Online Marketing Coaching door de IMU?

Meer online resultaat door minder te doen?

Profiteer nu tijdelijk van 20% lifetime korting!

Yes, Ik doe mee!

Online Marketing Coaching door Experts

IMU BV is al 7 jaar één van de meest toonaangevende bedrijven op gebied van online marketing in Nederland. Onze e-books zijn 75.500+ keer gedownload, we gaven al 130+ online marketing trainingen waar opgeteld 100.000+ ondernemers op af kwamen. Daarnaast hebben 12.000+ ondernemers minstens één van onze expert cursussen aangeschaft. Ondertussen zijn er meer dan 1.300 IMU Premium leden die ieder jaar met ons meegroeien door de nieuwste online marketing trends te volgen en voorop te lopen met de meest effectieve technieken.Kennis + Praktijk = Wijsheid

Dankzij het internet is een succesvolle business tegenwoordig voor iedereen weggelegd. Het internet is echter ook een oerwoud van mogelijkheden waarin ondernemers veelal door de bomen het bos niet meer zien en daardoor FOCUS missen. We verdrinken zodoende online in 'kennis' maar hunkeren naar 'wijsheid'.


Wij hebben opgeteld meer dan 18 jaar praktijkervaring in online marketing en weten daardoor wat niet en wat wél werkt. We hebben deze kennis en ervaring gecombineerd met begeleiding en stimulans binnen een community van gelijkgestemden.


Wij geloven in 'Synergie' (het totaal is meer dan de som der delen) en we hebben gezien hoe dit voor een ongekende flow zorgt binnen onze IMU community. We delen kennis, werken samen en stimuleren elkaar om te groeien. Doe je ook mee?

 


Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

10 + 8 jaar ervaring in online marketing
Dit is wat je krijgt wanneer je meedoet met IMU Premium

Net-IMU-Flix (t.w.v. 2.035 euro)

Je krijgt toegang tot onze overcomplete online marketing e-learning met alles wat je moet weten over onderwerpen als SEO, Conversie, Contentmarketing, Webdesign, Social Media, Facebook Marketing, Affiliate Marketing, E-mail Marketing, Productlanceringen, Positionering, Copywriting, Neuromarketing, Community Building, etc. Daarbij krijg je nu tijdelijk toegang tot al onze expert cursussen + alle online trainingen die wij de afgelopen 2 jaar hebben gegeven (t.w.v. 2.035 euro). Ook interviewen wij experts en succesvolle ondernemers uit de praktijk om hun meest waardevolle technieken, casestudies en werkwijze met je te delen. Deze interviews en nog veel meer kun je vinden in de IMU Ledensite. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid met de nieuwste trends en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt.

IMU mag zich Learning Partner van Thuiswinkel e-Academy noemen. Dit betekent dat haar opleidingsprogramma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Thuiswinkel e-Academy stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Aan alle leeractiviteiten van IMU zijn daarom ook e-Academy Points gekoppeld.

Bonus: Opnames van alle IMU Events (t.w.v. 4.595 euro)

De afgelopen jaren gaven wij meerdere online marketing seminars. Zo gaven wij alleen in 2017 alleen al 3 bijzondere seminars over SEO & Content Marketing, WebPsychologie, Neuromarketing & Conversie en Facebook Marketing. Inmiddels heeft ook het eerste meerdaagse IMU Event van 2018 met maar liefst 9 top sprekers plaats gevonden. De opnames van deze events hebben wij in de ledensite geplaatst zodat je deze als IMU Premium Lid zo vaak terug kunt zien als je wilt.  Ook de IMU Events van 2016, 2015 en eerdere jaren vind je hier terug. Alle events in de ledensite samen hadden een entreeprijs van opgeteld €4.595,-

Indrukwekkend, zoveel facetten die aan bod kwamen die een eye-opener waren. Boven op mijn eigen kennis waren het waardevolle aanvullingen!

Bjorn van Bavel

De sprekers waren Perfect! De juiste combinatie tussen serieus en humor. Niet te Amerikaans, maar gewoon gewoon. Als vlaming houdt ik daar wel van.

Luc Bonnaerens

Als ondernemer is het onmogelijk om alle nieuwe trends bij te houden. Daarom is dit event zo fijn, nu ben ik weer volledig op de hoogte!

Myra de Wildt


Kom ook naar de IMU Online Marketing Events 2018!


Ieder kwartaal organiseren we een IMU Event. In 2018 zijn dat 2 meerdaagse seminars met meerdere topsprekers en 2 borrels. Wil je hierbij LIVE aanwezig zijn? Als IMU Premium lid krijg je 600 euro korting op de ticketprijs zodat er slechts een kleine vergoeding overblijft. Kun je niet aanwezig zijn? Geen probleem, de opnames worden achteraf net als alle andere eerdere Events in de ledensite geplaatst. De borrels zijn überhaupt alleen toegankelijk voor IMU Premium leden. Tijdens een IMU Event kun je op het podium de beste online marketingexperts uit Nederland & België verwachten!

23 - 24 maart

Seminar met 9 sprekers

21 juni

Zomerborrel

18 - 19 oktober

Seminar met 11 sprekers

7 december

Eindejaarsborrel


Inzichten van eerdere deelnemers

Kom bij de grootste online marketing community van Nederland!

In onze community met gelijkgestemde internetondernemers kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor (online) ondernemers!

Kennis delen

Leer van andere ondernemers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je website / plannen

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende ondernemers

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Regionale meet-ups

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers in jouw regio

Ontmoet ondernemers (offline) in jouw regio!

Via de community heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan meet-ups met andere Premium leden in jouw regio.

