Opnames IMU Vragenuurtje (september 2014)
29 juli 2014 

Opnames IMU Vragenuurtje!

Op woensdag 24 september 2014 organiseerden wij vanaf 11:00 uur tot 14:00 uur een LIVE Q&A Webinar voor iedereen met vragen voor ons team. We hebben LIVE voor de webcam met ons team (Tonny Loorbach, Chris van der Krieke, Seph Fontane Pennock & Martijn van Tongeren) alle binnenkomende vragen beantwoord over internet marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), sales, website effectiviteit (conversie) en eigenlijk alles over online ondernemen. Je kunt de opnames van het webinar hier terugzien:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is de oprichter en eigenaar van de IMU en enkele andere software- en online marketing bedrijven. Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij in 2018 een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Peter Sterkenburg

Door

Peter Sterkenburg

op 23 September 2014

Wat is het grootste struikelblok voor beginnende internet ondernemers. En ik bedoel die ondernemers die het grootste deel van hun inkomen uit het internet willen halen?

Hilde Peeters

Door

Hilde Peeters

op 23 September 2014

Ik start email marketing via mailcampagnes op bepaalde doelgroepen (allemaal B to B) met e mailing vanuit mailchimp , Lijkt U dat een handige tool ? wat kan nog extra gebeuren na die mailing, telefonische prospektie op de aangeklikte adressen?

Jolanda Schoorl

Door

Jolanda Schoorl

op 23 September 2014

Ik had heel graag meegekeken en geluisterd om nog meer geholpen te worden bij mijn productlancering, wat toch niet zo simpel is in de praktijk (maar ik leer nu bij de eerste voor de volgende in december zullen we maar zeggen). Mijn vraag: kan een dergelijke sessie ook een keer begin van de avond worden ingepland? Ik kan er nooit bij zijn helaas en daar baal ik van. Komt er een opname beschikbaar na morgen, zodat ik wellicht achteraf toch nog kan leren van de vragen. Groetjes, Jolanda

van Kessel

Door

van Kessel

op 23 September 2014

Op mijn webshop heb ik een blog waar gastartikelen op worden gepost. Vaak posten de bloggers datzelfde artikel ook op hun eigen blog. Klopt het dat zo dubbele content ontstaat en dat dit erg slecht is voor de ranking in Google? Hoe bepaald Google welk artikel het origineel is?

Adwin van Gerven

Door

Adwin van Gerven

op 24 September 2014

Zolang het op een ander domein/blog staat is er geen sprake van duplicate content. Anders zouden bedrijven de content van concurrenten kunnen kopiëren om ervoor te zorgen dat hun content duplicate is en dus dalen in Google :-) Het is juist goed als ze jouw content opnieuw delen, het liefst met een linkje naar jouw blog natuurlijk!

Jacob

Door

Jacob

op 23 September 2014

Ik vroeg me af of de title tags van een link wel door Google worden geïndexeerd? Mijn website bevat veel interne links met title tags en het is me nog niet duidelijk of de link daarmee voor Google relevanter wordt. En ik gebruik Disqus als reactieblokken onder mijn artikelen. Aangezien reacties goed voor de pageranking voor het betreffende artikel zijn, ben ik benieuwd of deze reacties ook door Google worden geïndexeerd. Ik heb namelijk wel iets anders gelezen.

Ed

Door

Ed

op 23 September 2014

Ik ben nog druk bezig met de opzet van de website waarin vakantiehuizen te Curacao aangeboden zullen worden. Tevens E-book aan het maken: "Alles over Curacao". Hierin zowel geschiedenis, cultuur, natuur, praktische info over restaurants, uitgaan, uitstapjes, bezienswaardigheden, stranden, etc. Kortom het moet de "Curacao-bijbel" worden. (boek kan regelmatig aangepast en aangevuld worden) Weggeven om emailadressen te verkrijgen voor nieuwsbrief/mailing? of: Deel 1 weggeven, rest laten kopen? of: Gratis inschrijven voor nieuwsbrief met tips over bijv. gratis of voordelig parkeren bij schiphol, voordelige tickets, last minute aanbiedingen. of: ? Graag ook schriftelijke reactie, daar ik mogelijk het vragenuurtje niet kan volgen ivm drukke werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Ed

