Tornado Bootcamp

Maak met deze 7 live trainingen een vliegende start met onze software!

1. Phoenix: Landingspagina's

In deze training laat Martijn je zien hoe je met Phoenix de best converterende landingspagina's kunt maken.

2. Phoenix: Opt-in + Attention Grabbers

Ga je aan de slag met het verzamelen van e-mailadressen door middel van opt-in-pagina's in Phoenix? Pak dan deze training van Martijn erbij!

3. Phoenix: SEO

Hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in Google komt, zodat je gratis aan je websitebezoekers komt? In deze training legt Martijn je uit hoe je je website optimaal inricht om zoveel mogelijk SEO-resultaat te behalen.

4. Plug&Pay: Betaalpagina + upsells

Met Plug&Pay kun je er gemakkelijk voor zorgen dat de orderwaarde per klant wordt verhoogd. Martijn legt je uit hoe! En in deze training zit zelfs een mooie primeur: je kunt alvast de volgende update van Plug&Pay zien 😍.

5. Plug&Pay: Affiliate marketing

Wil je aan de slag met affiliates zodat andere mensen jouw product kunnen verkopen voor een commissie? Maartje vertelt je in deze training hoe dat werkt!

6. Huddle: Membersite inrichten

Hoe kun je betaalde programma's maken binnen jouw Huddle? In deze training neemt Maartje je mee in het maken van betaalde programma's voor jouw leden.

7. Huddle: Community inrichten

Hoe maak je boards aan voor je community, en wat is bijvoorbeeld het verschil tussen de boards en de groepen? Maartje vertelt het je in deze training!