arrow_drop_up arrow_drop_down
11 augustus 2014 
in Sales

Meer verkopen met upsells? Enkele tips:

Met upsells kun je jouw winst per klant ontzettend verhogen zonder extra marketingkosten te maken. Een upsell is simpelweg het aanbieden van een tweede product aan een bestaande klant. Daar verdien je meestal sowieso al meer aan omdat je al je marketingkosten natuurlijk al op de eerste aankoop verrekend hebt.

Wanneer een klant al in de “buying mood” zit op je website of webshop is de drempel om extra geld bij je uit te geven een stuk lager. In deze video geef ik enkele tips over hoe je meer resultaat met je upsell kunt halen:

Tips voor betere upsells!

VOND JE DEZE VIDEO WAARDEVOL?
Wil je de andere 57 video’s ook ontvangen?
Klik hier voor de rest van de internet marketing cursus >>>

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Nicky
Door

Nicky

op 11 August 2014

Beste Tonny, Interessante video! Ik ben benieuwd naar je mening m.b.t. de B2B markt. Ben je ook van mening dat je aan een inkoper dezelfde vraag; "Wilt u nog iets bij ons bestellen?" kunst stellen in het b2b segment? Kijken deze inkopers daar niet doorheen? Gr, Nicky

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 11 August 2014

Inkopers zijn eigenlijk net mensen... ;) Ja ik geloof dat voor B2B dezelfde technieken werken. Ik richt mijn marketing technieken altijd op person to person.

Stefan
Door

Stefan

op 11 August 2014

Weer waardevolle informatie! thanks voor het publiceren van dit artikel

Schoonmaakbedrijf Rotterdam
rob
Door

rob

op 24 September 2014

Hele mooie contant, ga er wat meer doen

Muurstickers
Door

Muurstickers

op 13 October 2014

Zo had ik het nog nooit bekeken. bedankt voor de tips

Muurteksten
Door

Muurteksten

op 13 October 2014

Met upsells verkoop je toch inderdaad meer, is gewoon een marketing trus die je goe moet toepassen. Goeie content trouwens

Roy Knippenborg
Door

Roy Knippenborg

op 23 February 2015

Hardstikke nuttig filmpje! erg toepasbaar in meerdere vakgebieden!

Peter
Door

Peter

op 4 April 2015

Erg leuk filmpje met uitstekende tips!

Harry Vermaas
Door

Harry Vermaas

op 31 March 2016

Klanten zijn tegenwoordig meer dan vroeger prijsbewust. Een 2e aanbieding moet dan wel heel goedkoop zijn voor ze tot aankoop overgaan.

Reactie plaatsen