Raphaella

Door

Raphaella

op 23 September 2014

- wat is de beste manier om van http naar https over te stappen kwa SEO bedoel ik dan. 301+ redirect, htacess file? andere? Heeft dit grote invloed op de positie in Google? - Welke plugins dient elke WP blog te hebben indien we spreken over SEO/snelheid en veiligheid? Zelf dacht ik aan volgende plugins: SEO Yoast, Wordfence, Quick cache, revision control, easy adsense. Nog andere of betere? - oude domeinnamen opkopen met hoge PR is leuk. Maar wat is het effect van een Amerikaanse domeinnaam met PR5 waarvan je een Nederlandse artikelsite maakt of iets anders? Heeft dit mogelijke negatieve invloed op je linkbuilding op lange/korte termijn? - Hoe belangrijk is het plaatsen van bijvoorbeeld een Nederlandse site op een Nederlandse host? Stel ik ben Belg en ik heb enkel BE domeinen. Ik koop een NL domeinnaam aan en om kosten te besparen, plaats ik deze eveneens onder de Belgische server. Een Belgisch IP adres dus. Heeft dit al te grote invloed? - Ik heb ergens gelezen dat wanneer je affiliate en Google adsense combineert, je de voor de affiliate URL's beter NO-FOLLOW kunt maken. Is dat zo en heeft dit grote invloed? -Om mijn sites sneller te laden heb ik overal een cache programma geïnstalleerd. Eerst heb ik dit geprobeerd met de welbekende cache programma's maar die waren ingewikkeld en leverde naar mijn mening weinig op. Ik heb dan gekozen voor Quick Cache. Een gratis plugin van WP (zoals de andere). Nu schrok ik me rot omdat sommige cache plugins de JS scripten van Google adsense aanpast en dat is tegen het beleid van Google adsense. Hoe kan je zien of je cache systeem de Google adds niet aangepast heeft? Niet onbelangrijk wanneer je van adsense leeft. Zijn het teveel vraagjes, moeten ze niet allemaal aan bod komen hoor. Bedankt alvast. Raphaella

Arjan

Door

Arjan

op 23 September 2014

Ik hoorde laatst iemand de mogelijkheid noemen om filmpjes op youtube af te schermen als een abonnements- of ledenomgeving. Wat zijn voor- en nadelen daarvan ten opzichte van de winstmodel ledenomgeving?

Elise Janssen

Door

Elise Janssen

op 23 September 2014

Ik heb een redelijk nieuwe website die wat betreft design heel erg mooi is maar het bounche percentage is nogal hoog en ik vroeg mij af of het mogelijk is om een gericht advies te ontvangen van jullie?

Ken Creemers

Door

Ken Creemers

op 23 September 2014

Binnenkort komt het nieuwe 4.0 website systeem van jullie uit, waarbij ik als interieurarchitect de website beter kan voorzien van beeld materiaal (zo is me verteld). Kunnen jullie meer vertellen over de aanpasbaarheid van de look en feel van de nieuwe websites? Ik heb reeds een paar websites van het 3.0 systeem bekeken maar grotendeels lijken deze allemaal sterk op elkaar. Het zou top zijn moest elke site de mogelijkheid hebben tot een uniekere look&feel.

Peter

Door

Peter

op 23 September 2014

Hoe kan je neuromarketing online gebruiken? Mvg, Peter

André

Door

André

op 23 September 2014

Beginnersvraag: Wat zijn goede manieren om online geld te verdienen? Ik bedoel: je leest wel eens van die berichten dat je snel veel geld kunt verdienen, maar je moet eerst 20 euro inleggen om te beginnen, maar uiteindelijk verdien je er toch niets aan. Wat werkt wel?

Guus

Door

Guus

op 23 September 2014

Hoe belangrijk is de navigatie en het overzicht op een website en op welke manier kan dit het beste worden toegepast? Een specifiek voorbeeld is de vraag; Wat is belangrijker? Het broodkruimelspooor of het menu-overzicht aan de rechterzijde van een pagina?

Rob Giesbers

Door

Rob Giesbers

op 23 September 2014

Hallo Tonny en de rest van het IMU-team, Veel succes alvast toegewenst met dit leuke initiatief om een Q&A-webinar te organiseren. Ga zo door! Ik ga binnenkort met jullie winstmodel werken. Welke cursus(sen) kan ik er het beste bijnemen om het maximale profijt (lees de meeste conversies) te hebben van jullie websitemodel?

elke

Door

elke

op 23 September 2014

Jullie programma is vooral financiële in heb begin een flinke investering. Wat kan je delen over een mogelijk terugverdien termijn. En of dit ook gerealiseerd kan worden in aparte branches. Zoals de honden branche.

Marianne de Zwart

Door

Marianne de Zwart

op 23 September 2014

Steeds hoor ik: koop je eigen naam als domeinnaam. Ik heb het gedaan. Mijn voornaam was al bezet. Wat is het nut ervan?

