Hoe bepaal en bereik je jouw doelen? (interview met Rick Pastoor)
22 september 2020 
0 min. leestijd

Hoe bepaal en bereik je jouw doelen? (interview met Rick Pastoor)

Heb jij grip op je werk? Rick pastoor is de auteur van het boek Grip en vertelt je hoe je meer grip kunt krijgen op je werk.

Grip kun je krijgen door gebruik te maken van een agenda. Maar weet jij hoe je deze goed kunt gebruiken? Als dit je lukt, kun je niet alleen efficiënter werken maar vooral ook effectiever. Door hier vandaag mee te beginnen, heb creëer je ruimte voor jouw levensdromen. Dus: vergroot je persoonlijke effectiviteit, denk na over je persoonlijk leiderschap en behaal jouw doelen!

Rick legt je in deze aflevering uit hoe jij je leven effectiever kunt indelen met een eenvoudige agenda als uitgangspunt.

Veel luisterplezier met deze aflevering van Groeivoer voor Ondernemers!

Over de schrijver
Mijn naam is Gerhard te Velde en ik ben ondernemer, business coach en maker van de Groeivoer voor Ondernemers podcast. Ik help ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Wil jij meer succes als ondernemer? Word lid van de Groeiclub voor Ondernemers, kies voor 1-op-1 business coaching of een groeitraject op maat. Voeg mij gerust toe op LinkedIn of ga naar de website van Groeivoer voor meer informatie.
Reactie plaatsen