Rich Markup van Google... Wat? Hoe? en Waarom?
21 maart 2014 
in SEO
0 min. leestijd

Rich Markup van Google... Wat? Hoe? en Waarom?

De “Rich Markup” van Google is op dit moment iets waar je waarschijnlijk nog niet veel over hebt gehoord maar wat de komende jaren wel steeds belangrijker zal worden als het gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO). De Rich Markup zal een essentieel onderdeel van je SEO strategie gaan worden wanneer je mee wilt in de “semantische zoekmachine” van Google welke met Google Hummingbird zijn intrede heeft gedaan. In deze video leg ik uit hoe het werkt:

De “Rich Markup” van Google, hoe werkt dat?

Meer weten over de Rich Markup?

Mijn collega Tim Wouters schreef kortgeleden een prachtig stuk over de toekomst van Google, Deep learning en de Rich Markup. Daarin vind je ook meer praktische uitleg over deze techniek.

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Rebekka Deforce
Door

Rebekka Deforce

op 21 Mar 2014

Leuke uitleg en interessant. Graag volgende keer ook een technische diepteanalyse ;)

Elisabeth Hijweegen
Door

Elisabeth Hijweegen

op 21 Mar 2014

Super interessant, dank je voor je duidelijke uitleg. Alleen de vertaalslag naar de praktijk blijft een struikelblok. Ga nu de schema creator bekijken.

Mark Kooijman
Door

Mark Kooijman

op 22 Mar 2014

Hier kunt u testen of uw website all gebruik maakt van richsnippets‎ "Rich Markup" www.google.com/webmasters/tools/richsnippets‎... Met vriendelijke groet Mark Kooijman

Jarno van Driel
Door

Jarno van Driel

op 24 Mar 2014

Als je je als marketeer en/of als developer bezig houdt met Structured data of interesse in semantiek hebt, kan ik ook aanraden een te kijken op dé internationale Semantische SEO G+ community: Semantics Search Marketing (http://bit.ly/1cvWxBL). Deze community wordt geleid door Aaron Bradley, een internationaal erkende SEO en marketeer, die regelmatig als gastspreker optreedt op grote Amerikaanse SEO beurzen. Binnen deze community is zo'n beetje de hele internationale top uit de Semantische wereld is actief. Inclusief enkele leden van het schema.org team zelf.

Omar Saadi
Door

Omar Saadi

op 16 Apr 2014

Zeer interessant zeg! Werk aan de winkel merk ik!

Erik
Door

Erik

op 29 Sep 2014

Had er van gehoord, leuk trucje om toe te passen

Reactie plaatsen