Marianne de Zwart

Door

Marianne de Zwart

op 23 September 2014

Moet je als coach een programma of systeem kunnen aanbieden en hoe maak je dat dan?

Marianne de Zwart

Door

Marianne de Zwart

op 23 September 2014

Wat is neuromarketing?

Kees Kuijlman

Door

Kees Kuijlman

op 23 September 2014

Net begonnen met de website. bezig met personagesprekken om meer te weten waar de pijn van de doelgroep zit. Ik begrijp dat SEO best lang duurt om zichtbaar te worden. Welke versnellers kun je inzetten om de traffic te vergroten. Mijn digitaal product is bijna gereed. doel is leadgeneratie, binnen komen in een zeer gesloten sfeer van familiebedrijven. Het gaat om de opvolger als mens. kan ik het, wil ik het, praten we over de goede dingen.

Bastin Hofman

Door

Bastin Hofman

op 23 September 2014

Ik ben benieuwd wat jullie gemiddelde ervaringen zijn met het bereiken van een respectabele (1e pagina) van Google op een aantal zoekwoorden en het opbouwen van een emaillijst? Ben een half jaar bezig met het WM programma, heb inmiddels 50+ berichten geschreven volgens SEO tips van Tonny en Joost de Valk plus mijn Kennisbank gevuld. Ik ben me bewust van het feit dat het tijd nodig heeft en ga vrolijk verder, maar hoor graag wat jullie ervaringen zijn!

Nick Durand

Door

Nick Durand

op 23 September 2014

Op internet vind je veel curcussen/opleidingen op het gebied van ''Online Marketing''. Wat is een goede deeltijd opleiding om de basisprincipes onder de knie te krijgen?

suzan oerlemans

Door

suzan oerlemans

op 23 September 2014

Beste Tonny en team Ik wil de komende maanden een internetbedrijf opzetten. Ik wil zelf de regie houden maar graag met jullie producten gaan werken. Het gaat om een huidadvies site met webshop. Heel interactief en gekoppeld aan een een youtube kanaal, fb enz. Het is een langgekoesterde droom waar ik naast mijn huidinstituut tijd in wil steken met een compagnon. We zijn erg enthousiast maar weten niet waar we moeten beginnen. Is het slim om eerst te leren over internetmarketing of is het slim direct te beginnen met het systeem. Mijn voorkeur gaat uit naar het eerste maar wellicht hebben jullie tips voor ons. Ik kan helaas niet deelnemen aan de webinar morgen maar hoor graag wat jullie tips hierin zijn. Hartelijk dank en groeten Suzan Oerlemans

Robert

Door

Robert

op 23 September 2014

Google heeft de auteursafbeeldingen verwijderd. Is er een alternatief binnen Google om je als schrijver te profileren ?

Martijn Mulder

Door

Martijn Mulder

op 23 September 2014

Mijn website www.yogacentraal.nl is een wordpress blog en is volgens mij redelijk SEO geoptimaliseerd, o.a. a.d.h.v. 'Winnen in Google' en (gratis) seminars van Tonny. Lijkt daarom ook qua uiterlijk een beetje op het Winstmodel ;) Mijn vriendin & zakenpartner blogt voor deze site en heeft in de afgelopen anderhalf jaar 200+ originele, inhoudelijke blogs geschreven over yoga van gemiddeld minstens 500 woorden. Toch krijgen we maar zo'n 30 bezoekers per dag uit Google. Doen we nog iets fout? Of is yoga gewoon zo'n lastig onderwerp in Google omdat er zo veel sites over zijn (ook internationaal)? De site is nog niet responsive (ben ik nog mee bezig) en niet zo compleet als winstmodel, maar ik zou toch meer bezoekers verwachten.

Berry

Door

Berry

op 24 September 2014

Je richt je op de verkeerde zoekwoorden.

Christine

Door

Christine

op 23 September 2014

Is het belangrijk om naast een website nog social media aan je website te koppelen. En zo ja welke en hoe actief moet jezelf dan zijn hierop? Of is een website voldoende?

Kees Lamper

Door

Kees Lamper

op 23 September 2014

Waar is volgens jullie meer conversie uit te halen? Een portfolio-pagina op je website of regelmatig nieuwe projecten posten op Social Media? En ik ben benieuwd over hoe jullie denken over het betaald promoten van je Facebookpagina met uiteraard een gerichte doelgroep ingesteld. Kennen jullie verhalen van mensen die een bedrijfspagina liken en vervolgens klant worden bij dit bedrijf?

