 2 dingen van ons denken: "Ze zijn gestoord." Of: "Hier wil ik bij horen."