Coachingstraject: Elk kwartaal focus op één thema

Om je aan de hand te nemen bij jouw ideale online marketing strategie voor 2018 delen we ieder jaar op in 4 kwartalen met ieder hun eigen thema. Dit geeft al veel focus omdat je maar met één ding tegelijk bezig bent en dat ene ding, dat doen we goed! Voor ieder thema laten wij je zien wat de nieuwste trends op het betreffende gebied zijn en op welke onderdelen jij zou moeten focussen voor de meest optimale resultaten. Ieder kwartaal starten wij met een online training waarin we de blauwdruk voor dat kwartaal delen. Je kunt deze blauwdruk 1-op-1 overnemen en dat scheelt jou veel onderzoek. Je weet zeker dat je effectief aan de slag gaat en alleen de dingen doet die op dat moment het beste werken. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en met ons samen te werken. Hieronder zie je voorbeelden van thema's die wij in 2018 behandelen en thema's uit 2017 die als naslagwerk in de ledensite staan.

SEO & Content Marketing

Het einde van keywords, SEOcial, Dwell time, Clickbait, Https, Mobile first, Reference Queries, Local SEO, Semantiek, Rich Markup, AMP's, de Knowledge Graph, Google Now enz... Snapt u het allemaal nog? Hoe kom je anno 2018 bovenaan in Google? 

WebPsychologie & Conversie

Hoe haal je veel meer klanten uit je website bezoekers? Welke conversie-killers moet je voorkomen? Leer de kunst van de online verleiding en ontdek neuromarketing technieken die je doen glimlachen, verbazen, blozen en je conversie laten knallen.

Marketingfunnels & Segmentatie

Hoe zet je het ideale conversie proces en de perfecte marketingfunnel op? En hoe automatiseer je dit zo dat het tijdloos is (evergreen funnels) en elke dag geautomatiseerd opnieuw klanten en omzet voor je op blijft leveren?

Facebook Marketing

Hoe bereik je het maximale aantal mensen in jouw doelgroep zonder dat je de 'domheidsbelasting' aan Facebook betaalt? Ontdek de beste technieken voor een directe en ongekende toename in leads en klanten voor jouw business.

Sales & Productlanceringen

Creëer vanuit het niets enorme pieken in je omzet en breng je business daarmee in een stroomversnelling. Wat zijn tegenwoordig de beste manieren om (snel) veel meer omzet / winst te maken? De tips uit dit kwartaal kunnen jouw jaaromzet meer dan verdubbelen.

Opschalen

Draait je business lekker? Dan wordt het tijd om op te schalen. We leren jou hoe je met minder tijd meer resultaat kunt behalen. Denk hierbij aan automatisering, handige tools, uitbesteden en meer 'groeigeheimen' uit onze ervaring waarmee je haltes over kunt slaan.

Doe mee aan 'Challenges' en garandeer je groei!

We organiseren regelmatig een zogenaamde 'Challenge' waarin je de uitdaging met ons en andere leden aan kunt gaan om je business naar een volgend niveau te brengen. Deze challenges sluiten aan op de blauwdruktrainingen en zodoende op het thema van het betreffende kwartaal. Door mee te doen aan een challenge weet je zeker dat je de meeste effectieve actie die wij je aanraden met de gaat uitvoeren. Dit met de directe steun en feedback van ons team en de community. Dit is binnen onze community zeer effectief gebeleken. Je kunt namelijk direct van elkaar 'afkijken' en verbeteringen doorvoeren in je eigen business. Naast de winst voor je business kun je zelfs prijzen winnen. Een ideale stok achter de deur om te groeien en een einde aan uitstelgedrag!

Zij pakten al eens een challenge mee...

Nu tijdelijk met 20% Lifetime Korting!

Per maand

Als je twijfelt

 • € 97,-

  € 75,-

  • Het IMU Premium Coachingsstraject 2018
  • Net-IMU-Flix + online marketing cursussen (t.w.v. €2.035,-)
  • Opnames van alle IMU Events (t.w.v. €4.595,-)
  • Toegang tot IMU Events 2018 met 600 euro korting per ticket
  • De IMU Community met 1.300+ inspirerende ondernemers
  • Thema kwartalen, blauwdruk trainingen + challenges
  • Offline meet-ups met ondernemers in jouw regio
  • Start dit kwartaal direct met het behalen van meer sales!

  Per kwartaal

  Als je denkt te gaan groeien

 • € 291,-

  € 195,-

  • Het IMU Premium Coachingsstraject 2018
  • Net-IMU-Flix + online marketing cursussen (t.w.v. €2.035,-)
  • Opnames van alle IMU Events (t.w.v. €4.595,-)
  • Toegang tot IMU Events 2018 met 600 euro korting per ticket
  • De IMU Community met 1.300+ inspirerende ondernemers
  • Thema kwartalen, blauwdruk trainingen + challenges
  • Offline meet-ups met ondernemers in jouw regio
  • Start dit kwartaal direct met het behalen van meer sales!

  Per jaar

  Als je zeker wilt weten dat je gaat knallen!

 • € 1164,-

  € 695,-

  • Het IMU Premium Coachingsstraject 2018
  • Net-IMU-Flix + online marketing cursussen (t.w.v. €2.035,-)
  • Opnames van alle IMU Events (t.w.v. €4.595,-)
  • Toegang tot IMU Events 2018 met 600 euro korting per ticket
  • De IMU Community met 1.300+ inspirerende ondernemers
  • Thema kwartalen, blauwdruk trainingen + challenges
  • Offline meet-ups met ondernemers in jouw regio
  • Start dit kwartaal direct met het behalen van meer sales!