Paul

Door

Paul

op 23 September 2014

Om een e-mail bestand op te bouwen kan je een een gratis e-book aanbieden. Als downloaders deze verspreiden wordt dat vaak ok gevonden. Mar dan heb je die personen niet in je bestand. Ga je er dan vanuit dat ze oor de trigger in je e-book vanzelf op je site terecht komen voor uiteindelijk een betaald product. Ja denk ik he :-)

Joël

Door

Joël

op 24 September 2014

Op welke tijdstippen zijn de meeste mensen bereikbaar met een google adwords of facebook ads campagne?

Ingrid

Door

Ingrid

op 24 September 2014

Hoi Tonny, Binnenkort ga ik starten met een webwinkel. Ik ga dit doen via dropshipping. Volgende week heb ik een afspraak met een leverancier op zijn kantoor (we hebben al een inleidend telefoongesprek gehad). Nu ben ik bezig met een lijstje van wat we allemaal moeten regelen en afspreken. Nu is mijn vraag: waar moet ik zeker aan denken om te zorgen dat alles goed wordt geregeld en de samenwerking soepel gaat verlopen? Hoor het graag van je!

Foeke van der Zee

Door

Foeke van der Zee

op 24 September 2014

Hallo Tony en collega's, Ik kan er helaas niet bij zijn vanaf 11:00, misschien pas vanaf 12:00. Ik heb wel een vraag waar ik graag een antwoord op zou willen hebben (en graag liever iets meer dan "ja, dat kan"). Mijn vraag: Op mijn website heb ik momenteel een leerprogramma: elke week wordt een nieuwe les beschikbaar gesteld. De cursisten maken de opdrachten, sturen de antwoorden op, en na nakijken mogen ze aan de volgende les beginnen. Dat verloopt geheel geautomatiseerd. Kan dat ook op de sites zoals jullie dat aanbieden? Moeten daarvoor extra modules worden ingebouwd. Doen jullie dat dan ook en zijn daar dan extra kosten aan verbonden. Graag wil ik ook een voorbeeldje zien. Foeke

Bob

Door

Bob

op 24 September 2014

Korte vraag: mijn Site ziet er top uit, mooie producten, goede prijs, snelle levering, alleen maar tevreden klanten.. Maar toch verkoop ik te weinig.. Waar kan dit aan liggen? Hoeveel bezoekers per dag is een beetje OK voor een webshop 100, 200, 2000 ? Kan ik de antwoorden ook teruglezen (is dit een webinar), want ik heb om 11.00 tot 13.00 een afspraak en zit dan niet bij een computer

Heleen

Door

Heleen

op 24 September 2014

Hallo Bob, Interessante vraag. Misschien ligt het eraan dat je artikelen met echt bont verkoopt. Zoals je waarschijnlijk wel weet, en vele mensen inmiddels, is dat er aan producten met echt bont zoveel dierenleed kleeft dat mensen zich daar vaak niet aan willen verbinden.

rense Vervenne

Door

rense Vervenne

op 24 September 2014

Ben bezig voor iemand anders om over te schakelen van een CMS naar wordpress. Zodat daar ook cursussen en traningen kunnen worden aangekocht in NL en FR in zowel NL als BE. Is daar het winst model voor geschikt? Kortom is het multilang geschikt? Plus is er een partij bij jullie die voorkeur heeft als Payment platform voor zowel NL als BE?

Harry

Door

Harry

op 24 September 2014

Wat zijn effectieve online marketing kanalen voor de verkoop van software? Ik heb helaas niet de mogelijkheid het live te zien en vraag mij dan ook af of er PODcast of iets dergelijks beschikbaar zal zijn om het na te kijken? Met vriendelijke groet, Harry

hanneke de boer

Door

hanneke de boer

op 24 September 2014

Graag zou ik willen weten hoe ik het beste/handigste/fijnst leesbare nieuwsbrief voor zorg ondernemers kan maken waar ze echt iets aan hebben. Zorg ondernemers (zoals ik zelf was) worden overspoeld met informatie en hebben behoefte aan een samenvatting van de belangrijkste zaken, dat kan ook per ondernemer weer anders zijn. Bijvoorbeeld ouderenzorg, kindzorg, dementie en zo verder Alvast dank! Als iemand anders hier mee over wil brainstormen/helpen dan hoor ik het heeel graag! Fijne dag allemaal!

Linda

Door

Linda

op 24 September 2014

Hallo Tonny, Las dat bij SEO niet alleen de inrichting van de website een rol speelt maar dat er ook externe links naar je website moeten verwijzen (zo ziet Google dat de website op meer websites vermeld staat). Wat is je oordeel over deze externe links en heb je een strategie voor deze linkbuilding?

Chantal Hermkens

Door

Chantal Hermkens

op 24 September 2014

Beste Tonny en collega's, Ik ben bezig om een betaalde community op te starten voor een vast bedrag per jaar. Hierin ontvangen leden korting op producten en diensten en tevens exclusieve tips & trucs d.m.v. blogs en video's. Daarnaast ben ik diverse e-books/v-books aan het schrijven die ik wil gaan verkopen. Ik heb heel veel content voor beide. Hoe kan ik het beste bepalen welke content ik in de community ga inbrengen? Ben benieuwd naar het antwoord! Groetjes, Chantal

Chantal Hermkens

Door

Chantal Hermkens

op 24 September 2014

Beste Tonny en collega's, Hoe belangrijk zijn tags? Mag ik er spaties in gebruiken of schrijf je de woorden aan elkaar vast? Hoeveel tags mag ik maximaal gebruiken per bericht? Hoe bepaal ik deze? Is het gebruik van tags in sociale media ook nodig, handig, aan te raden? Groetjes, Chantal

Guus

Door

Guus

op 24 September 2014

Hallo, Even voor ons overzicht en nieuwsgierigheid. Wat is de reden dat jullie het stimuleren om hier (zoveel mogelijk) vragen te stellen en niet op Facebook. Is dit ook content? Dan gaan wij dit zeker ook doen. Ik ben heel benieuwd.

Melvin Schol

Door

Melvin Schol

op 24 September 2014

Wij hebben straks een groot assortiment van meer dan 100 online producten in onze webshop. Is het dan verstandig om ook 100 autoresponders te maken? Of hebben jullie hier een alternatief voor?

leer

Door

leer

op 24 September 2014

hoe zien jullie het gebruik van facebook comments bij de website? handig als reclame of slecht als keywordvervuiling/seo slecht?

Marijn

Door

Marijn

op 24 September 2014

Wat is de langetermijndoelstelling van IMU? Was er een doorslaggevend moment van inzicht om met IMU te beginnen?

Freek

Door

Freek

op 24 September 2014

Ik heb een vraag met betrekking tot ons sales funnel. Ik ben werkzaam in een bedrijf dat horeca cursussen aanbiedt aan jong volwassenen tussen 18 en 30 jaar oud. De laatste tijd merken we een ontwikkeling op waarin een toenemend aantal mensen haar persoonsgegevens invult en de boeking van de cursus bevestigd, maar uiteindelijk niet overgaat tot betaling. Wij zouden graag willen weten wat kan worden gedaan om meer mensen de laatste stap van ons sales funnel te zien voltooien. Ook zouden we graag willen weten welke methoden van onderzoek geschikt zijn om de achterliggende gedachte van deze mensen te kunnen achterhalen. De boekingen van de cursus worden overigens allemaal online gedaan.

Anneke van Opstal

Door

Anneke van Opstal

op 24 September 2014

Hoe kan ik een afgesloten community maken op mijn website? ik begrijp niet altijd de gebruikte afkortingen, kunnen jullie hier een woordenboek voor maken? E-BooK?

Frank Reijnen

Door

Frank Reijnen

op 24 September 2014

Hallo Team, Ten eerste vind ik een vragen uurtje een super idee! Ik worstel met de keuze van domein namen. Ik wil gevonden worden in 3 landen (Nederland, duitsland, slowakije) Wat is de beste oplossing: - separate domeinen .nl .de .sk - een subdirectory www.mysite.nl/sk - een subdomain www.sk.mysite.nl Daarmaast: hoe belangrijk is het dat de domeinnaam een keyword bevat en dit in het eerste deel van de domein naam staat ? Dank jullie bij voorbaat, Frank

Paul Weiss

Door

Paul Weiss

op 24 September 2014

als ik resultaten binnen google bekijk (en ik bedoel dus de normale resultaten niet de adwords resultaten) dan zie ik dat wanneer ik bijvoorbeeld zoek op: "goochelaar inhuren" dat er veel pagina's naar voren komen die hun meta tag hierop niet hebben afgestemd. ook hebben deze webpagina geen h1 tekst met deze titel in hun website staan! een website zoals die van mij komt dan pas op pagina 2. Hoe verklaren jullie dit? groetjes paul

Mirjam

Door

Mirjam

op 24 September 2014

Hebben jullie nog tips voor de inhoud van de nieuwsbrief. Ik had er tot nu toe nog geen...!? Maar ben nu bezig met een nieuwsbrief op te zetten. En ben druk bezig met vorm geven van de inhoud / stijl. Dus jullie tips zou ik graag hierin meenemen. En wat is een goede frequentie van versturen? 1x per week, 2x per maand, ....?

erwin pronk

Door

erwin pronk

op 24 September 2014

Hallo mensen van de IMU! Ik wil graag blogberichten maken om extra zoektermen toe te voegen aan mijn huidige website. Nu heb ik bijvoorbeeld binnenspeeltuin, maar zou dan ook overdekt spelen en overdekt spelen overijssel toe willen voegen. Uiteindelijk gaat het over hetzelfde onderwerp, maar ik heb bij een ander bedrijf gezien welke gespecialiseerd is in landingspagina's dat het wel werkt. In hoeverre wordt je door Google afgestraft door het genereren van dubble content? Alvast bedankt voor het antwoord! Groeten Erwin

Mirjam

Door

Mirjam

op 24 September 2014

Ik ben een website aan het maken waarin ik mijn webshop wil integreren. Nu wijzig ik binnenkort mijn bedrijfsnaam en dus ook de url. Wat is slim om te doen? De webshop op de oude url laten staan of de oude url laten doorverwijzen naar de nieuwe shop.url? Hoe zit dat met de zoekresultaten in google als je iets gaat wijzigen aan de url?

Frank Reijnen

Door

Frank Reijnen

op 24 September 2014

Hoe belangrijk zijn of worden de nieuwe gTLD's zoals .academy en .expert enzovoorts vooral met betrekking tot Google vindbaarheid te opzichte van de huidige standaarden als .com enzovoorts ? Wat is jullie visie daarop ? Bij voorbaat dank, Frank

Jan

Door

Jan

op 24 September 2014

Hoe belangrijk is de structuur van de website voor SEO, kun je aangeven hoe belangrijk dit is? Daarnaast hoe belangrijk is performance van de website voor SEO. Mijn ervaring als webdeveloper is dat hierin te weinig wordt geïnvesteerd en de klant het meestal niet bedenkt. Mede doordat andere bouwers dit onderwerp skippen moet ik het altijd expliciet offreren. Welke prioriteit zou structuur en performance volgens jullie ervaring moeten hebben op het lijstje van de te bouwen website, los van het doel van de site. (Ik werk met WordPress in combinatie met Premium themes of frameworks waarop ik zelf themes bouw)

Kees

Door

Kees

op 24 September 2014

Hebben jullie gemerkt na de snelheid optimalisatie van het IMU thema dat de posities in de zoekmachines zijn verbeterd?

Rob van Linden
Gert-Jan

Door

Gert-Jan

op 24 September 2014

Kan je wat vertellen over de functie van backlinks en hoe bouw je dit op?

Erwin Heijnen

Door

Erwin Heijnen

op 24 September 2014

Dag Martijn en Seph, Wat zijn pre retargeting marketing campagnes

leoFrijters

Door

leoFrijters

op 24 September 2014

kun je iets zeggen over WP multi language ..... wat is jullie ervaring met SEO

Joyce Beckker

Door

Joyce Beckker

op 24 September 2014

Ik wil van mijn zelf ontwikkelde coachmethode Rejoyce Xpress (speciaal bedoeld om met verliesissues om te gaan) online producten maken zodat dit passief inkomen gaat opleveren. Allereerst denk ik dan aan een online video cursus waarin de doelgroep (professionals in de uitvaartbranche, lifecoaches en rouwtherapeuten) leert mijn methode toe te passen op zichzelf zodat ze beter hun eigen verliezen (en dus ook die van anderen) kunnen hanteren. In een later stadium denk ik dan aan een opleiding tot Rejoyce Xpress Instructor waarbij de doelgroep na certificering hun eigen klanten kunnen helpen met deze methode. Hoe ziet globaal in jouw ogen de marketing eruit? We hebben o.a. een mailinglijst van 700 mensen.

Paul

Door

Paul

op 24 September 2014

Hi Tonny & Team, Hebben jullie goede voorbeelden voor een disclaimer tekst die ik kan knippen en plakken. Alvast dank en tot straks Paul

Kees Kuijlnman

Door

Kees Kuijlnman

op 24 September 2014

Hoe kan ik het gratis product inzetten om de SEo positief te beïnvloeden. Alleen de titel of ok de inhoud?

Raphaella

Door

Raphaella

op 24 September 2014

We hebben hier al gesproken over dubbele content maar wat als je RSS feeds integreert op je site? Wordt dat ook aanzien als dubbele content of is het beter een script te gebruiken die feeds combineert zodat je meer afwisselende content hebt? Bedankt, ;)

Jeffrey

Door

Jeffrey

op 24 September 2014

Doen jullie ook een website (winstmodel) beoordelen, een soort review?

erwin pronk

Door

erwin pronk

op 24 September 2014

Graag zou ik naast het opbouwen van een emaillijst ook mensen direct willen overtuigen om een ander product te laten kopen. Hoe doe je dit zonder te veel keuzes te bieden op de site? Groeten Erwin

Daan

Door

Daan

op 24 September 2014

Ik zie heel veel waarde in een goede kennisbank maar kost veel tijd. Welke volgorde adviseren jullie: blog of kennisbank? Ben nu bezig met website content en salespage

Martijn Mulder

Door

Martijn Mulder

op 24 September 2014

Is het schrijven van goede marketing teksten (bv. salespagina) aan te leren? Zijn daar cursusen/boeken over aan te raden? Of is het het best dat uit te besteden?

Bert Vissers

Door

Bert Vissers

op 24 September 2014

Wat zijn correcte gemiddelde kosten aan marketing per maand voor een start-up webshop? Bijvoorbeeld: ik wou starten met affiliate marketing maar werd afgewimpeld door "zanox" omdat ik minder dan 10.000 euro per week ging investeren. Moet je dan dit geld op tafel leggen of moet je toch eerder creatief te werk gaan?

Chantal Hermkens

Door

Chantal Hermkens

op 24 September 2014

Raak ik mijn ranking kwijt als ik een nieuwe site start op een nieuwe domeinnaam met de content van mijn oude site? groetjes, Chantal

Frank Reijnen

Door

Frank Reijnen

op 24 September 2014

Wat is jullie mening over Google Hangouts als middle om bezoekers naar je website te krijgen ? Thanks Frank

Arthur Veen

Door

Arthur Veen

op 24 September 2014

Graag hoor ik wat de zin en onzin is van het promoten van je website op facebook. Kun je in dit kader beter een bericht of een website promoten? Doet de imu ook aan het promoten via facebook?

David Delaey

Door

David Delaey

op 24 September 2014

Hoe belangrijk is de keuze van kleuren op je website? Zijn er kleuren die je best niet gebruikt, of juist wel?

Guus

Door

Guus

op 24 September 2014

Hallo, een shop naast de website moeten die altijd een andere domein naam hebben?? Dat is het hoofdstuk waar ik ben momenteel van jullie cursus namelijk en dit zet me aan tot denken hoe dit aan te pakken. Slappe vraag maar ik moet wat :p

Ken Creemers

Door

Ken Creemers

op 24 September 2014

Hebben jullie een portfolio optie in de nieuwe theme? Ik zag een website van een fotograaf met jullie theme maar dit niet in mijn eigen website. Gebruiken jullie hier een plugin voor? Zo ja, welke?

Henk van der Wijk

Door

Henk van der Wijk

op 24 September 2014

Als mijn publiek zich uitsluitend in Nederland bevindt en de taal van de website is Nederlands, hoe kijken jullie dan vanuit SEO overwegingen aan tegen een domeinnaam met een extensie anders dan .nl? Met andere woorden: waardeert Google extensies als .com, .eu, .me, .org en dergelijke altijd lager onder die gegeven voorwaarden en zijn die extensies dus af te raden of maakt het geen/weinig verschil?

Toby

Door

Toby

op 24 September 2014

Hallo Tonny en Eelco en de rest! Wat is de beste dag en het beste tijdstip voor het geven van een webinar? In dit geval is de doelgroep tweeledig, werkzoekenden en werkenden (het onderwerp is solliciteren en het zoeken en vinden van een (nieuwe) baan. Gr Toby

Nicole

Door

Nicole

op 24 September 2014

Hoe kan je Google duidelijk maken dat de aangegeven lokatie op Google maps verkeerd is? Via Google+ heb ik dat meer dan eens aangegeven, maar men reageert niet. Ook met het tel.nr.van Google in Amsterdam kom ik niet verder. Hier ben ik nu zeker ca.3 maanden mee bezig. Wachten tot het Google datacentrum in Groningen klaar is, duurt natuurlijk veel te lang ;) Maar ik wil het wel goed hebben staan voor de vindbaarheid in Google en natuurlijk een link op de website (kaartje met lokatieaanduiding). Daarnaast: is het voor jullie een goed idee om via mail in een soort nieuwsbrief periodiek kort en puntsgewijs de nieuwe functionaliteiten in het Winstmodel aan te geven, zodat je daar als ondernemer snel wat mee zou kunnen doen, zonder het zelf uit te zoeken of een bepaalde functionaliteit bestaat of wat de wijzigingen zijn.

Axana

Door

Axana

op 24 September 2014

Wat voor concrete toegevoegde waarde hebben attributen titles op SEO?

Danny Soonius

Door

Danny Soonius

op 24 September 2014

Beste Tony, Ik ben momenteel druk bezig met mijn onderzoek: 'Conversie optimalisatie'. Uit de eerste onderzoeksfase blijkt dat de Bouncepercentage erg hoog is. Dit komt met name omdat de website visueel niet erg overtuigend is. Zeker in vergelijking met de concurrenten in de markt (referentie kader). Om de Bouncepercentage te verlagen, wil ik een nieuwe huisstijl vormgeven (logo etc). Maar op dit punt loop ik tegen de lamp aan. Als ik als voorbeeld; het logo op de homepagina verander, dan moeten automatisch alle onderliggende pagina's ook worden verandert. Ik wil bezoekers niet het gevoel geven dat ze op een andere website terechtkomen. Ik wil persé een nieuwe huisstijl omdat dit een meerwaarde heeft, maar is hier een speciale testmethode voor? Groetjes, Danny

Nicole

Door

Nicole

op 24 September 2014

Voor mij is het ook niet mogelijk om deze webinar live bij te wonen. Is dit later te beluisteren? Zou fijn zijn als er een 'vraag-antwoord' of 'to-the-point-versie' zou zijn/komen.

Going Solar- Daphne Wolters

Door

Going Solar- Daphne Wolters

op 24 September 2014

Ik heb begrepen dat jullie de prijs voor de Winstmodel hebben verhoogd, maar kan nergens vinden hoeveel het is geworden. Waar vind ik dat? Informatief en interessante webinar! Bedankt!

Diederik De Rijkcke

Door

Diederik De Rijkcke

op 24 September 2014

Voor mijn nieuwe website en producten heb ik een naam gedeponeerd: "Relavisie" met als ondertitel: Dé visie op relaties in bedrijven voor betere samenwerking, productiviteit en winst. Wat vinden jullie van deze naam om betere relaties binnen bedrijven te creëren?

Going Solar- Daphne Wolters
Marian Janssen

Door

Marian Janssen

op 24 September 2014

Ik zie hele slechte sites waar je bijv. maar 1 pagina ziet over het onderwerp nog steeds boven mij staan. Hoe kan dit?

Marian Janssen

Door

Marian Janssen

op 24 September 2014

Ik heb een hele tijd geleden een "huidplan" gemaakt voor mijn website Dermaskin. Nu is dit direct gekopieerd door een collega. Vervolgens heb ik dit van mijn site Dermaskin gehaald omdat ik hier veel tijd en geld in had gestoken. Nu vond ik het toch jammer en heb ik het in een beknopte versie op mijn nieuwe winstmodel site www.huidverbeteringspecialist.nl gezet (wel een andere domeinnaam dus als waar hij in eerste instantie op stond). Mijn vraag is, heeft dit nu consequenties voor mij, dat ik nu een duplicaat ben van degene die het van mijn website dermaskin heeft gehaald.

David Delaey

Door

David Delaey

op 24 September 2014

Hoe belangrijk is het gebruik van schema's zoals schema.org? Gebruiken jullie dit?

Diederik De Rijkcke

Door

Diederik De Rijkcke

op 24 September 2014

Welk soort product zou je kunnen lanceren via de website van Relavisie in een productlancering als beginnende website die zich richt op bedrijven, bedrijfsleiders, CEO's, personeeldirecteurs, enz. die graag hun bedrijf beter laten draaien door het stimuleren van betere interne en externe relaties. Moet dit dan een product zijn die zich specifiek op de decisionmakers richt? Of kan het ook een product zijn die zich breder richt naar elke werknemer die betere relaties en zo meer plezier en flow op de werkvloer wilt? Ik denk hierbij ook om bij de lancering te rekenen op affiliates bvb.

Shamiran Hoofsepian

Door

Shamiran Hoofsepian

op 24 September 2014

Hallo, Hoelang duurt het voordat je beter vindbaar bent in google. De website is 1 september online gegaan! Ik heb de website 1 week geleden ook aangemeld bij google maps, hoelang duurt het tot het zichtbaar is in google?

Tom Hofman

Door

Tom Hofman

op 24 September 2014

Hallo, Een bestaande website zomaar overnemen en verder doen via jullie organisatie. Het lijkt me iets te simpel. In ons geval werken wij online maar ook met reisagenten/ verzekeringsagenten en bijhorende commissies, gekoppelde facturatie.

Reactie plaatsen